CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Společnost vyvíjí a vyrábí komponenty, sestavy a komplexní strojní prvky pro technicky náročné oblasti použití. Jako partner ve vývoji a v systémech nabízí společnost svým zákazníkům komplexní škálu služeb, technologický pokrok a inovační sílu k zajištění dlouhodobé konkurenční výhody.

Naše činnost: - kovovýroba - zámečnictví - svařování hliníku i nerezu - ocelové konstrukce. Specializací naší firmy je montáž a demontáž ocelových konstrukcí, svařování a služby zámečnictví. Provádíme zámečnické práce pro okolí Plzně. Vyrábíme a montujeme ocelové konstrukce dle požadavků zákazníka, dále pak výrobky pro přesné ...

Výroba a prodej: - brzdové trubky sériově i kusově dle vzoru - strojírenská výroba - elektromagnetické ventily - disperzátory

Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství

Strojírenská výroba: - tvářecí nástroje - vstřikovací formy - přesné strojní součásti a dílce

Výroba, práce: -povrchové úpravy skla, plasty, kovy a keramiky metodami napařování a magnetronového naprašování ve vysokém vakuu -těmito metodami nanášíme dekorační a funkční vrstvy kovů, mezi které patří zlato, stříbro, titan, mosaz, nerezová ocel, měď, chrom a další ušlechtilé kovy -strojní výroba a svařování v ...

Výroba: - nábytek na zakázku - kuchyňské linky - obývací stěny - vestavěné skříně - dětské pokoje - kanceláře.

Dodávka, prodej: -hasící technika -trubky -profily -plechy -ocelové rošty

Prodejem kvalitních klimatizací se zabývá firma A1 klimatizace s.r.o. z Brna. Realizujeme komplexní služby do A-Z: Postará se o montáž, servis, včetně zaměření zdarma. Více informací naleznete na www stránkách.

Výroba, obchod, prodej: -individuální sestava z komponent výrobců pro potřeby zákazníka -laserové stroje Bystronic, -značky strojů ByVention, Bysprint, Bystar, Bystar L, Byspeed, Bylaser -stroje pro řezání vodním paprskem ByJet Pro, Byjet, Byjet L, Byjet clasic -stroje pro ohýbání materiálu a ohraňovací lisy BEYLER -3bodové ...

Výhradní zastoupení světových výrobců. Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávky: -strojírenské elementy Firma je držitelem certifikátu ISO 9001.

Služby: -čištění ovzduší pomocí nanotechnologie -rekultivace půdy pomocí konopí setého

Výroba: -stojany -předváděcí kiosky -výstavní stánky -interiéry

Práce: -kovoobrábění -soustružení

Řezání betonu, asfaltu, železobetonu. Elektroinstalace.

Internetový obchod, eshop, prodej: - trenér očí Vision Fix - děrované brýle - potřeby pro maséry, kosmetičky.

Velkoobchod, prodej: - obalový materiál, obaly -papírové sáčky 0, 5 až 5 kg - tašky, pytle z PE - sáčky HDPE - potravinářské přířezy, fólie - zakrývací fólie - lepící pásky - etikety - nápojové kelímky - nádobí na jedno použití.

Naše firma byla založena v roce 2016 a je zaměřena na gastro obaly a hygienu. Našim klientům nabízíme obalový materiál, jednorázové nádobí a potřeby pro hygienu a úklid.

Provozujeme ateliér průmyslového lakování a designu. Provádíme průmyslové a designové lakování, lakování nerezové oceli a speciálních povrchů.

Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -chromovaný variabilní stavebnicový systém pro interiéry, obchody, výstavy -oděvní stojany -space wall -kancelářský nábytek -kombinované vitriny -celoskleněné, kombinované vitríny -drážové systémy a komponenty -bary, pulty.

Firma TOP PRINT Packaging s.r.o. působí na trhu již od roku 1999. Naší specializací je výroba atraktivních lepenkových obalů, zušlechtěných nejrůznějšími technologiemi, jako je reliéfní ražba, UV lak, metalické fólie, efektový lak, metalické barvy, okénka různých tvarů a provedení aj. Mezi naše klienty patří přední domácí i zahraniční výrobci z ...

Výroba, prodej, instalace, servis: - certifikované trezory, sejfy - archivační skříně - skříně na zbraně - trezorové dveře a - bezpečnostní a úschovné schránky.

Těžba dřeva. Odstraňování odpadů. Prodej: - dřevěné obaly - pilařské výrobky. Lesnictví.

Kontejnerový svoz: - komunální odpad. Úklid: - veřejná prostranství - zimní údržba. - městská zeleň.

Výroba, poradenství, prodej, montáž, servis: -výrobky z plastů (polypropylénové) -rodinné bazény -různé tvary provedení -včetně kompletní technologie -montáž a usazení -bazénové elektrorozvaděče -příslušenství -zastřešení bazénů -septiky, jímky a žumpy -nádoby na víno -nádoby na poživatiny -ostatní výrobky -expanzní ...