CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků. Dřevovýroba. Palety na topení.

Eshop, prodej: - řetězy, náhradní díly, příslušenství a spotřební zboží pro zahradní a lesní techniku

Zabýváme se servisem a úpravami minibusů, dodávkových vozů a malých autobusů. Čalounické služby (čalounění celých interiérů včetně doplňků).

Zemní a výkopové práce. Demolice včetně likvidace suti. Pronájem kontejnerů. Autodoprava: - přeprava materiálu - zeminy, písku, odpadu. Pneuservis - přezouváme osobní i nákladní automobily, dodávky, motocykly a také čtyřkolky.

Výroba: - karosářské a podvozkové díly, výfukové systémy pro OA - lisování (progresivní a transferové lisy od 300 t do 2000t) - svařování (bodové, obloukové, plazmové, švové) - spinning, KTL lakování - certifikace: ISO 9001:2000, ISO/TS 16949:2002, ISO 14001:2005, OHSAS 18001.

Revize elektrických zařízení a hromosvodů. Elektrorevize. Revize elektro, hromosvody. Opravy a prodej kancelářských židlí a křesel.

Vyrábí: - instantní směsí na přípravu: - teplých a studených nápojů - vitaminových preparátů - instantních dezertů, - výrobou instantních směsí na zakázku. Výrobky jsou směřovány do sféry nápojových automatů, maloobchodní sítě, podniků veřejného stravování, sportovních oddílů a FIT center, průmyslových a živnostenských ...

Výhradní zastoupení Bagela Baumaschinen prodej: - recyklátor asfaltu - zatahovač kabelů - zatahovač potrubí - univerzální nosiče kontejnerů, kabelových cívek. - konzultační činnost. Půjčovna recyklátorů živičných směsí. Půjčovna navijáků pro bezvýkopové technologie.

Strojírenství, zemědělství, automotive - zakázkové kovoobrábění a montáže sestav - konstrukce sestav, dílů a přípravků na zakázku - výroba a modernizace dávkovacích čerpadel

Naše firma se zabývá výrobou papírových a kartonových obalů s možností stříhání folií a papíru.

Výroba, prodej a servis: - zahradní a zemědělská technika: - travní technika - skleníky. Prodej zahradní techniky výrobců AL-KO, SOLO, MTD, HONDA, DAKR, KARSIT, DWT.

Firma DREMO spol. s.r.o. vyrábí kvalitní dřevěné EUR palety, plotové tyčky a další výrobky a produkty ze dřeva. Nabízí svým zákazníkům ověřenou kvalitu a spolehlivost pro maximální spokojenost . - plotové tyčky - tyčky tvarované - plotové rygle - palisády - plotové dílce - dřevěné ploty - podélné ploty se "zámkem" - palubky ...

Servis a prodej domácího a průmyslového chlazení. Montáže klimatizací. Výroba a opravy průmyslových chladicích a vzduchotechnických zařízení.

Klimatizace. Oprava, prodej, montáž: -chlazení

Služby: - kancelářský nábytek pro manažery - expert pro šéfy, vedoucí a řídící firem na exkluzivní kancelářský nábytek a nábytek pro osobní pracovny.

Výroba : - plastové jímky - nádrže - septiky - domovní čistírny odpadních vod - plastové bazény včetně příslušenství - stoly pro potravinářský a masný průmysl - likvidace nebezpečných odpadů - poradenství - prodej nalévaných olejů a nafty - zemní práce strojem JCB - nákladní a osobní autodoprava. Likvidace odpadů

Zprostředkování, nákup, prodej, repase, GO, bez úprav: -kovoobráběcí a tvářecí stroje, např. CNC -lisy excentrický, výstředníkový, hydraulický, ohraňovací, klikový, vysekávací, kombinovaný, děrovací -soustruhy CNC, svislý, hrotový, automaty, poloautomaty, karusel -vodorovní vyvrtávačka, horizontka -nůžky tabulové -ohýbačka plechu, ...

Zahradní technika STIHL, Viking, Vari, Honda, Dakr - autorizovaný prodejce s vlastním servisem v městě Velké Pavlovice kousek od Hustopeče na okrese Břeclav. Zahradní nářadí Fiskars. Přípojné auto vozíky Agados. Výrobky značek, které naše firma nabízí jsou vysoké kvality a mají dlouhou životnost, uspokojí i nejnáročnějšího zákazníka. ...

Podlahové studio, které vám zajistí kvalitní a krásné podlahy - PVC, vinil, dřevo, laminát, korek, marmoleum, koberce, terasy. Dále také provádíme čištění koberců.

Firma Martin Dankanin poskytuje profesionální služby v oboru elektro. Provádíme kompletní elektroinstalační práce, slaboproudé i silnoproudé rozvody. Působíme v Praze a okolí. Činnost: - elektroinstalační práce, elektroinstalace - elektrikářské práce, elektrikář - silnoproudé a slaboproudé rozvody. Montáž: - kamerové systémy - ...

DEGR - Jan Pavlovský je český výrobce postelí a nábytku. Specializuji se na výrobu postelí a nábytku ze smrkového, bukového a dubového masivu. Nabízím stoly, rošty a komody. Výroba nábytku: - komody - noční stolky - postele - rošty - police - stoly. Sídlím na adrese Branická 46/42, Praha 4 - Braník.

Autoopravna. Oprava, servis: -osobní auta (vozy) ŠKODA, OPEL -seřízení - motory Práce: -klempířské, autoelektrikářské, elektrikářské. Prodej: -náhradní díly na vozy automobily ŠKODA, OPEL.

Výroba: -pojezdová kola a kladky -lanové očnice. Zakázková výroba: -oceloplechové komponenty obráběcích strojů. Práce: -CNC ohraňovací lisy -tabulové nůžky, ohýbačky, stáčečky -výstředníkové lisy od 100 do 2500 kN, frézky, soustruhy, vrtačky, brusky.

Výroba, práce: -třískové obrábění, frézování, soustružení, broušení, vrtání -zakázková výroba lisovací nástroje pro výstředníkové lisy a zajišťuje ostření nářadí a nástrojů -šroubové kotvy pro upevnění sušáků prádla, slunečníků a různých\ úvazů.

Prodej: -průmyslové zboží. Práce: -povrchová úprava s odmaštěním a fosfatizací Výroba: -drobné zahradní nářadí -síta pro domácnost a průmysl -domácí mlýnky na obilí.