CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
ZdeKup s.r.o.je provozovatelem eshopu a provozovny se zaměřením na zemědělské, lesní, komunální techniky, zařízení do dílny a zahrady.

Colusor s.r.o.je společnost, která dodává léky a zdravotnické pomůcky do zdravotnických zařízení a nemocnic. Také poskytují ekonomické hodnocení léčiv na základě jejich nákladů a výsledků. Provádí přednášky a školení zaměstnanců.

Prodej, E-shop: - elektrické ruční nářadí - kompresory - vzduchové nářadí - svářecí technika - ruční nářadí - zahradnické a zednické nářadí - montážní technika - kotvící technika - spojovací materiál - brusný materiál, brusivo - lepidla, tmely.

Pobočka. Výroba, montáž, prodej: - bezpečnostní dveře, zárubně a mříže - bezpečnostní a protisluneční fólie, autofólie - privátní a antigraffiti fólie - elekronické zabezpečovací systémy (EZS, kamerové systémy).

KNAIFL stavební stroje, s.r.o. provádí prodej, opravu, servis, půjčovnu: -vibrační techniky WACKER -pojízdné kompresory SULLAIR -elektropřístroje ENDRES. Provozují půjčovnu: -vibrační pěchy, vibrační desky, ponorné vibrátory, řezačky spár, vrtací, bourací kladiva, elektrocentrály, topidla, kompresory, vibrační válce, čerpadla

FVE Sunshine, s.r.o. provádí výrobu, instalaci, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. Dále má na starosti montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení. Také vyrábí kovové konstrukcí a kovodělné výrobky. Provádí další činnosti jako: - přípravné a dokončovací stavební práce, specializované ...

ALFA - PROJ spol. s r.o. provádí vývoj, výrobu, prodej, opravu, servis, půjčovnu, úschovu, výkup, bazar, likvidaci a znehodnocení speciálních revolverů, vojenských zbraní a střelivo. Také prodej, oprava, servis: - zbraně, střelivo, lovecké potřeby, zábavná pyrotechnika. Výroba: -plynovky, flobertky, 22LR, 38 speciál. Velkoobchod: ...

Rous Surgical s.r.o. se zaměřuje na výrobu, prodej zdravotní techniky: - nástroje pro chirurgy, lékaře, stomatology - chirurgické, lékařské a stomatologické přístroje - chirurgické potřeby, chirurgické staplery - zařízení pro laparoskopické operace, bariatrické operace, operace tříselné kýly, inkontinenci a bandáž žaludku.

HERZ, s.r.o. je evropský výrobce termostatických ventilů a armatur pro topné soustavy a potrubí. Výroba dle DIN, ISO 9001:2000 Produkty: - termostatické hlavice - radiátorové, regulační a uzavírací armatury - podlahové topení a rozdělovače - lisovací fitinky, vícevrstvé trubky, kulové kohouty - komponenty pro podlahové vytápění - ...

Firma Vladimír Vintrlík nabízí komplexní služby v oboru voda, topení, plyn. Specializujeme se na instalatérské a topenářské práce, včetně oprav a servisu. Zajišťujeme také havarijní servis. Působíme především v okrese Břeclav. Naše služby: - instalatérské a topenářské práce - výměny a opravy rozvodů: vody, rozvodů, odpadů, topení, plynu, ...

Řemeslnické práce: - malířské - lakýrnické - natěračské - klempířské - lešenářské (trubkové lešení) - izolační - tepelné, hydroizolace, zvukové - tryskání kovových i nekovových zařízení - abrazivní tryskání.

Stolařství, truhlářství. Výroba: - kancelářský nábytek - kancelářské čalouněné židle INFO. Řemeslnické práce: - stolařské práce.

Nákup, prodej, dovoz, vývoz, oprava, servis: - vojenská technika - vojenské zbraně.

Poradenství a školení v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany - BOZP

Maloobchod, prodej, Eshop: - výdejníky vody - dodávka pitné vody - velkoobjemové 5-ti galonové barely - náhradní díly, příslušenství k výdejníkům - kelímky, podavače kelímků, nosiče na barely, ruční pumpy - instantní nápoje, zrnková káva, sirupy - keramické nože, kráječe, škrabky Keen. Dovoz, import: - plastové obaly, uzávěry - PET ...

Pobočka. Maloobchod, velkoobchod, prodej: - pramenitá voda v barelech (Horský pramen, Dobrá voda, Ondrášovka) - výdejníky vody. Kompletní servis automatů, rozvoz vody.

Oprava, servis, prodej, e-shop: - elektronické, registrační pokladny - pokladní systémy - kamerové systémy - počítače a doplňky - dodávky spotřebního materiálu - váhové systémy, kalibrace, certifikace

Konstrukce, vývojové práce v oblasti strojírenství, nástrojařství. Oprava laserovým navařováním: - formy na plasty - sklářské formy - formy pro gumárenský průmysl - lisovací nástroje. Nástrojárna. Vývoj, výroba: - prototypy nástrojů a strojů. Práce: - kovoobrábění, obrábění kovů - leštění tvarů.

Společnost SAFEA IVS s.r.o. poskytuje komplexní služby v oboru bezpečnosti práce a požární ochrany. Zaměřují se na psaní odborných prací, činnosti v poradenské oblasti v hygieně práce, školení zaměstnanců z hlediska BOZP.

Firma Evžen Helinger sídlící v okrese Strakonice nabízí svým zákazníkům již od roku 1997 veškeré instalatérské a topenářské práce. Zabýváme se montážemi, opravami a rekonstrukcemi od drobných instalatérských oprav v domácnosti až po rozsáhlé montáže a opravy. Zajistíme pro vás například instalaci a montáž technického zařízení budov, tepelných ...

Expert na prodej hutního materiálu za nejlepší ceny v ČR pro firmy, řemeslníky i kutily. Služby profesionální zámečnické dílny dle specifikací zákazníka za výhodné ceny.

Naše firma 1. Svět nožů je na trhu už 27 let. V obchodním domě OD Kotva se nacházíme již 19 rokem. Specializujeme se nejen na prodej, ale i na broušení nožů. U nás najdete i obranné předměty. Nabízíme Vám rychlou, spolehlivou, kvalitní i profesionální službu broušení, ostření nožů, nůžek. Kdykoliv nože donesete za 2 hodiny si je odnesete. Nože, ...

Jsme firma sídlící v obchodním domě Kotva v Praze 1 s 27 letou tradicí. Nabízíme Vám rychlou, spolehlivou, kvalitní i profesionální službu broušení, ostření nožů, nůžek. Kdykoliv nože donesete za 2 hodiny si je odnesete. Nože, nůžky nikam neposíláme, brousíme na místě. Téměř všechny druhy nožů a nůžek.

Pronájem obytných vozů na léto i na zimu. Kromě luxusních zcela nových vozů pro rodinnou dovolenou máme k dispozici také kompaktní obytné vozy s náhonem 4×4 nejen pro zimní výlety do hor.

Pobočka. Žárová zinkovna Fulnek. -Žárové zinkování (mokrý způsob; vana: 3, 0 m x 1, 1 m x 1, 4 m) -Žárové zinkování (suchý způsob; vana: 12, 4 m x 1, 4 m x 2, 4 m)