CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
E-shop: - kancelářské potřeby - papíry, bloky, obálky, psací potřeby - tiskárny, tonery, cartridge - kancelářské židle.

Zakázková výroba nábytku pro rodinné domy, byty - kuchyňské linky, vestavěné skříně, masivní dveře, obývací a dětské pokoje, ložnice nebo atypického nábytku. Vybavení kanceláří, restaurací a obchodů.

Prodej, oprava, servis: - audiovizuální technika - dataprojektory, ozvučení, interaktivní tabule

Prodej, bazar, servis: - zemědělské stroje - náhradní díly.

Prodej: - palivové dřevo, dříví - řezivo, prkna, trámy, fošny. Služby: - práce čelním nakladačem - zemní a výkopové práce - přistavení a pronájem kontejnerů - odvoz suti a odpadů - dovoz písku, štěrku, mulče - sečení a úklid trávy - zimní údržba komunikací, protahování, pluhování - frézování cest.

Práce: - zámečnické - soustružnické - obráběčské - frézařské.

Společnost Truhlářství Golian - Josef Golian se zabývá zakázkovou výrobou interiérů rodinných domů či bytových jednotek. Dále také výbavou lékáren, obchodů nebo kanceláří. Ke své práci především používáme různé druhy masivního dřeva a také laminátové desky nebo výrobky z postformingu. Hlavním cílem je produkovat kvalitní výrobky ke ...

Projekce, výroba, montáž: - laboratorní nábytek - ergonomické pracovní stanice - laboratorní digestoře - pracovní systémy - skladovací zařízení.

Prodej a montáž: - okenní fólie ochranné, bezpečnostní - stínící technika - žaluzie, rolety, markýzy a okenní fólie tepelně-izolační i protisluneční.

Kovoobrábění. Poradenství, výroba: -kusová a malosériová i dle vaší dokumentace -ozubení -ozubené a šnekové převody -ozubená kola -čelní ozubené hřídele (s rovnými a šikmými zuby) -vnitřní ozubení -šnekové hřídele (frézování šnekovnice s dokončovacím broušením, radiálně i tangenciálně) -kola, soukolí -kuželová kola (rovné i šikmé ...

Truhlářství. Zakázková truhlářská výroba: - nábytek na míru pro byty, kanceláře či prodejny - kuchyňské linky (včetně dodání spotřebičů) - vestavné skříně - kancelářský nábytek, vybavení prodejen - dětské pokoje - ložnice - obývací stěny - koupelnový nábytek - dveře, různé atypické doplňky. Služby: - konzultace, měření - ...

Ventilační turbíny, větrací ventilátory, hybridní ventilátory, komínové hlavice Lomanco, ZLZ, VV, VIV, HV. Firma se nachází v areálu Chapel Invest s.r.o.

Naše firma FRESH JUICE s.r.o. působící na trhu již 12 let poskytuje komplexní servis v oblasti výroby čerstvých ovocných a zeleninových šťáv, bio potraviny, raw potravin. Poskytuje catering na firemní akce či oslavy a narozeniny. Provádíme realizaci juice barů. Rozvážíme ovocné boxy a ovocné šťávy do firem. Firma prodává i pronajímá profesionální ...

Zakázková výroba nábytku: - kuchyně, ložnice, vestavné skříně, dětské pokoje, kancelářský nábytek, obývací pokoje.

Prodej, bazar: - obráběcí a tvářecí stroje.

Výroba nábytku: - kuchyně - skříně - postele - dveře - kanceláře.

Zámečnictví, nástrojářství Broušení nástrojů. Truhlářství. Výroba nábytku.

Stolařství, truhlářství. Práce: -stolařské, truhlářské. Zakázková výroba: -nábytku z lamina (na přání i z masivu) -kuchyně, kuchyňský nábytek Vzorkovna: -Zlín ul. Nerudova 158 (nad záchranou službou v Prštném) tel/fax 577 018 261 mobil: 731 314 430. Výroba: -Paseky 600, 763 11 ZLÍN 11 Želechovice nad Dřevnicí tel.:577 900 ...

Truhlářství, podlahářství. Výroba nábytku z lamina, masivu a dýhovaných materiálů: - kuchyňský nábytek - obývací pokoje - dětské pokoje - ložnice - skříně, postele - koupelnový nábytek - vybavení prodejen, kanceláří.

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku: -z masivního dřeva, lamino, dýha, apod. -kuchyňské linky -kancelářského nábytku -dětské pokoje a ložnice -pokládku plovoucích podlah.

Zámečnictví, kovoobráběčství, nástrojářství, zámečnictví, kovoobráběčství, nástrojářství, výroba a montáž ocelových konstrukcí, ocelové kontrukce, generální opravy vyhrazených zvedacích zařízení včetně konstrukční činnosti. Svářecí práce, třískové obrábění, hrotový soustruh s CNC systémem do pr. 250mm, konzolová frézka CNC systém, velikost ...

Dodej, montáž: -závlahy: - zahrad - parků - sportovišť - závlahy pro zemědělství.

Dodávky, obchod, prodej, distribuce: -dentální a zdravotnický materiál pro privátní lékaře, nemocnice a státní instituce -dodáváme materiál značek EDENTA, 3M ESPE, GC, SAFINA, VOCO, MEDIN, HARTMANN Stomatologické potřeby: -otiskovací materiály -dentální pryskyřice -zuby -farmaceutické přípravky -ostatní laboratorní materiál ...

Výrábíme dřevěné hračky a bytové doplňky: - dřevěný houpací kůň, koník, - dřevěná autíčka, lodičky - dřevěné stoličky, atd. Nabízené služby: - CNC obrábění - digitalizace 3D objektů.