CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodejem kvalitních klimatizací se zabývá firma A1 klimatizace s.r.o. z Brna. Realizujeme komplexní služby do A-Z: Postará se o montáž, servis, včetně zaměření zdarma. Více informací naleznete na www stránkách.

Výroba, obchod, prodej: -individuální sestava z komponent výrobců pro potřeby zákazníka -laserové stroje Bystronic, -značky strojů ByVention, Bysprint, Bystar, Bystar L, Byspeed, Bylaser -stroje pro řezání vodním paprskem ByJet Pro, Byjet, Byjet L, Byjet clasic -stroje pro ohýbání materiálu a ohraňovací lisy BEYLER -3bodové ...

Výhradní zastoupení světových výrobců. Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávky: -strojírenské elementy Firma je držitelem certifikátu ISO 9001.

Služby: -čištění ovzduší pomocí nanotechnologie -rekultivace půdy pomocí konopí setého

Výroba: -stojany -předváděcí kiosky -výstavní stánky -interiéry

Práce: -kovoobrábění -soustružení

Řezání betonu, asfaltu, železobetonu. Elektroinstalace.

Internetový obchod, eshop, prodej: - trenér očí Vision Fix - děrované brýle - potřeby pro maséry, kosmetičky.

Velkoobchod, prodej: - obalový materiál, obaly -papírové sáčky 0, 5 až 5 kg - tašky, pytle z PE - sáčky HDPE - potravinářské přířezy, fólie - zakrývací fólie - lepící pásky - etikety - nápojové kelímky - nádobí na jedno použití.

Naše firma byla založena v roce 2016 a je zaměřena na gastro obaly a hygienu. Našim klientům nabízíme obalový materiál, jednorázové nádobí a potřeby pro hygienu a úklid.

Provozujeme ateliér průmyslového lakování a designu. Provádíme průmyslové a designové lakování, lakování nerezové oceli a speciálních povrchů.

Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -chromovaný variabilní stavebnicový systém pro interiéry, obchody, výstavy -oděvní stojany -space wall -kancelářský nábytek -kombinované vitriny -celoskleněné, kombinované vitríny -drážové systémy a komponenty -bary, pulty.

Firma TOP PRINT Packaging s.r.o. působí na trhu již od roku 1999. Naší specializací je výroba atraktivních lepenkových obalů, zušlechtěných nejrůznějšími technologiemi, jako je reliéfní ražba, UV lak, metalické fólie, efektový lak, metalické barvy, okénka různých tvarů a provedení aj. Mezi naše klienty patří přední domácí i zahraniční výrobci z ...

Výroba, prodej, instalace, servis: - certifikované trezory, sejfy - archivační skříně - skříně na zbraně - trezorové dveře a - bezpečnostní a úschovné schránky.

Těžba dřeva. Odstraňování odpadů. Prodej: - dřevěné obaly - pilařské výrobky. Lesnictví.

Kontejnerový svoz: - komunální odpad. Úklid: - veřejná prostranství - zimní údržba. - městská zeleň.

Výroba, poradenství, prodej, montáž, servis: -výrobky z plastů (polypropylénové) -rodinné bazény -různé tvary provedení -včetně kompletní technologie -montáž a usazení -bazénové elektrorozvaděče -příslušenství -zastřešení bazénů -septiky, jímky a žumpy -nádoby na víno -nádoby na poživatiny -ostatní výrobky -expanzní ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hasicí přístroje - požární hadice, armatury - další věcné prostředky požární ochrany PO - požárně bezpečnostní zařízení.

Jádrové vrtání. Bezprašné řezání, vrtání a broušení pomocí diamantové techniky. Řezání stenovou pilou Sídlo firmy: - Ovčí hájek 2163/24, Stodůlky, 158 00 Praha 5.

Prodej, maloobchod, servis, oprava: - kancelářská a výpočetní technika - tiskárny - počítače, PC - notebooky - monitory - periferie - komponenty - skartovače, řezačky - software - spotřební elektronika.

Výroba: - obalové materiály, obaly: - hliníkové fólie - vlnitá lepenka, kartony - lepicí papíry, obalové papíry.

Prodej, opravy: - armované hydraulické hadice - armované hadice pro tlakové myčky - armované hadice pro vzduchové brzdy - hydraulické koncovky - hadicovina v metráži - hydraulická šroubení - hydraulické trubky - úchytky trubek - rychlospojky - hydraulické válce - pneumatická šroubení - mycí a čisticí stroje Nilfisk - ALTO.

Strojírenská výroba: - strojní opracování na vyvrtávačce a soustruzích, - vrtání, - řezání, - zámečnická výroba, - svařování. Svářečská škola: - výuka svářečů kvalifikovanými pracovníky, - kurzy svařování, - zaškolení, - přípravné kurzy, - přezkoušení, - v rámci výuky stravování a ubytování. Vzdělávací středisko: - ...

Společnost Christofer Trade a.s. se sídlem v Praze se již více než 15 let zabývá komplexním čištěním vzduchotechnických potrubí a klimatizačních systémů, díky čemuž vám šetří nejen čas, ale i vaše náklady na provoz vzduchotechniky. Nabízíme vám širokou škálu nejmodernějších metod a technologií pro čištění a dezinfekci VZT systémů. Při své práci ...

Autoopravna Ladislav Gogela nabízí v Brandýse nad Labem kompletní opravy a servis nákladních a užitkových vozidel. Zaměřujeme se především na kompletní opravy vozů Avia, Ivec, Multicar 25 a Magma. V rámci naší činnosti nabízíme např. generální a běžné opravy všech motorů Avia A30 až D90, opravy předních náprav A65-75 a D65-90 výměným způsobem, ...