CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Malá firma zabývající se eshopovým prodejem. Provozovna: Horní Domaslavice 71, Dobrá.

Prodej, e-shop - digitální fotoaparáty OLYMPUS, PANASONIC, NICON, CANON - vodotěsné fotoaparáty - objektivy - stativy

Výroba - schody z kamene Pokládka - kamenné a zámkové dlažby Stavba - kamenné zdizednické práce

NORTIA PRODUCTS s.r.o. se zaměřuje na montáže ocelových hal, střech a průmyslových podlah a prodává krytiny, plechy, trapézy, panely a další stavební materiál.

BRYKA s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, LED osvětlení, kamerové systémy, alarmy a řídící systémy pro chytrou domácnost.

Autorizovaný prodejce a servis STIHL & VIKING Prodej - servis zahradní a lesní techniky Servis pro značky: ALKO, STIGA, STIHL, VIKING, DOLMAR, HECHT,

Servis, opravy, prodej: - náhradní díly se zaměřením na nakladače FUCHS, motory Deutz a Perkins. Prodej: - rotátory Archimedes - generátory a magnety - plné pneu - lisy a nůžky Taurus.

Velkoobchod, distribuce, maloobchod, prodej: - spotřební materiály pro inkoustové, velkoformátové a laserové tiskárny Výkup - cartridge, tonery.

Pobočka. Výroba, prodej, montáž, projekce, oprava, servis, revize, zkoušky: - zdvihací zařízení - šikmé schodišťové plošiny a sedačky - vertikální zdvižné plošiny - schodolezy.

Flexidoc s.r.o. je prodejcem a autorizovaným servisem tiskáren Konica Minolta zajišťující také pronájem a tisková řešení pro optimalizaci nákladů.

Prodej, e-shop - výpočetní technika - počítače, notebooky, tablety - mobilní telefony - pokladní systémy - kopírky, tiskárny - fotoaparáty, kamery

Řemesla, služby, montáž, opravy, servis, revize - elektroinstalační práce Prodej, montáž, servis, opravy - elektronické zabezpečovací, přístupové, propouštěcí systémy - kamerové systémy - dorozumívací systémy - LED osvětlení - hromosvody

Dodávka, velkoobchod, prodej, oprava, servis: - bankovní technika - počítačky, třídičky a ruličkovačky mincí, počítačky a verifikátory bankovek, trezory,

Licencovaný železniční dopravce s osvědčením bezpečnosti nákladní i osobní dopravy. Specializujeme se na přepravy nákladních vlaků, pracovní vlaky a výlukové práce. Služby: - provozování drážní dopravy - železniční/vlaková přeprava, železniční přeprava zboží, železniční přeprava materiálu, stavebních strojů, přeprava lokomotiv, ucelené vlaky a ...

Jsme Váš spolehlivý dodavatel ve strojírenství. Provádíme zakázkovou výrobu strojírenského charakteru, kooperujeme a poskytujeme kooperační služby především v oblasti dělení a ohýbání materiálu, svařování, obrábění a lakování. Strojírny, strojírenská výroba: - průmyslové hořáky - strojní díly a zařízení - svařovaných ocelových ...

Společnost STÖBICH Brandschutz GmbH je více než 40 let technologickým a světovým lídrem v preventivní požární ochraně a výrobcem standardních provedení i speciálních řešení pro vizionářské architektonické a průmyslové projekty. Výroba probíhá výhradně v Německu. Společnost je zastoupena vlastními obchodními společnostmi. V České republice působí ...

Internetový obchod, e-shop: -bezpečnostní plomby, obálky.

Dodávka: -nože pro průmyslové použití: -nože tvarové, rovné. -pilové pásy.

Autorizovaný prodejce, záruční a pozáruční autorizovaný servis strojů KÄRCHER. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -čistící stroje KÄRCHER Půjčovna: -čistící stroje -vysavače -mycí stroje - vysokotlaké.

EDA Project s.r.o. se zaměřuje na průmyslovou automatizaci, vývoj elektroniky a projekce technologických celků.

LEDito s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu interiéru, kanceláří, hotelů, restaurací a barů.

Průmyslová automatizace, se zaměřením na technologii svařovacích robotů. Vývoj, dodávka: - robotické systémy: - svařovací roboti - řezací roboti - manipulační roboti. - robotové periferie - příslušenství pro svařování: - svařovací dráty, hořáky - svařovací helmy.

Návrhy, realizace: - technologické celky.

MIKON TOOLS s.r.o. se zaměřuje na frézování, soustružení, broušení, zpracování plechů a jejich svařování.

PB Control s.r.o. se zaměřuje na průmyslovou automatizaci, programován PLC & SCADA & DCS & MES & ERP, servis a realizaci zakázek na klíč.