CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Nabízíme: Expanzní automaty Flamco Flexcon MKU, Flamcomat a Ena Expanzní nádrže pro topné a chladící okruhy expanze Flamco Contraflex, Flexcon C a K, Flexcon Solar, Flexcon TOP, Flexcon Pro a Flexcon M Předřadné nádrže Flamco Flexcon VSV a VB Expanzní nádrže pro pitnou vodu expanze Flamco Airfix A, D, P, DEL, DE a DEB Pojistné ...

3D tiskem na zakázku se zabývá společnost TriLAB Group s.r.o. se sídlem v Brně. Provádí tisk součástek pro firmy, poradí s vhodným materiálem i použitou technologií. Realizuje pronájem 3D tiskáren za příznivých podmínek.

Zakázková strojírenská výroba montáž a servis strojů a celých specializovaných pracovišť

Výroba: -posilovací stroje, zařízení (provedení dle přání zákazníka) -činky, závaží Zámečnické práce: -ploty -dveře -brány -garážová vrata -mříže -schodiště -jednoduché ocelové konstrukce -vypracování návrhu výrobku -pracování výkresové dokumentace -povrchová úprava dle přání. Truhlářství: - kuchyňské linky - bytový nábytek - ...

Truhlářství. Truhlářské práce. Výroba: - interiérový nábytek: - obývací pokoje - ložnice - dětské pokoje - vestavěné skříně - koupelnový nábytek - kuchyňský nábytek, kuchyně, jídelní židle, stoly, příborníky - kancelářský nábytek Čalounické práce.

Pila Dobrkovice. Stavební řezivo. Dřevěné modulární stavby. Dřevostavby - rodinné domy. Zakázková výroba: - zahradní domky - dětská hřiště - lavičky - dřevěné obaly, bedny.

Prodej, servis: - stroje a zařízení pro stavebnictví a průmysl kamene - rýpadla Broyt - náhradní díly Broyt Výroba, rekonstrukce, přestavby a opravy: - lopaty - lžíce - prodej lopat a rozrývacích zubů Klepp Mek

Výroba: -soustružení dřeva -výroba nábytku na míru -vybavení kanceláří, obchodů, restaurací

Naše firma OBALY SLÁMA s.r.o. z Jaroměře zajišťuje prodej obalového materiálu jako jsou třeba sáčky na psí exkrementy ve třech provedeních. Dále ve svém Eshopu nabízíme sáčky, pytle, gumové rukavice, lepící pásky, toaletní papír či roušky a respirátory. Prodej, e-shop: - sáčky na psí exkrementy - obalový materiál - mikrotenové tašky - ...

Zakázková výroba: - schodiště - interierové dveře - vestavěné skříně - vybavení kanceláří a prodejen. - nábytek.

Truhlářské výrobky, výroba: -vestavěné skříně -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -postele z masivu -obývací stěny -koupelnový nábytek -bytové doplňky, police, odkládací stěny, schodnice, garnýže, stoličky, lavice, botníky, dřevěné obklady -pergoly -garážové stání. Materiál: -přírodní (masiv), buk, dub -umělý MDF, KRONOSPAN, dýhovaná ...

Truhlářské práce nábytek, kuchyně, kanceláře, schodiště, obývací a dětské pokoje, ložnice Výroba - kuchyně truhlářské práce Výroba - kancelářský nábytek (truhlářské práce) Výroba - ložnice - dětské a obývací pokoje (truhlářské práce) Výroba - schody (truhlářské práce)

Miroslav Alt se zaměřuje na výrobu vestavěných skříní, kuchyňských linek, kancelářského i bytového nábytku.

Petr Ondráček se zabývá zakázkovou výrobou bytového, kancelářského, kuchyňského, školního nábytku a bytových doplňků. .

Truhlářsví. Výroba - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - vestavné skříně.

Výroba: -zakázkový nábytek. Vybavení: -interiéry na klíč -kuchyně, kuchyňská linka vč. spotřebičů -kanceláře -byty -prodejny.

Výroba a prodej pletiva, stavba plotů, prodej veškerého sortimentu k oplocení, provádění zámečnických prací. Výroba: -pletivo pozinkované, plastové -sloupky, brány, branky -doplňky k pletivu. Stavební práce, montáž: -oplocení -ploty dřevěné, drátěné, zděné, okrasné -dlažba, pokládání dlažby chodníků, teras.

Služby: - montáž - opravy - revize - zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny, plynových zařízení. Ostatní: - plnění nádob - plyny výroba - zámečnictví - nástrojářství.

- montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení - plnění tlakových nádob na plyny - výroba, montáž, opravy, rekonstrukce a periodické zkoušky vyhrazených tlakových zařízení v rozsahu - opravy tlakových nádob - zámečnictví - vodoinstalatérství

Služby - servis a revize plynových a tlakových zařízení - revize kotelen - prodej a montáž spotřebičů.

Činnost - montáž a výstavba produktovodů a energetických celků - montáž, opravy, revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení - montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny - montáž, opravy, revize a zkoušky zdvihacích zařízení.

Zahraniční účast ACTIA GROUP Francie. Výroba, prodej diagnostických přístroj pro automobily: -analyzátor emisí AT500 MOTORTESTER, LAMBDA TESTER -kouřový analyzátor AT 600 -diagnostika mikropočítačových řídících elektronických systémů používaných v motorových vozidlech MONOMOTRONIC AT 520.

Protipožární nátěry s certifikací Nátěry, malování - konstrukce horolezeckou technikou - hrubé omítky - byty - domy - kanceláře.

Školení, revize a servis po celé České republice. Školení obsluh zdvihacích zařízení, tlakových nádob a pracovních plošin, jeřábníků a vazačů. Revize zdvihacích zařízení a tlakových nádob. Vypracování systémů bezpečné práce a ročních plánů.

Společnost JANTAR Plzeň s.r.o. se specializuje na mokré lakování a nabízí kompletní služby v tomto oboru. Jsme certifikovaní dle: ČSN EN ISO 9001:2016. V současné době jsme jednou z největších firem v České republice zabývající se touto činností. Dále nabízíme provádění kompletní montáže lakovaných i nelakovaných dílů. Naše výrobní prostory ...