CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Nástrojárna. Výroba: - střižné, ohýbací, tažné nástroje - jednoúčelové stroje - vstřikovací formy - kusová výroba přesných dílů.

Výroba - vybavení skladů - regálové systémy - regály - policové archivy. Montáž, výroba - lehké ocelové kostrukce. Zámečnické práce - kovovýroba.

Stavební zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník -ocelové konstrukce -nerezové zábradlí -reklamní poutače -výrobky z nerez oceli

Zakázková výroba, prodej, export: -jednoúčelové a speciální stroje -šneková kola -dílce, komponenty -ozubených kol -soustružení -frézování -broušení -kalírna -tepelné zpracování kovů. Prodej: -hutní materiál.

Konstrukce, výroba a rekonstrukce jednoúčelových strojů a výrobních linek. Automatizace výrobních procesů a strojních zařízení. Kamerové systémy pro průmyslové využití. Softwarové aplikace pro ovládání strojů a zařízení, laboratoře, zkušebny, robotická pracoviště, vizualizaci a servery.

Prodej, montáž, oprava, servis: - plynové kotle - plynospotřebiče Montáž, oprava, servis: - klimatizace - tepelná čerpadla

Ověření opravy montáže tachografů Analogových a Digitálních. Prodej nd a příslušenství. Poradenská činnost, obsluha tachografů a stahování dat.

Vývoj, výroba: -lepenky, karton, kartonové obaly: od klopových krabic po kašírované obaly s ofsetovým tiskem a úpravou povrchu. Sídlo: POKART spol. s.r.o. Josefa Skupy 1708 70800 Ostrava - Poruba

Kovovýroba: - dodávka, montáž ocelových a zámečnických konstrukcí včetně povrchové ochrany nátěrem i žárovým zinkováním. Autoservis, pneuservis. Stavební mechanizace. Zemní práce.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 Vykupujeme tříděný i netříděný odpad jakostí: Niklové slitiny-Nikrofery, Inkonely (špony, piliny, odřezky, odstřižky, zbytky) Kobaltové slitiny (špony, piliny, odřezky, odstřižky, zbytky) Titany (špony, piliny, odřezky, odstřižky, zbytky) Nástrojové oceli (špony, piliny, odřezky, ...

Prodej čerpadel betonu (betonových směsí) značka KCP CONCRETE PUMPS - montáž pump na podvozek vybraný zákazníkem - servis pump, náhradní díly Prodej - výstroj a doplňky pro armádu, policii, bezpečnostní agentury a záchranáře. Velkoobchod, prodej, servis: - motory, generátory a vodní pumpy. Internetový obchod. Certifikace ...

Dodávka, prodej: -technologie pro čerpací stanice.

Zastoupení LINDE TECHNOPLYN, a.s. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -technické plyny -potravinářské plyny -propan-butan -svářecí příslušenství.

Společnost KBH Energy a.s. je výhradní distributor přístrojů pro sledování a řízení odběru elektrické energie JANITZA. Široká paleta výrobků UMG umožňuje výběr vhodného přístroje pro sledování a řízení odběru elektrické energie tak, aby odpovídal specifickým požadavkům odběrného místa. Samozřejmostí je množství logických funkcí a uživatelských ...

Zámečnictví, zámečnické práce. Svářečské práce -provádíme drobné svářečské práce a opravy. Jsme zaměřeni na svařování lehkých ocelových konstrukcí. Klempířství -výroba a montáž klempířských prvků. Zámečnictví, nouzové otevírání dveří a zámků. Zabouchnuté dveře Zalomené klíče Výměna zámků Opravy.

Společnost KOH-I-NOOR a.s. se specializuje na výrobu patentek, špendlíků a ostatní kovové galanterie. Vyrábí drobné výrobky pro průmyslové zpracování (např. nýty pro papírenský průmysl), zinková, plastové a kovové výrobky pro automobilový průmysl, spojky na plech, osičky, koncovky gumičky a další. Společnost KOH-I-NOOR a.s. disponuje těmito ...

Služby, práce: -dodávka, instalace: -elektrické zdrojové soustrojí motorové řady DEUTZ a VOLVO s alternátory MECC ALTE -půjčovna odhlučněných mobilních dieselagregátů do 800 kVA -poradenství v oblasti energetiky.

Zakázková kovovýroba. Frézování a soustružení na CNC strojích. Práce na laserovém řezacím stroji . Sváření TIG, MIG, CO2.

Jsme výrobní společnost pro grafický průmysl a intralogistických systémů pro optimální vnitřní tok materiálu. Distribuujeme také balicí stroje a paletizační systémy od jiných známých dodavatelů.

Stolařství, truhlářství. Stolařské a truhlářské práce Výroba nábytku, nábytek z lamina i masivu. Výroba nábytek na míru, zakázku dleš přání zákazníka. Montáže, servis, návrhy, realizace. Výroba kuchyní, kuchyně, kuchyňské linky, ložnice, skříně, postele, obývací a dětské pokoje, poličky, skříňky, vestavěné skříně, stoly, stůl, dveře, ...

Společnost MY DVA, s.r.o. je jednou z nejvýznamnějších českých společností v oboru poskytování komplexních služeb v oblasti vybavování komerčních interiérů, investičních a administrativních celků a zároveň významným výrobcem kancelářského nábytku v České republice.

Široký sortiment produktů vhodných pro Váš dům, byt, kancelář a také bytový textil, bytové doplňky a podlahové krytiny nabízí ve své prodejně a na e-shopu společnost Legato CZ, s.r.o. Naleznete u nás matrace, křesla, ručníky, osušky, koupelnové rohože, deky, povlečení, sedací nábytek, skříňky, regály nebo samolepící dekorace. Dále k našim službám ...

Pilařská výroba, pila: -tesařské, stolařské řezivo -dřevěné obaly, palety (paleta).

Naše společnost byla založena již v roce 1994 a naší hlavní činností je výroba a montáž různorodých zámečnických výrobků. Pro naše klienty jsme schopni vyrobit ocelová vrata, dveře a okna, posuvné a otevíravé brány, ploty, zábradlí, mříže a další konstrukční stavební prvky. Na přání vyrábíme vrata, okna a dveře z technicky vyspělého ...