CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Moravia řetězy a.s. Kroměříž je strojírenským výrobcem kvalitních produktů pro převod hnací síly. Výroba je zaměřena na řetězy válečkové, dopravní, řetězová kola, ozubené převody, řemenové převody apod. Dodáváme nejen na český trh, ale také slovenský a polský. Jsme distributorem společností SENQCIA a CHALLENGE Power ...

Vývoj, výroba, montáž: - flexibilní ocelové mostní konstrukce - ocelové trouby - plastové trouby. Prodej: - geosyntetika

Velkoobchod, prodej. Strojírenská výroba. Nerezový hutní materiál: - nerezové, ušlechtilé, profilové oceli - trubky - armatury a potrubí - svařovací materiál - pásy, pruhy. Sklad : Železniční 7.

Školení: -požární ochrana PO. Prodej, revize, kontrola, oprava, servis -hasicí přístroje -sněhové, práškové, vodní, pěnové -požární vodovody, hyranty. Prodej: -bezpečnostní tabulky.

Voda, topení, plyn: -odborné konzultace, projekce, dodávky, montáže -generální opravy rozvodů -instalace nových rozvodů -podlahové vytápění -systémy měření a regulace -kotelny -termostatické ventily-prodej značky COMAP -měření a vyhodnocování spotřeb vody a tepla -vyvažování topných systémů.

Výroba, vývoj: - zemědělská technika - jednoúčelové stroje.

Montáž, oprava, servis, revize: - plynové zařízení - tlakové zařízení. Dodávka a montáž potrubních rozvodů a technologií (materiál tř.11-17, Al, Cu) Výroba a montáž: - ocelové konstrukce - kompenzátory.

Kovovýroba, tel.:605846656. Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník -obrábění kovů, kovoobrábění. 90% produkce do zahraničí - Rakousko, Německo. Eshop, internetový prodej: - kování pro posuvná vrata - kování pro posuvné dveře ze skla, dřeva i kovu - kování pro skládací a harmonikové dveře - kování pro posuvné okenice, ...

Firma MUCHA - Tachov s.r.o. provozuje v Tachově prodejnu se zahradní technikou, zahrádkářskými potřebami, elektrickým a ručním nářadím, železářským zbožím, stavebním materiálem, stavebními a tesařskými prvky a v neposlední řadě nabízíme také krby a kamna. Současně provádíme také servis zahradní techniky. Jsme autorizovaným prodejcem a servisem ...

Stavební společnost. Zateplování fasád rodinných a panelových domů. Sanace plochých střech, balkonů a lodžií. Kompletní rekonstrukce panelových domů. Rekonstrukce vstupů do domu. Výstavba rodinných domů. Zámečnické práce. Výroba klempířských prvků.

Zpracování dřeva a výroba dřevěných produktů a biomasy. Vyrábíme: - Pelety-zhutnělé biopalivo ze dřeva pro kotle a kamna - dřevěné obaly a klece na transport - kulatinu na pásové pile - štěpky, brikety a piliny.

Kovovýroba, výroba, montáž: - komponenty pro zádržné systémy (silniční svodidla) - stavební ocelové konstrukce - díly linek pro tažení drátů - strojní (CNC) obrábění Soustružení a frézování Výroba a repase přídavných zařízení na vysokozdvižné vozíky (VZV).

Společnost OVERVIEW s.r.o. provádí přehled odběru elektřiny, spotřeby vody, montáž a servis měřičů a na kamerové systémy.

ZG Fluidmanagement CZ s.r.o. se zaměřuje na diagnostiku procesních a provozních kapalin s cílem poklesu ztrát a nákladů.

Autorizovaný dovozce špičkové svařovací techniky CEBORA. Prodej: -technika CNC plasmového dělení -svářečky TIG DC a TIG AC DC -obalená elektroda - MIMA, MIG/MAG poloautomaty -odporové svařování -vývoj automatizovaných a robotizovaných prostředků pro svařování

Výroba: - vybavení restaurací, jídelen - nerezové pulty - pracovní stoly - dřezy - skladovací skříně

Výroba vytápění budov pomocí podlahového topení, tepelných čerpadel, rekuperace tepla, energetických plotů a solárních panelů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - gastrozařízení - nerezové výrobky - grilovací a smažící desky.

Povrchová úprava kovů. Služby: -tryskání ocelových konstrukcí a dílců neomezené délky a hmotnosti 7t -lakování vysokotlakým zařízením 1:60, barvy vzorník RAL a DB -žárová metalizace - zinek Zn, hliník Al, Zinacor -práškové lakování (komaxit) -barvami dle Vašich požadavků, RAL -velikost pece 3m x 2m x 2m. Sídlo: Mathonova 22 613 00 ...

Průmyslová automatizace. Kompletní řešení jednoúčelových strojů a zařízení (tzn. konstrukce, výroba a montáž ). Konstrukce a výroba přípravků (meřící, montážní, svařovací, testovací, …) Obrábění dle dodané výkresové dokumentace – frézování, soustružení, vrtání, … Poradenství v oblasti zpracování konceptu JÚZ nebo přípravků

Velkoobchod, maloobchod, prodej. - Sanitární zboží. - Vybavení koupelen. - Sprchy, příslušenství - Sprchové kouty - Vany rohové, vířivé, masážní - Koupelnový nábytek - Krbová kamna (krbové). Výroba: - PP obaly - PP fólie - PP sáčky.

Lisování plechů pro automobilový a strojírenský průmysl, lisování plechu, extruze, hlubokotažné lisování, montáž komponent, cnc obrábění, dělení mateirálu.

Maloobchod, prodej, internetový obchod, E-shop: - nářadí pro kutily, řemeslníky i profesionály - AKU nářadí, elektrické nářadí, Fiskars nářadí, ruční nářadí - zahradní technika (sekačky, kultivátory, traktory, křovinořezy, řetězové pily, zahradní nůžky). Půjčovna: - nářadí.

Výroba, prodej: - technické díly z EPS, EPP - obaly z EPS, EPP.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -fólie na nábytkáře -fólie protitahová, vyrovnávací protidýze, laminátu -fólie základovací pod barvu -fólie základovací pod barvu s jednou vrstvou laku, je vhodná i k obalování -slepé hrany -ABS a hrany, hranovací pásky, dýhové hrany -nátěrové hmoty MAB Dodávky do 24 hodin sběrnou službou nebo vlastní ...