CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
A-green, s.r.o. je autorizovaný výrobce a firma, která servisuje lesní a zahradní techniku značky Stihl a Viking.

Poradenství, školící činnost: - bezpečnost práce - požární ochrana. Provozovna: - Vělopolí 45.

Výroba: - dřevěné dveře, okna, zárubně - kancelářský, zahradní nábytek - schodiště - kuchyňské linky - vestavěné skříně. Stavební činnost, výstavba, rekonstrukce: - zahradní domky, altány, pergoly a terasy.

ADMIRA CZ s.r.o. jako maloobchod, prodej, půjčovna, oprava, servis: -nástroje -elektrické ruční nářadí: BOSCH, MAKITA, NAREX, AEG, DOLMAR, KROLL (topidla, odvlhčovače, klimatizace) -kotvy, hmoždinky-výrobce UPAT-FISCHER -včetně montážních pěn HONDA-elektrocentrály. Půjčovna: -vrtací, bourací technika -elektrocentrály -ruční stroje na ...

Eshop, e-shop, maloobchod, zásilkový prodej: -výpočetní technika: -notebooky, počítače, počítačové sestavy -komponenty -mobilní telefony -spotřební elektronika: -televize -audio-video -domácí spotřebiče -hry, hračky.

Oprava, servis, montáž: - plynové sporáky Práce: - vodoinstalatérské - plynařské - montáž plynových kotlů - zámečnické - klempířské.

Johnson & Johnson Prodej a distribuce výrobků pro prevenci infekce, implantátů, chirurgických šicích materiálů a nástrojů, kloubních náhrad, balonexpadibilních stentů a kontaktních čoček, kosmetických přípravků a výrobků osobní hygieny a péče o oči. Rozsáhlý zdravotnický sortiment. Johnson & Johnson, s.r.o. (www.jnj.com)

AISECO s.r.o. provádí dodávky, montáž, servis: - klimatizace a chlazení - vzduchotechnika a ventilace budov - solární systémy, tepelná čerpadla Komplexní služby od poradenství, projekční činnosti, dodávek a montáže až po záruční a pozáruční servis.

- automatické vertikální sklady - bezpilotní vozíky - automatické zakladače pro tyčový materiál

Návrhy, realizace: -interiéry prodejen. Výroba, dodávka, prodej, montáže: -vybavení prodejen a obchodů: -chladící a mrazící zařízení: -chladící vitríny, pulty, mrazící boxy -obchodní zařízení: -regály -prodejní pulty, vitríny -nářezové stroje, masomlýnky -klimatizace -vinotéky -nerezové výrobky: -dřezy, regály, ...

Produkty a služby:TOP- ENVI Tech Brno, společnost s r.o. se zabývá hydroekologickou sanací, měření emisí, personálním audit a zateplováním.

Pobočka. Prodej: - kancelářská technika - faxy, kopírky, tiskárny, popisovače - inkousty, tonery, papír, pásky - šicí stroje. E-shop.

Prodej: - kancelářská technika - faxy, kopírky, tiskárny, popisovače - inkousty, tonery, papír, pásky - šicí stroje.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - počítače - výpočetní technika - spotřební materiál - paměťová média.

Maloobchod, prodej, internetový obchod, e-shop: - počítače, PC - notebooky, PDA - periferie - monitory, LCD - MP3 - software.

Protikorozní ochrana a protipožární nátěry ocelových konstrukcí. Nátěry s atesty pro potraviny a pitnou vodu. Povrchová úprava: - žárové stříkání, metalizace - tryskání.

Tobi-impex cz, s.r.o. se zabývá výrobou a dodávkami vyvíječe páry, repasované vyvíječe páry včetně záručního a pozáručního servisu v rámci celé ČR.

IMESO spol. s r.o. se zabývá projekcí, prodejem a montáží zařízení v gastro průmyslu počínaje restaurací, čerpací stanicí a fastfoody konče. Do profesionálních kuchyní nabízí konvektomaty, pece, vysokovýkonné fritézy apod.

Klimavent, s.r.o. se specializuje na dodávky, montáž a servis vzduchotechniky jako je klimatizace, tepelná čerpadla, topení, solární systémy.

Tymoty Parts s.r.o. provozuje internetový prodej lepidel a tmelů. Nabízí vteřinová či konstrukční lepidla, plošná těsnění, upevňovače, čističe, oleje, mazací tuky a další.

JIMAKOV s.r.o.se specializuje na výroba a prodej: - brány - dřevěná madla - schodiště - zábradlí - stavebnicový systém nerezového zábradlí

Dodávka - výpočetní technika Údržba a servis - výpočetní technika Poskytování - poradenství v oblasti sofwaru a hardwaru Projekce, instalace a údržby - počítačové sítě Zálohování dat

Dodávka, montáž, instalace a servis klimatizací, vzduchové techniky, tepelná čerpadla

Výtahy Prostějov s.r.o. poskytují kompletní servisní služby výtahů.

Firma se zaměřuje na regálové systémy a kompletní vybavení kanceláří a jiných prodejních interiérů. Také montuje vzduchotechniku, kompresorové stanice, rozvody vzduchu.