CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Výroba: - nářadí - přípravků - měřidla - jednoúčelové stroje - svařence z AL slitin, nerezi, oceli - WIG, MIG, MMA - konstrukční a projektová činnost v kooperaci - lakovací závěsy - bojlery, nádrže z nerezi - drtiče ovoce - spalinové výměníky tepla - obrábění - svařování kovů - montážní práce - CNC - obrábění - zastoupení ...

Vývoj, výroba, prodej: - elektronika a elektronické součástky pro bezkontaktní identifikaci - bezkontaktní identifikační systémy - docházkové a přístupové systémy - klíčové depozity - časové trezory - bezpečnostní boxy a nosiče pro převoz hotovosti - mechatronická vložka ILOQ bez kabelů a baterie

Firma FERSTAR AGRO s.r.o. se zabývá dřevovýrobou, zpracováním železa a dodává nové europalety. Jak jsme již zmínili naše činnost se zaměřuje zejména na zpracování dřeva, železa a dodávky nových europalet. Sídlíme ve městě Chrudim na adrese Pobřežní 28. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit.

Dodávka gastronomického vybavení včetně kuchyňské hygieny, nerezového nábytku, kompletní sortimentu vybavení kuchyní a gastronomických zařízení.

Dodávka: - kancelářský nábytek šatny, zázemí Výroba: - kancelářský nábytek šatny, zázemí Výroba, dodávka: - kovový dílenský nábytek (šatny, zázemí, ...)

Společnost PROFI SCAFFRENT s.r.o. se sídlem v Praze již více než 10 let nabízí komplexní služby koordinátora BOZP v oblasti bezpečnosti práce. Současně také nabízíme pronájem lešení, včetně jeho montáže a demontáže. Naše služby: - koordinátor BOZP na staveništi - dodržování bezpečnosti práce - prevence rizik - požární ochrana - platná ...

Zámečnická výroba: -řezání CNC laserem -řezání CNC plasmou -ohraňování na ohraňovacích lisech -řezání na strojní pile -frézování -soustružení -vrtání -svařování -bodování-CO2 -pulsní svařování-TIG -povrchová úprava komaxitem.

Služby BOZP Provádíme outsourcing včetně kompletního zajištění služeb v oblasti BOZP, tak i např. jednorázová odborná školení.

Společnost EPS hydraulika, s.r.o. byla založena v roce 2011. Výrobní program firmy ESP hydraulika s.r.o. je zaměřen na výrobu a prodej hydraulických vodních a pneumatických hadic pro stroje a zařízení. Dodáváme komponenty hydraulických systémů, vzduchových rozvodů, rozvodů vody, technických plynů a ostatních médií dle požadavku svých ...

Činnost: - poskytování poradenství v oblasti požární bezpečnosti (BOZP)

Práškové lakování Svařování Ohýbání profilů a trubek Výroba - kovové díly školního a kancelářského nábytku

Prodej, servis: - stroje pro zpracování plechů

Kovovýroba: - lisování kovových dílů - svařování v ochranné atmosféře - vrtání, vyvrtávání otvorů - broušení kovů - montáž dílů - zámečnické práce - kovové konstrukce pro nábytkářský průmysl a stavebnictví.

Profesionální otevírání dveří bytů a aut. Výroba klíčů i autoklíčů s imobilizérem. Prodej a oprava šicích strojů a kol. Sjednocení vložky a visacího zámku. Prodej zámkařského zboží a trezorů.

Generálních opravy, servis. - průmyslové stoje - karusely. Prodej: - kuličkové šrouby.

REN Engineering, s.r.o. se zaměřuje na návrh a posuzování jednotek v oblasti chemie i energetiky. Zpracujeme individuální technologické postupy, výkresovou dokumentaci a s tím spojené činnosti.

Firma se zaměřuje na prodej horizontálních vyvrtávaček s vysokou kvalitou a přesností. Mezi ně patří stolové vyvrtávačky. Firma poskytujeme špičkové servisní služby.

Výroba a prodej: - myčky benzínových sekaček.

ENIMONT, s.r.o. se zaměřuje na montáže vzduchotechniky, chladících zařízení, záložních zdrojů, motorgenerátorů a výfukových systémů.

Společnost GASIP INTEPS s.r.o. se sídlem v Šenově se zabývá návrhy a realizací zavlažovacích systémů pro zahrady, parky, skleníky, zimní zahrady aj. v celém Moravskoslezském kraji. Současně zakládáme seté i rolované trávníky včetně následné údržby, a to nejen pro soukromé zahrady, ale také pro sportovní centra.??????? Dále provádíme také ...

Zabýváme se pracemi s diamantovou technikou. Provádíme jádrové vrtání, řezání betonu, broušení a frézování podlah, chemické kotvení konstrukcí a provádíme výrobu pomocných ocelových konstrukcí. Používáme aktuální stroje od značek Tyrolit, Weka, Hilti. Jsme tým zkušených odborníků působící po celé ČR se střediskem v Praze a Pardubicích. Neváhejte ...

Kovovýroba, výroba: - nerezové zábradlí, schodiště - nerez a dřevěné schodiště - nerez rámy pro auta a motocykly (motorky). Služby: - svařování nerezi, hliníku i mosazi - ohýbání a zakružování trubek - zámečnické práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál v oceli, nerezi ... -kotevní a upevňovací technika -brusný a řezný materiál -nástroje, drobné nářadí -ochranné pracovní pomůcky OOPP.

Společnost BMK působí jako přímý dovozce spojovacích materiálů a provozuje síť dnes již 15 specializovaných prodejen pod názvem „handy“. Od počátku působení se zabýváme především dodávkami materiálů pro výrobní a montážní firmy. Šíře sortimentu čítá v dnešní době více než 80.000 aktivních položek spojovacích materiálů, kotevní techniky, ...