CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Odlakování chemické: -zejména hliníkové zboží pro automobilový průmysl -pro firmy tuzemské i ze zemí Evropy -tryskání povrchu zboží jemným ocelovým granulátem.

Truhlářství. Výroba: - obývací pokoje - dětské pokoje - vestavěné skříně - kuchyně - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - schodiště - stoly, židle a další nábytek.

-Specializovaný maloobchod

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a ...

Montáž tepelných čerpadel, kondenzačních kotlů a kotlů na tuhá paliva. instalace solárních systémů pro podporu vytápění a ohřevu vody. Montáž doplňků k topným systémům - rekuperace, podlahové topení, radiátory apod.

Prodej: - nové, použité, repasované vysokozdvižné vozíky, manipulační technika - akumulátory a nabíječe. Opravy, servis, repase: - vysokozdvižných vozíků - manipulační techniky - Desta, Balkancar, Linde, Jungheinrich, Toyota, Catterpillar, Mitsubishi, Nissan, Fiat, Clark, Yale, Still, Komatsu, Crown, HC, EP, Gliwice, Steinbock. - ...

Vyrábíme a prodáváme ucelenou řadu strojů pro řezání vodním paprskem vč. řady vysokotlakých čerpadel s tlakem 3.800 - 6.500 barů. Nabízíme pokrokové technologie DWJ (kompenzace úkosu) a DWJ XD (3D řezání s kompenzací). Rádi Vám poradíme s výběrem stroje, poskytujeme servis a prodej náhradních dílů.

Prodej, montáž: -bezpečnostní protipožární dveře BEDEX -poštovní schránky DOLS, sestavy poštovních schránek, -dveřní zavírače DORMA, GEZE, BRANO, FAB -bezpečnostní zámky, uzamykací systémy, systémy generálního klíče FAB, MUL-T-LOCK, zavírače dveří, samozamykací zámky Prodej: -zvedací zařízení Brano - záruční a pozáruční servis. Dodávka a ...

Vývoj, výroba: - systémy měřící, analytické a regulační techniky.

Velkoobchod, prodej: -zbraně -střelivo -myslivecké potřeby -sportovní potřeby. Montáž: -puškohledy.

Výroba: -zápustkové výkovky do 160 kg -volné výkovky do 1 000 kg -tepelné zpracování oceli žíhání -konstrukce a výroba nářadí pro výkovky. Sídlo firmy: -619 00 Brno, Železná 688/10

Stavební práce, stavební činnost. Občanské stavby. Stavby průmyslové, zemědělské, vodohospodářské a dopravní. Zámečnictví, výroba ocelových konstrukcí - haly, sklady Truhlářství: - výroba: - nábytek, okna, dveře, podlahy, altány.

Komunální a zahradnické služby: -údržba komunikací -úprava zeleně -zpracování odpadu aj.

Provozovatel prodejního místa UniCredit Leasing na Moravě. Prodej: - široký sortiment předmětů z ukončeného leasingu, zejména osobní a nákladní automobily, manipulační technika, stavební, zemědělské, obráběcí stroje, výpočetní technika i technologické linky - předměty lze zakoupit přímo nebo zajistíme financování formou leasingu i ...

Servisní a opravárenské činnosti manipulační a dopravní techniky. Veškeré opravy, i středních a generálních. Prodej manipulační a dopravní techniky i náhradních dílů i pro zahraniční značky vozíků. Prodej i opravy ručních paletových vozíků. Dodávky kamerových systémů, pneumatik, nosných vidlic i trakčních baterií. Krátkodobé i ...

Kompletní servis výměny a oprav zámků, nouzového otevírání dveří bytů a domů, automobilů i trezorů bez poškození a dodatečných škod nabízí nonstop služba ZÁMEČNICTVÍ KEY-SERVICE s.r.o. z Prahy s garantovanou dobou dojezdu do 30 minut.

Zámečnictví - nonstop otevírání zámků aut, bytů a trezorů. Provádíme montáže, výměny, opravy. Prodáváme: - klíče - bezpečnostní dveře - kování - vložky - zámky - trezory. Výroba klíčů, autoklíče (čipové). Systém generálního klíče FAB, EVVA. Brousíme nože.

Výroba a montáž technologických zařízení a veškerých zámečnických prací. Služby: - zámečnictví - obrábění - ocelové konstrukce - výroba komponentů.

Zámečnictví, zámečnická pohotovost, otevírání montáže a opravy, zámky, klíče bezpečnostní kování, vložky sjednocení vložek a zámků byty, auta, trezory, zabouchnuté dveře, zamčeno, zaseklé zámky, Praha okolí 100km příjezd cca 30 minut

Nonstop - zámečnická pohotovostní -havarijní služba pro Prahu a okolí. Nonstop dispečník - zámečnictví - zámečník - zámečníci. Pohotovostní, nouzové, expresní otevírání, otvírání zámků: -dveře, byty, auta, trezory. -zabouchnuté dveře, zabouchlé dveře -zamčené dveře -zablokovaný zámek -zlomený klíč -auta, autozámky -kanceláře.

Dodávka - monitorovací systém emisí Výroba - zdroje velmi vysokého napětí VVN pro napájení elektroodlučovačů - zařízení pro elektronické řízení elektroodlučovačů - zařízení pro měření účinnosti odlučování - zařízení pro řízení celého procesu odlučování - připojovače - uzemňovače Dodávka - monitorovací systém emisí Dodávka - ...

Prodej: - bezpečnostní skříně na klíče a cennosti

Obchodní činnost. Výroba, instalace, oprava, servis: -dřevoobráběcí stroje HOLTEC, ARTIGLIO. Pila.

E-shop, prodej hasičského vybavení. Prodáváme hadice, přístroje, oděvy, přilby, rukavice, obuv a komunikační zařízení. -čerpadla, svítilny, lana, opasky, žebříky a dýchací přístroje.

Montáž, dodávka, revize, rozšiřování stávajích systémů: -slaboproudá a silnoproudá elektrotechnika do 1000V -požární a zabezpečovací technika -telefonní a počítačové rozvody -strukturovaná kabeláž -ozvučovací a dorozumívací technika -průmyslová televize -přístupové systémy -domácí telefony -elektrická požární signalizace. ...