CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: - gastrozařízení - nerezové výrobky - grilovací a smažící desky.

Povrchová úprava kovů. Služby: -tryskání ocelových konstrukcí a dílců neomezené délky a hmotnosti 7t -lakování vysokotlakým zařízením 1:60, barvy vzorník RAL a DB -žárová metalizace - zinek Zn, hliník Al, Zinacor -práškové lakování (komaxit) -barvami dle Vašich požadavků, RAL -velikost pece 3m x 2m x 2m. Sídlo: Mathonova 22 613 00 ...

Průmyslová automatizace. Kompletní řešení jednoúčelových strojů a zařízení (tzn. konstrukce, výroba a montáž ). Konstrukce a výroba přípravků (meřící, montážní, svařovací, testovací, …) Obrábění dle dodané výkresové dokumentace – frézování, soustružení, vrtání, … Poradenství v oblasti zpracování konceptu JÚZ nebo přípravků

Velkoobchod, maloobchod, prodej. - Sanitární zboží. - Vybavení koupelen. - Sprchy, příslušenství - Sprchové kouty - Vany rohové, vířivé, masážní - Koupelnový nábytek - Krbová kamna (krbové). Výroba: - PP obaly - PP fólie - PP sáčky.

Lisování plechů pro automobilový a strojírenský průmysl, lisování plechu, extruze, hlubokotažné lisování, montáž komponent, cnc obrábění, dělení mateirálu.

Maloobchod, prodej, internetový obchod, E-shop: - nářadí pro kutily, řemeslníky i profesionály - AKU nářadí, elektrické nářadí, Fiskars nářadí, ruční nářadí - zahradní technika (sekačky, kultivátory, traktory, křovinořezy, řetězové pily, zahradní nůžky). Půjčovna: - nářadí.

Výroba, prodej: - technické díly z EPS, EPP - obaly z EPS, EPP.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -fólie na nábytkáře -fólie protitahová, vyrovnávací protidýze, laminátu -fólie základovací pod barvu -fólie základovací pod barvu s jednou vrstvou laku, je vhodná i k obalování -slepé hrany -ABS a hrany, hranovací pásky, dýhové hrany -nátěrové hmoty MAB Dodávky do 24 hodin sběrnou službou nebo vlastní ...

Zabýváme se lisováním a tvářením plechu za studena na lisovacích nástrojích. Certifikace: -certifikát jakosti ISO 14001:2004 -certifikát jakosti ISO/TS 16949:2002. Výroba kovových a plastových výlisků.

Internetový obchod s prodejem znovuplnitelných kapsiček Domky pro děti. Doplňkový prodej svačinových dárkových setů, svačinových sáčků a kapes. Příslušenství ke kapsičkám - savičky, lžičky, nárůstky, náhradní uzávěry, kartáčky.

Firma zabývající se výrobou ocelových konstrukcí, zámečnickými a svářečskými pracemi, průmyslovou údržbou, jeřábnickými pracemi.

Firma Sygo s.r.o. se zabývá prodejem stavebního, ručního, zahradního a elektrického nářadí, pracovních oděvů i obuvi, malířských potřeb a spojovacího materiálu. Součástí našeho sortimentu jsou např. pily, vrtačky, brusky, kladiva, lžíce, sekačky na trávu, křovinořezy, hrábě, lopaty, vidle, barvy a laky, štětce, lepidla a také stavební chemie a ...

-Výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů -Grafické práce a kresličské práce -Výroba plastových výrobků a pryžových výrobků -Výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely -Výroba strojů a zařízení pro určitá hospodářská odvětví -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Velkoobchod -Specializovaný maloobchod a maloobchod ...

Společnost NEVA - TRADE s.r.o. se sídlem v Kardašově Řečici se zabývá především výrobou strojů - tenkořezné rámové a pásové pily,  ostřičky pilových listů a pásů, stelitové a tvrdokovové pilové listy, tvrdokovové pilové listy, a další stroje. Téměř všechny naše stroje jsou vyváženy do všech zemí světa. Součástí naší činnosti jsou také ...

E-shop: - náhradní díly pro nákladní, užitkové a osobní vozy, autobusy - centrální mazání pro stavební stroje - filtry na osbní vozy. Pobočka: - Uherské Hradiště, Průmyslová 712.

Prodej, e-shop - domácí elektrospotřebiče - bílá elektronika, ledničky, pračky - sporáky - televizory, audio, video - fotoaparáty - klimatizace - notebooky - počítače - konzole - monitory - tiskárny

Stavební firma. -komplexní dodávky staveb. -provádění bytových, občanských, průmyslových staveb. -rekonstrukce objektů. Práce: -klempířské, pokrývačské. -sádrokartonářské. -jádrové vrtání, řezání diamantovou pilou. -čištění fasád tlakovou vodou. -zámečnické. Půjčovna: -bourací, vrtací technika. -brusky, frézy, vibrační ...

Svářečské a zámečnické práce včetně vzduchotechniky i sváření hliníku, nerezu či litiny. Nabízíme školení svářečů.Výroba sil, vodojemů, nádrží, konstrukcí do 15tun svařence.Pálení plasmou do 20mim na stroji+kyslíkopropanbutanové pálení na stole do 200mm.Ohýbání na ohraňovacím lisu 160t-3m.Obrábění pro zámečnickou výrobu.

Prodej, maloobchod: - výpočetní technika - počítače, monitory, tiskárny - spotřební materiál - PC komponenty - mobilní telefony - software - produkty CAD - spotřební a digitální elektronika.

Výroba, montáž, prodej: - ploty - svařované sítě - pletivo - včetně atypických výšek - brány, branky výroba na míru - sloupky. Zámečnictví. Svářečské práce. Řezání, vrtání. Nabízíme volné kapacity v oboru zámečnictví, svářečských prací, řezání a vrtání. Prodej pletiva na celé metry. Možnost dodávky i jiných druhů oplocení.

Pobočka. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - brousící nářadí - brusivo - diamantové kotouče a orovnávače - technické kartáče - leštící kotouče a pasty.

Umělecko-kovářské práce: - kované ploty, brány, branky - schodiště, zábradlí, markýzy, přístřešky - okenní a dveřní mříže - vývěsní štíty, vchody do prodejen - venkovní krby - kovné kliky - volné plastiky - kovaný nábytek. Restaurování výrobků z obecných kovů - licence MKČR. Atypické zámečnické výrobky.

Kovoobrábění, kovovýroba, strojírenská výroba.

Autorizovaný prodej výrobků Husqvarna. Prodej: - lesní technika - zahradní technika - sekačky.

Autorizovaný prodej výrobků Husqvarna. Prodej: - lesní technika - zahradní technika - sekačky.