CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Jan Šustr provozuje zámečnictví. Kovovýroba - zámečnictví: - stavební zámečnictví - kovový nábytek - zámečnický servis a další.

Práce: -brány, ploty -kovářství -zámečnictví -schodiště.

Internetový obchod - příčesky - paruky - pomůcky na prodlužování vlasů - kanekalon - pravé vlasy - kadeřnické potřeby

Servis, prodej, výkup, bazar: - výpočetní technika

Výroba, servis: - plničky kapalin a pastových hmot - stolní automaty - šroubovačky

Výroba a montáž sekčních garážových vrat a bran z oceli a dřeva, dodávka elektrických pohonů s dálkovým ovládáním, zámečnická výroba, stavba oplocení a prodej komponentů na vrata. Dále výroba a montáž dřevěných oken, dveří a schodišť.

Prodej pohonů a ventilů pro topení, větrání a klimatizaci.

Prodej - hygienické potřeby - čistící a desinfekční prostředky - výhradní dovozce zn. LUCARTpouze velkoobchod a zásobování - do škol, hotelů, restaurací - možnost náhradního plnění Výroba - hygienické potřeby - čistící a desinfekční prostředky - výhradní dovozce zn. LUCARTpouze velkoobchod a zásobování ...

Projekce, dodávka, montáž, servis: - technologií pro chov drůbeže a prasat Dodávka: - drátěné sítě - výrobky z drátů.

Výroba, prodej, montáž, servis: - čerpadla, čerpadel - provzdušňovače - kompaktní čerpací stanice se separací

Velkoobchod kadeřnických potřeb, s kadeřnickými potřebami.

V rámci našeho portfolia zahrnujeme celý projektový cyklus: od analýzy lokality, přes inženýrskou činnost v průběhu realizace, až po úspěšné dokončení projektu a jeho předání do užívání.

Maloobchod, prodej: -grafické papíry -kopírovací papíry -samopropisovací papíry -kancelářské papíry -balicí papír -obálky, lepenky.

Velkoobchod s papírem: -kancelářský papír -balicí papír -kartony -hedvábný balicí papír -krabice -hladké a vlnité lepenky -grafické tiskové papíry -speciální papíry.

Společnost EUROPAPIER – BOHEMIA, spol. s r. o. je předním dodavatelem kancelářských produktů a obalového materiálů.

Engineering Solutions s.r.o. se zaměřuje na projektové činnosti týkající se ocelových konstrukcí, paletových regálů a na další s tím související činnosti.

Společnost EAS Envimet ČR, s.r.o. patří mezi přední dodavatele nejmodernějších technických řešení v oblasti enviromentálních a bezpečnostních technologií. Naše nabídka zahrnuje přístroje pro pro monitorování čistoty životního prostředí i bezpečnostní rentgenové systémy od prověřených výrobců. Zajistíme konzultace, vyhotovení projektu, dodávku i ...

Hlavní činností firmy jsou kompletní dodávky strojírenské technologie přímo do výrobních hal, obchod s kovoobráběcími a tvářecími stroji, a to jak s novými, tak i použitými. Díky dlouholetým zkušenostem a dobrým obchodním kontaktům pracují námi dodané stroje téměř po celém světě. Kompletní služby zahrnují servis, komisní prodej, demontáž, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - hutní a spojovací materiály - stavební řezivo. Zámečnické práce. Řezání profilů: - plamen, pila

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - hutní a spojovací materiály - stavební řezivo. Zámečnické práce. Řezání profilů: - plamen, pila.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod hutního a spojovacího materiálu. Zámečnické práce.

Provádíme: Výkup keg sudů, servis keg sudů a servis fitinků, prodej keg sudů a prodej fitinků.

Společnost ASEKO, spol. s r.o. je zaměřená na výrobu detekčních systému topných plynů a měření rosného bodu tlakových plynů. V našem portfoliu produktů naleznete snímače koncentrace, detekční systémy, analyzátory plynů a par a také snímače teploty, tlaku a vlhkosti. Dále Vám můžeme nabídnout snímače základních parametrů kvality vody a technologie ...

Zámečnictví, nástrojářství - soustružnické a frézařské práce.

Výrobní závod Bratkovice Výroba: - revizní dvířka do sádrokartonu - revizní dvířka pod obklad - skladovací buňka ROBUST - kovové stropní podhledy - zakázková kovovýroba - potisk materiálu všeho druhu - akustické závěsy.