CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Generální opravy potravinářských strojů, modernizace, přestavby, repase. Výroba náhradních dílů. Specializace zavírací stroje na plechové obaly. Konstrukce a vývoj strojů.

Výroba - zakázkový nábytek - kuchyně Výroba - zakázkový nábytek - kancelářský nábytek Výroba - zakázkový nábytek - koupelnový nábytek Prodej - zakázkový nábytek Výroba - zakázkový nábytek - obývací pokoje - ložnice - postele - šatny - vestavěné ...

Výroba: - diskové sušárny - sterilizátory - destruktory - zásobníky - příjmové žlaby - lis kafilerní suroviny - lis na olejniny - drtičky - odlučovače - šnekové dopravníky - řetězové dopravníky - nádrže - kondenzátory - odparky - třídící pásy - prosévačky - vzduchotechnické potrubí - konstrukce - tlakové ...

ELEKTRONICKÝ PLATEBNÍ STYK -produkty HYPERCOM pro banky, supermarkety, maloobchodníky, instituce -platební terminály Hypercom (POS) -PINPADY HYPERCOM (HFT) -koncentrátory -supermarketové řešení - propojení platebních terminálů s pokladními systémy. SLUŽBY: -komunikační infrastruktura pro elektronický platební styk -terminálový ...

Prodej, obchod, dodávka na zakázku, klíč, servis, oprava, konzultace, poradenství: -výpočetní technika, PC, počítače, komponenty (COMPAQ, HP, IBM, MAXTOR, WD, aj.) -náhradní díly -spotřební materiál -počítačové sítě -strukturovaná kabeláž.

Výhradní zastoupení švýcarské firmy UTZ. Dovoz, import, velkoobchod: -plastové přepravky a palety -boxpalety, bigboxy, palety plastové -hydraulické zvedáky, stěhovací podvozky, tančíky.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2009. Studie, projekty, inženýring, konstrukce, dílenská dokumentace: -potrubní závěsy podpěry a uložení -tlakové a netlakové potrubní rozvody -komponenty pro elektrárny, teplárny a energetika, energetické provozy: -tlumiče hluku páry -expandéry -tlakové a netlakové nádoby ...

Výroba: -kovovýroba -výroba pro město: -zahrazovací sloupky -parkovací zábrany -poštovní schránky -stojany pro jízdní kola -informační tabule -zastávky -výroba pro parky: -parkové lavice -stromové zábrany -bariéry a hrazení -výroba pro zahradu: -skládací nábytek -stoly -zahradní soupravy -dětský ...

Firma Q.I.P. s.r.o. Brno je držitelem certifikace ČSN EN ISO 9001:2016. Mezi činnosti patří: - Strojírenství - Materiálového inženýrství.

Prodej a servis svářecí techniky - svařovací stroje MIG/MAG, MMA invertory - elektroinstalace.

Společnost MG - INTERIER s.r.o. z Březové u Zlína se jako autorizovaný zástupce společnosti INDECO CZ zabývá výrobou vestavěných skříní a kuchyňských linek. Specializuje se výrobu nábytku na míru a samostatné i posuvné dveře především do soukromých interiérů, pro administrativní i veřejné budovy a obchodní zařízení. Hlavní činnosti společnosti ...

Výroba, prodej: -kartonáž -ozdobné kartony se saténem, bez saténu (vhodné pro balení skla, keramiky, dárkových předmětů) -krabice klopové, víkové, skládačky -průmyslová kartonáž (přepravní kontejnery) z vlnitých lepenek třívrstvých, pětivrstvých. -možnost potisku sítotiskem. Výroba sklářská (sklo): -broušený olovnatý křišťál různých ...

Společnost MAPTECH s.r.o. sídlící v okrese Olomouc se již více než 20 let zabývá výrobou strojních technologií pro výrobce betonářského zboží, výrobou ocelových konstrukcí a kovoobráběčskými pracemi. Svým zákazníkům nabízíme formovací techniku pro výrobu betonářského zboží, zakázkovou zámečnickou výrobu, montážní a svářečské práce a také ...

Výroba a prodej: - zemědělské i potravinářské stroje - strojírenské výrobky na zakázku.

Vývoj, návrh, konstrukce, výroba: -plastové díly -vstřikovací formy. Zpracovávání: -technická dokumentace vstřikovacích forem, konzultace, pomoc v oblasti vstřikování plastů. -běžné materiály pro vstřikování- PP**, PE**, ABS*, PA**, POM*, PMMA, PS**, SAN*, PVC*, PE-EVA, PC**TPE*.

Lisovna plastů: -součástky pro automobilový a elektrotechnický průmysl.

Výroba z plastů: -vstřikování plastů s vlastním vývojem plastových dílů a vstřikovacích forem zejména pro automobilový a elektrotechnický průmysl. Vývoj a vstřikování plastových výlisků. Konstrukce, výroba: -formy -nástroje.

Zakázková výroba: -kuchyňské linky na míru -kancelářský nábytek -koupelnový nábytek -nábytek (dětské a obývací pokoje, vestavěné skříně, ...)

Zakázková výroba: - kuchyňské linky na míru - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - nábytek (dětské a obývací pokoje, vestavěné skříně, ...)

Realizace staveb. Projektová a inženýrská činnost ve výstavbě. Výroba, montáže strojních zařízení.

Montáže technologických zařízení a ocelových konstrukcí. Zámečnické a topenářské práce. Dodávky a montáže kotlů, ohřívačů TUV, výměníkových stanic Demontáž původního zařízení. Sídlo: - Strání, Na Kopci 34.

H2O Hygiene Services s.r.o. prodává čistící zóny (rohože), sanitární doplňky, drogerii, papírovou hygienu, vonný program, textil pro hotely, dezinfekce, roušky, zásobníky, ale i roušky, respirátory.

Prodej: -zahradní a lesní technika -ochranné pomůcky. Sídlo: K. Světlé 2555, 370 04 České Budějovice

Informační systém WinFAS: - ERP systém architektury client/server pro střední společnosti - vývoj, údržba, implementace, podpora Školení a poradenství: - ekonomická, daňová - práce s počítačem, kancelářský SW - daňové poradenství Prodej a servis HW: - počítače, příslušenství, spotřební materiál - sítě, kamerové ...