CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
SUMTECH s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, osvětlení, rozvody, měření a regulace a opravy a revize elektrických zařízení.

ZwickRoell s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej zkušebních strojů a zařízení.

Naše firma se pohybuje a poskytuje své služby v oblasti kovovýroby. V rámci naší činnosti se zaměřujeme zejména na výrobu a dodávky ocelových konstrukcí. Při práci používáme moderní metody a neustále své služby zkvalitňujeme. Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás oslovit. Jsme profesionály ve svém oboru.

Výroba, opravy, servis, modernizace: - optické, optickomechanické přístroje, infrapřístroje, laserové dálkoměry: - pozorovací a zaměřovací přístroje, denní a noční (přenosné - dalekohledy, puškohledy) - hranolové periskopy, krycí a ohřevná skla. Kovoobráběčství. Zámečnictví.

Prodej: - plechové garáže - plechové garáže s omítkou - PVC okna a dveře - vchodové dveře - interiérové dveře - obklady - umělý kámen, štípaná břidlice, beton - LED osvětlení - zámková dlažba, střešní krytina - žaluzie, sítě proti hmyzu Rekonstrukce, zateplování objektů - koupelny - bytová jádra

Kovovýroba, výroba: - rozvaděče-elektroměrové, staveništní, kompenzační, plastové-ve 43 typech. Elektromontáže. Elektro: - instalace - revize. Zakázková výroba NN rozváděčů do 14 dnů. Kovovýroba, prášková lakovna.

Obaly na míru od společnosti PROFISERVIS Vaníček s.r.o. Obalový materiál je spotřební a rychloobrátkové zboží a proto se snažíme, aby kvalita byla co nejlepší za co nejnižší cenu. Zakládáme si na osobním přístupu k zákazníkovi. Snažíme se o individuální přístup a proto vždy navrhneme pro zákazníka to nejefektivnější řešení. V našem ...

Technické služby. Údržba místních komunikací: - místní komunikace - zimní údržba - občanská vybavenost. Služby: - veřejná zeleň - veřejné osvětlení.

Stavby na klíč. Demoliční, zemní práce. Výroba: - ocelové konstrukce.

Služby: -práškové lakování -komaxit -tryskání -povrchová úprava kovů. Nabízíme: -speciální nátěry -antigrafitti nátěry (lehce odstraníte jakékoliv grafitti z nátěru pomocí obyčejného ředidla během pár vteřin) -protikorozní nátěry -nátěry s vysokou tepelnou odolností až do 550st.C (např výfuky, krby ap.)

Velkoobchod, prodej, montáž: -průmyslové vysavače -tlakové myčky

Služby: -optimalizace kinematiky a dynamických vlastností mechanických soustav -virtuální zkoušky -pevnostní výpočty strojírenských dílů -analýzy nárazu, ochrana chodců -sestavení a dodávky aplikovaného softwaru -podpora výpočtových oddělení výrobců automobilů a autopříslušenství

Maloobchod, Velkoobchod, eshop: -zemědělská technika -zahradní technika -lesní technika -komunální technika - podej malotraktorů

Řemesla, služby - kovovýroba - lisování - svařování - ohýbání trubek

Velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, servis: -elektrocentrály -záložní zdroje -čerpadla

Dodávka, servis: -výpočetní technika. Služby: -instalace, správa počítačových sítí. -školení uživatelů PC. -odborná školení IT techniků.

Prodej a servis repasované výpočetní techniky pro firmy i koncové zákazníky: - počítače, notebooky - monitory. Speciální web pro školy - Skolnipocitace.cz Dodávka, zapojení, servis: -počítače pro školy - vybavení počítačové učebny, modernizace počítačových učeben. Prodej: - repasovaná informační technika: - počítače, notebooky, ...

Prodej, výroba: - diamantová technika - řezací a brusné kotouče. E.shop: - diamantové jádrové vrtací korunky.

Zpracování plastů, distribuce fóliových materiálů.

Truhlářské práce: -nábytek na míru: -dětské pokoje -kuchyně -vestavěné skříně -obývací pokoje, koupelny -kancelářský nábytek a jiné.

Maloobchod, prodej: -náhradní díly na automobily, autodíly -diagnostické přístroje Služby: -diagnostika vozidel -montáže tempomatů -oprava řídících jednotek -čištění ultrazvukem -opravy piezo vstřikovačů

Pronájem obytného vozu, pronájem karavanu.

Výroba a prodej: - Permanentní magnety WALMAG MAGNETICS - Elektromagnety WALMAG MAGNETICS - Elektropermanentní systémy WALMAG MAGNETICS - Břemenové magnety - Ruční magnety, čeřiče plechu - Speciální nástroje na kov - Modelová zařízení, měřidla - Nářadí pro NC stroje. Upínače, upínání při obrábění: - Pernamentní - Elektromagnetické - ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nářadí ruční i elektrické, nástroje, brusivo, vzduchotechnika - svařovací zdroje a hořáky - obráběcí stroje, kompresory - zahradní a lesní technika Stihl - servis svařovacích zdrojů - servis zahradní techniky.

Práce: -kovoobrábění -oprava závitů