CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Zakázková kovovýroba PDS - SERVIS KOVO, s.r.o. se zaměřuje na výrobu různých plechových dílů pro řídící a měřící techniku, dle podkladové dokumentace zákazníka. Pracujeme s moderními stroji, které umožňují kvalitní a rychlé zpracování zakázky. Sídlo naší společnosti najdete ve městě Hostivice, okres Praha - západ. Výroba, zakázková ...

Naše společnost OK GARDEN s.r.o.je aktivní výhradně v oboru zahradní architektura a krajinářství, navazujeme tím na činnost v oblasti projekce, realizace a údržby zeleně. Specializujeme se na sadové úpravy pro stavební firmy a dodávky zahrad na klíč. Máme dostatečné technické vybavení a kvalifikované pracovníky s dlouholetými zkušenostmi v ...

Kancelářské potřeby online - internetový obchod s garancí dodat kancelářské zboží zítra nebo zdarma po celé ČR.

Společnost MDA technology, s.r.o. přináší inovativní měřicí a diagnostické přístroje, testovací systémy a zařízení pro energetiku, průmysl, školství, vědu a výzkum. Sami provádíme jednotlivá měření a analýzy. V pracovních dnech zajišťujeme technickou podporu po telefonu, e-mailem, dálkovým přístupem a nebo po dohodě přímo u zákazníka nebo u ...

Naše firma LUPA spol. s r.o. Vám nabízí stavební práce na klíč. Díky tomu Vám dokážeme poskytnout pomoc od vypracování projektové dokumentace přes zajištění vstupních podkladů až k samotné stavební realizaci. Přinášíme kompletní řešení stavebních celků na klíč, nákup i prodej nemovitostí. Realizujeme zakázky za pomoci ověřených technických a ...

Dodávka: - produkty pro klinické laboratoře a výzkumná pracoviště: - přístroje - biochemikálie - diagnostické kity - plasty pro PCR. Technický servis, poradenství.

Dispečerská centra, řídící a dohledová centra (velíny). Systémová integrace (EPS, EZS, CCTV, komunikační systémy, a další systémy). Prvky MaR a PLC. Prvky varování a vyrozumění. Voice over IP. SW pro HZSP. Dotykový panel pro operativní řízení. Dispečerské stolní sestavy. Grafické zobrazovací stěny.

Společnost KARDEX s.r.o. patří k předním výrobcům automatizovaných systémů skladování a vychystávání. Nabízíme logistická řešení s cílem zvýšit Vaši produktivitu a zlepšit efektivitu pracovních postupů. Dodáváme automatizovaná zařízení pro sklady, výrobu i kanceláře a zajišťujeme také odborný servis či poradenství. Jsme členem Holdingu Kardex a na ...

Vonný program. - hygienické systémy - hotelová kosmetika - úklid a doplňky - spotřební materiál.

Produkty BOBSON: - osvěžovače vzduchu - dávkovače vůní - FRESHPRODUCTS - vonné vložky - sítka a tablety do pisoárů - vůně a gely - dávkovač mýdla a vůně v jednom - QTS - dávkovače mýdla, pěny, abrasiva - zásobníky toal. papírů a hygien. sáčků, - GFL - hotelová kosmetika. Dále sušiče, fény, úklidové vozíky.

Služby: - elektroinstalace - dodávka solární kolektory - fotovoltaické systémy - tepelná čerpadla

Charterová letecká společnost. Soukromé vnitrostátní a mezinárodní lety, doprava nákladů, ambulantní lety, správa letadel a údržba letadel. Individuální služby ve všech směrech.

Jan Šustr provozuje zámečnictví. Kovovýroba - zámečnictví: - stavební zámečnictví - kovový nábytek - zámečnický servis a další.

Práce: -brány, ploty -kovářství -zámečnictví -schodiště.

Internetový obchod - příčesky - paruky - pomůcky na prodlužování vlasů - kanekalon - pravé vlasy - kadeřnické potřeby

Servis, prodej, výkup, bazar: - výpočetní technika

Výroba, servis: - plničky kapalin a pastových hmot - stolní automaty - šroubovačky

Výroba a montáž sekčních garážových vrat a bran z oceli a dřeva, dodávka elektrických pohonů s dálkovým ovládáním, zámečnická výroba, stavba oplocení a prodej komponentů na vrata. Dále výroba a montáž dřevěných oken, dveří a schodišť.

Prodej pohonů a ventilů pro topení, větrání a klimatizaci.

Prodej - hygienické potřeby - čistící a desinfekční prostředky - výhradní dovozce zn. LUCARTpouze velkoobchod a zásobování - do škol, hotelů, restaurací - možnost náhradního plnění Výroba - hygienické potřeby - čistící a desinfekční prostředky - výhradní dovozce zn. LUCARTpouze velkoobchod a zásobování ...

Projekce, dodávka, montáž, servis: - technologií pro chov drůbeže a prasat Dodávka: - drátěné sítě - výrobky z drátů.

Výroba, prodej, montáž, servis: - čerpadla, čerpadel - provzdušňovače - kompaktní čerpací stanice se separací