CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Firma Martin Dankanin poskytuje profesionální služby v oboru elektro. Provádíme kompletní elektroinstalační práce, slaboproudé i silnoproudé rozvody. Působíme v Praze a okolí. Činnost: - elektroinstalační práce, elektroinstalace - elektrikářské práce, elektrikář - silnoproudé a slaboproudé rozvody. Montáž: - kamerové systémy - ...

DEGR - Jan Pavlovský je český výrobce postelí a nábytku. Specializuji se na výrobu postelí a nábytku ze smrkového, bukového a dubového masivu. Nabízím stoly, rošty a komody. Výroba nábytku: - komody - noční stolky - postele - rošty - police - stoly. Sídlím na adrese Branická 46/42, Praha 4 - Braník.

Autoopravna. Oprava, servis: -osobní auta (vozy) ŠKODA, OPEL -seřízení - motory Práce: -klempířské, autoelektrikářské, elektrikářské. Prodej: -náhradní díly na vozy automobily ŠKODA, OPEL.

Výroba: -pojezdová kola a kladky -lanové očnice. Zakázková výroba: -oceloplechové komponenty obráběcích strojů. Práce: -CNC ohraňovací lisy -tabulové nůžky, ohýbačky, stáčečky -výstředníkové lisy od 100 do 2500 kN, frézky, soustruhy, vrtačky, brusky.

Výroba, práce: -třískové obrábění, frézování, soustružení, broušení, vrtání -zakázková výroba lisovací nástroje pro výstředníkové lisy a zajišťuje ostření nářadí a nástrojů -šroubové kotvy pro upevnění sušáků prádla, slunečníků a různých\ úvazů.

Prodej: -průmyslové zboží. Práce: -povrchová úprava s odmaštěním a fosfatizací Výroba: -drobné zahradní nářadí -síta pro domácnost a průmysl -domácí mlýnky na obilí.

Dodávka a prodej ořechů a stroji pro domácnost na e-shopu. Zakoupíte u nás vlašské, lískové a kešu ořechy, mandle, rozinky, arašídy, pistácie i sušené ovoce. Máme i kvalitní stroje pro domácnost, či průmyslové na krájení zeleniny a ovoce, loupače, škrabky i odšťavňovače značky PELAMATIC. K tomu máme k dispozici i náhradní díly a ...

Výroba a montáž: -ocelové konstrukce. Montáž: -skládané pláště z trapézových plechů. Výroba: -zámečnické konstrukce. Služby: -svařování v atmosféře CO2, svářečské práce -pálení plazmou (plazma) -dělení materiálu na strojní pile -dělení materiálu na tabulových a profilových nůžkách. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -hutní ...

Společnost ZKZ stavební s.r.o. se věnuje výrobě a montáži ocelových konstrukcí a zavěšených fasád, které vychází z principu bezkontaktního zateplení a reprezentují ji především tzv. provětrávané fasády. Skladba zavěšené fasády je tvořena nejčastěji tepelnou izolací určenou do těchto typů aplikací, nosným Al nebo kovovým roštem, který zároveň ...

Nabízí řezání na výkonném laseru Amada 3015 X1: -nerezový materiál-do 15mm -černý materiál-do 20mm -hliník do tloušťky 15mm -komplexní zpracování tabulí plechu -vysoká přesnost a rychlost řezání. Strojírenská výroba: -zakázková výroba - nerez i černý materiál -stříhání - hydraulické nůžky -dělení profilů a tyčového materiálu -CNC ...

Výzkum, vývoj, výroba, prodej: - zbraně - pistole, malorážky, kulovnice - vzduchové zbraně, vzduchovky - vojenské zbraně. Internetový obchod, e-shop: - náhradní díly pro pistole, dlouhé zbraně - zásobníky, mířidla, spouště, pažby - potřeby pro čištění zbraní - e-mail: eshop@czub.cz - tel.: 572 655 113 Parkoviště pro ...

Prodej: -hardware -počítače, notebooky, příslušenství -poskytovatel připojení k internetu -ozvučení a osvětlení akcí -pronájem ozvučovací a osvětlovací techniky.

Práce: - CNC obrábění - zámečnické - svařování - kovovýroba

Výroba, dodávka: -ocelová sila -ocelové zásobníky -příslušenství pro sila -uzavírací zařízení -šnekové dopravníky -dávkovací zařízení -míchací zařízení.

Servis, montáž: - mechanické i elektronické zabezpečovací systémy - klíče, zámky, kování - trezory - generální systémy a sjednocování - elektronické přístupy.

Společost TPC Bohman s.r.o. se v rámci své činnosti soustředí na prodej a servis spolehlivé úklidové techniky. Dodáváme kvalitní stroje pro domácí i profesionální použití. V nabídce máme podlahové mycí stroje, vysavače, zametací stroje, vysokotlaké čističe, průmyslové vysavače i úklidové pomůcky, čisticí prostředky nebo náhradní díly k čisticím ...

Kovovýroba, výroba, oprava: -formy pro gumárenský průmysl - výroba pneumatik. Sídlo: -Zlín, Třída Tomáše Bati 5266.

Truhlářské práce: - kuchyně na míru - rustikální i moderní - nábytek - dětské pokoje, ložnice, kancelářský nábytek, vestavěné skříně, předsíně - pergoly, dětská hřiště, terasy - veletržní stánky

Výroba, export, velkoobchod, maloobchod, prodej: -brusné kotouče (abrazivní, smirkové, stopkové, lamelové, kombinované) -leštící kotouče (standardní, celolistové, půllistové, volné listy) -leštící kotouče (SISAL, MOLINO) -leštící kotouče (řasené, skládané, paprskové) -leštící kotouče (šňůrové, vlasové, provázkové) -leštící kotouče (látkové, ...

Galvanizovna. Povrchové úpravy kovů: -Dekorativní pokovování. -Technické pokovování. -Transparentní lakování.

Leštění-povrchové úpravy. Výroba, prodej: -leštící kotouče: -materiál-vlna, bavlna, sisál, plst, smirek-smirkové plátno -sisálové leštící kotouče (vhodné na leštění nerezu) -látkové leštící kotouče na zakázku. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -brusné a leštící pasty. Dodávky, zprostředkování: -leštící stroje (repasové ...

Prodej, servis: -šicí stroje: -opravy rodinných a průmyslových šicích strojů -prodej rodinných šicích strojů Brother, Zetina a Janome -prodej průmyslových šicích strojů Siruba -bazar použitých rodinných šicích strojů. Provozovna: -Brno, Merhautova 8 (Pouze po telefonické dohodě!)

Zařízení obchodů, restaurací nebo bankovních poboček. Výroba nábytku pro soukromé obytné interiéry. Truhlářské práce: - skříně - skříňky - vitriny - komody - stoly jídelní - stoly psací - židle - TV skříně - police - knihovny - postele.

Dodávka strojů pro řezníky a gastroprovozy. Zajistíme stroje na zpracování masa a drůbeže, sýrů a lahůdek, polotovarů. krmiv pro zvířata, ryb. provádíme repasování a servis strojů.

Maloobchod, prodej, e-shop: - sedací soupravy, pohovky, křesla, obývací stěny - systémový nábytek, rattan, jídelní stoly a židle - kancelářské židle a křesla, vestavné skříně dřevěné o kovové garnýže - zdravé spaní, matrace, rošty, lůžka, ložnice, skříně, masivní nábytek, dětské pokoje, postýlky. Obchodní dům ALEJ.