CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Velkoobchodní prodej: -krabičky na šperky -krabičky na mince -krabičky na hodinky -aranžérský materiál pro zlatníky a hodináře.

Odborné služby svářečské školy, revizí a kontrol zdvihacích zařízení nebo školení obsluhy těchto strojů nabízí společnost SVAROS s.r.o. z Chotěboře. Neustále se zvyšující nároky a požadavky klientů se nám daří plnit díky vysoce profesionálním zaměstnanců, kteří neustále hledají nové možnosti vzdělávání v této specifické oblasti. Svářečská ...

Návrh, výroba, montáž: -zařízení lakoven pro nanášení nátěrových hmot nástřikem nebo máčením -stolové a podlahové kabiny se suchým filtračním systémem, s mokrým filtračním systémem -stříkací kabiny uzavřené -sušky, suška, vytěkací, chladící tunely.

Prodej, servis: - stroje a zařízení pro přípravu nástrojů na zpracování dřeva - ostřičky - rozvaděče - válcovačky - rámové pily - omítací pily - myčky nástrojů.

Dodávka galvanických technologií - galvanické a chemické linky pro povrchovou úpravu.

Výroba a kompletace: - obalů a jejich částí - krabic a tvarových výseků z papíru, kartonu a lepenek - vnitřních materiálů - proložky, mřížky aj. - výplňových sáčků - potištěných, kašírovaných a potahovaných krabic - dřevěných a voštinových palet - dřevěných beden a obalů Výroba obalů Přibyslav, Havlíčkův Brod a celý region ...

Společnost Vodník Promat s.r.o. se sídlem v Zábřehu se specializuje na vrtání, čištění a opravy studní, vrty na vodu, hledání pramenů spodní vody a na prodej čerpadel, vodo-instalačního materiálu, sanitární a zdravotní keramiky.

Renovace povrchů. Provádí: -tryskání ocelových konstrukcí a trubek -mobilní tryskání -povrchové úpravy -tryskání, sanace a nátěry železobetonových konstrukcí.

Firma Petr Kafka - VK Čerpadla se zabývá čerpací technikou a veškerým příslušenstvím k čerpadlům. Na českém a slovenském trhu působíme již od roku 1994. Našim zákazníkům můžeme nabídnout široký sortiment mnoha druhů a typů čerpadel či zařízení od českých i zahraničních firem. Dodáváme čerpadla pro použití v průmyslu i ...

Společnost METAL-PS spol. s r.o. z regionu Zlín vyrábí dopravníkové systémy, dopravníky různého druhu a typu. Výroba je zaměřena i na ocelové konstrukce, jednoúčelové stroje a strojní díly. Provádíme tváření plechů na CNC strojích, plošné pálení laserem 2D. Naše prášková lakovna nabízí povrchové úpravy kovů - komaxitování, práškové ...

Zakázková kovovýroba. Zaměřujeme se na výrobu a montáž ocelových konstrukcí (zábradlí, schodiště, pergoly, markýzy, zimní zahrady atd.), svařování, dělení, obrábění, vrtání, povrchovou úpravu kovů a jiné zakázky dle požadavků klientů.

Dodávka, montáž, servis: -kompresory šroubové, pístové - GARDNER DENVER -sušiče, filtry. Chlazení, klimatizace: -chladící jednotky MTA. Tepelná čerpadla IVT.

Společnost VESKOM, spol. s r.o. poskytuje komplexní služby v energetických oblastech stlačeného vzduchu, chlazení a vytápění. Dle těchto oblastí se dělí na tři divize.

Jsme konstrukční kancelář zabývající se návrhem, vývojem a optimalizací mechanických dílů a sestav. Dodáváme výrobní dokumentaci i fyzické díly. Naše výrobky zvyšují produktivitu a kvalitu lisoven a lakoven, zjednodušují montáž, zrychlují automatizaci a zkracují dobu uvedení do provozu. Naši zákazníci tím získávají vysokou stabilitu výrobních a ...

Dovoz, distribuce: -káva MAURO. Eshop: -caffé MAURO -hrníčky na kávu. Distribuce, prodej: -anglické čaje LONDON -horké čokolády -horké nealkoholické nápoje -frappé. Prodej, servis: -espresso kávovary WEGA, SAECO. Gastrobazar: -kávovary.

CARU Praha s.r.o. poskytuje tyto služby : - pronájem kontejnerů - kontejner - prodej kontejnerů - přístavba kontejnerů - zajištění oprav kontejnerů - deponování (uskladnění) a manipulace s kontejnery - informatiku a poradenství.

Měření a regulace - teplo Dodávka - teplo Topenářské práce Kovovýroba - zámečnické práce Vodoinstalační práce

-Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Výroba drážních hnacích vozidel a drážních vozidel na dráze tramvajové, trolejbusové a lanové a železničního ...

Výroba: - obaly z plastů - sáčky - tašky.

Prodej, servis, opravy: - šroubové a pístové kompresory - sušičky stlačeného vzduchu - filtrace - úpravné jednotky - separátory. Návrh a montáž rozvodů stlačeného vzduchu. Prodej náhradních dílů na kompresory.

Výrobní program společnosti EKOTEZ, spol.s r.o. zahrnuje zařízení na manipulaci s chladivy. Jsou to zejména odvlhčovače, odsávačky, promývačky a plnící zařízení. Dále se zaměřujeme na výrobu tepelných čerpadel pro ohřev a chlazení chovných nádrží pro ryby a recyklačních zařízení pro odstranění oleje, vlhkosti, kyselin a pevných částic z běžných ...

VÝROBA A PRODEJ: - ploty, plotové sloupky - zábradlí - schodiště - okna - dveře - ocelové konstrukce - ochranné mříže - regály Dále provádíme: - drobné kovářské práce - žárové zinkování - práškové lakování - šopování - nátěrové hmoty - svařování elektrickým obloukem, CO2, plamenem. - řezání plamenem - řezání strojní - ...

Hlavním oborem společnosti Metalšrot Tlumačov a.s. je ekologická likvidace autovraků a technologických celků. Jsme také Vaším partnerem pro výkup železa, barevných kovů, provádíme recyklace odpadu a zabýváme se i následným prodejem upraveného kovošrotu, železného šrotu i barevných kovů. V lokalitě Zlín, Zlínský, Olomoucký kraj máme kromě ...