CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Vypracování projektu, montáž, servis, prodej: - vzduchotechnika - chlazení - klimatizace značky Split, Multisplit, H-MRV, C-MRU, kompaktní čističe - odvlhčovače vzduchu - chladící zařízení - průmyslové chlazení

Dodávka, prodej, servis: - motorové čluny a jachty - námořní plachetnice - lodní příslušenství Pronájem: - námořní plachetnice - motorové čluny Znalecké posudky, technické prohlídky a pojištění plavidel. Pořádání České námořní rallye. Výroba vestaveb do automobilů MERCEDES-BENZ Sprinter.

Montáž: - výtahy - invalidní plošiny - eskalátory Práce: - elektroinstalace

Provádíme projektování elektrických zařízení silnoproud/slaboproud, elektromontáže a opravy elektroinstalací, revize elektrických zařízení včetně prostředí s nebezpečím výbuchu, revize zdvihacích zařízení, školení obsluhy zdvihacích zařízení včetně přezkoušení, zapojování a stěhování strojů. Firma GB ELEKTROSERVIS spol. s r.o. je od listopadu 2003 ...

Výroba, dodávka, montáž, servis - bodové, pásové a sedlové střešní světlíky - přetlakové a požární klapky do vzduchotechniky.

Nekovové otěruodolné (antiabrazivní) materiály - otěruvzdorné betony TRIBET, otěruvzdorné keramiky KERALOX a BADDALOX. Otěruvzdornými výstelkami Vašich technologických zařízení několikanásobně prodloužíme jejich životnost. Výroba, dodávky materiálů, montáže, konzultace, návrhy řešení.

Truhlářství. Výroba nábytku: - kuchyňské linky - dětské pokoje - vestavěné skříně - obývací pokoje - ložnice, postele - plovoucí podlahy - kancelářský nábytek - vybavení prodejen a kaváren.

Veškeré knihařské práce: -tisk do formátu A3** -laminování -vazby knih -termovazby -kroužkovací vazby -brožury -pasparty -pasparty pod sklo -desky -obchodní knihy -diplomové práce -podlepení plakátů -skládání map* -zlacené nápisy na kalendáře -maturitní stužky -přešití brožovaných učebnic -kopírování na laserové ...

Nabídka zámečnických prací. Instalace pojezdových bran a garážových vrat. Sídlo v Litoměřickém okrese. Po domluvě případná schůzka na místě realizace.

Prodej a montáž instalačních systému pro bytovou i komerční výstavbu na území České republiky a Slovenska. Produkty: - podlahové vytápění, topení - teplená čerpadla - rekuperace - instalace voda-topení - centrální vysavače - plastová okna - podlahy - klimatizace - stropní chlazení.

EcoFuture s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis užitkových elektromobilů značek ALKÉ, ISUZU, SELVO a o svozové nástavby Tecno Merlo.

Prodej: -dřevoobráběcí nástroje -výroba profilových nožů -ostření PKD (diamantových) nástrojů -návrhy zakázkových frézovacích sad.

Svařováním PVC fólií. Prodej, rekonstrukce: - bazény - bazénové technologie.

Společnost FK system - povrchové úpravy, s.r.o. se sídlem v Brně, se zabývá povrchovými úpravami a antikorozní ochranou, pod kterou spadá moření a pasivace legovaných antikorozních ocelí a tryskání povrchů.

Již od svého vzniku v roce 1991 se naše společnost specializuje na dovoz a prodej zemědělské, lesnické a také kompostárenské technologie. Dovážíme profesionální lesní, komunální a zemědělské mechanizace od světoznámých výrobců – SEPPI M, STEHR, FARMI FOREST, PILKEMASTER, LASKI, KUBOTA, STIHL další. Od roku 2008 uvádíme na český trh také ...

Nástrojárna a lisovna Ryšavý s.r.o. je stabilní společností s dlouholetou historií. Zabýváme se konstrukcí a výrobou tvářecích a lisovacích nástrojů (střižných, ohýbacích, tažných a sdružených), jednoúčelových nástrojů, přípravků pro kontrolu, montáž, svařování a obrábění a také přesných strojírenských dílů. Již přes 30 let dodáváme díly a ...

Výroba klíčů, autoklíčů, zámků. Soustružení, frézování. Správa a údržba budov.

Společnost STECOMTRA a.s. se zaměřuje na obrábění, řezání, ohýbání, frézování a svařování.

Strojírenská výroba, oprava, servis: - zvedací, manipulační a dopravní zařízení pro hlubinné doly, důlní stroje. Tváření, lisování a ohýbání za studena, kovoobrábění, řezání, svařování a pálení.

Poradenství: - stavebnictví - úspory energií.

ARMAGAS s.r.o.-Třinec. Výroba, montáž, oprava, revize, zkouška plynových armatur: -bezpečnostní membránové uzávěry: -uzávěr BAP, VAP, BPV, BAP05 DN 40-200. -plynové filtry: -filtr KAP, filtr Armagas DN 50-200. -bezpřírubové zpětné klapky BZK DN 50-200 -detektor úniku plynu DHP4 Jsme držiteli certifikátu ČSN EN ISO 9001:2001 a ...

Konstrukce, výroba, dodávka, export: - zdravotnická technika: - gynekologická, urologická vyšetřovací křesla - porodní postele, porodní křesla - multifunkční křesla pro transport, dialýzu, onkologii - železniční technika: - sedadla, a lůžka pro železniční osobní přepravu.

Vývoj, výroba, montáž, oprava, servis: - hydraulické lisy - dopravní a manipulační zařízení - výrobní zařízení

Lisovna. Řemeslnické práce: - lisování plechů (rotor-stator plechy pro elektromotory) - výroba součástí pro elektromotory - kovovýroba - zámečnické práce.