PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prodej svařovací techniky a materiálů.

Zprostředkování prodeje Strojírenská výroba - certifikáty IZO 9001 2008 a IZO 13485 2003 - strojírenství - chirurgické a dentální nástroje.

Svařování včetně nerezu Dělení materiálu laserem

Výroba a opravy, velkoobchod: - manipulační zařízení - zvedací zařízení.

Prodej, poradenství. - výpočetní technika

Šití: -státní vlajky -třepetalky Zámečnické práce

Autorizovaná a specializovaná prodejna spotřebního materiálu SMAT

Drobné opravy. -bytů, byty služba non-stop -voda i instalace, rozvody -elektřina i instalace. Práce: -zámečnické -opravy zámek, zámky -nouzové otevírání-byty.

Prodej, E-shop: - domácí spotřebiče - vestavné spotřebiče značek AEG, Bosch, Electrolux, Liebherr, Siemens - varné desky - sušičky - sporáky - pračky - odsávače par - myčky - mrazáky - lednice, chladničky - kávovary - ohřívací zásuvky.

Opravy - zdvedací zařízení Broušení skla

Dodávka - solární elektrárny Dodávka - tepelná čerpadla Poskytují - ekonomické poradenství Poskytují - organizační poradenství

Prodej a servis výpočetní techniky.

Prodej, servis a půjčky zahradní techniky.

Klimatizace, tepelná čerpadla, chladicí jednotky, mobilní klimatizační jednotky, odvlhčovače. Dodávka, montáž a servis. Výkon od 2 kW do 2 MW. Sortiment DAIKIN, TOSHIBA, ATISA, LG, TRANE.

Zemědělská výroba. Živočišná výroba, chov: -drůbež (kuřecí brojleři) -prasata (produkce vlastních prasniček) -skot -krokodýli. Rostlinná výroba, pěstování: -zemědělské produkty, plodiny -obiloviny, krmné odrůdy -řepka (zpracování ve vlastní lisovně olejů) -kukuřice -sója (40% podíl celorepublikové výměry). Míchárna: -krmné ...

Prodej, servis: - lesní a zahradní technika - rozbrušovací pily a hydrocentrály - profesionální sekačky, traktory, rypadla - hutnicí a vibrační technika - elektrocentrály.

Firma Zdeněk Kulhánek Hradec Králové se specializuje na kompletní služby v oblasti tepelných čerpadel značky VAILLANT. Nabízíme vodoinstalatérské a topenářské práce, provádíme montáže a servis tepelných čerpadel. Rádi Vám zapojíme také ohřívače teplé vody, závěsné plynové kotle nebo regulační techniku. Tepelná čerpadla Vám nabízí řadu úspor na ...