CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Práce stolařské a truhlářské: - zakázkový a atypický nábytek - kuchyňské linky, koupelnový nábytek, vestavné skříně - kancelářský nábytek - stavební dřevěné díly - zahradní nábytek.

Výroba, poradenství: -řezné nářadí -měřidla pro strojírenství -upínací nářadí a přípravky -lisovací nářadí -klasické kovoobrábění -ostření nástrojů Řezné nářadí: -speciální vrtáky, výhrubníky, výstružníky, záhlubníky, protlačovací a protahovací trny, frézy stopkové, nástrčné, modulové, kotoučové, odvalovací, na řetězová a ozubená ...

Truhlářství. Výroba, prodej: - školní a kancelářský nábytek - ložnice - vestavěné skříně - dřevěné schodiště, dveře - kusový nábytek. Další provozovna: - třída Svornosti 180/8, 779 00 Olomouc, - www.acko-olomouc.cz - tel.585425742.

Společnost BVM s.r.o. se zabývá zajišťováním oprav a prodejem náhradních dílů především výměnným způsobem, jakož i prodejem nových náhradních dílů a bohatého sortimentu příslušenství. Opravy autodílů provádíme ve spolupráci s léty ověřenými partnery. Klademe důraz na vysokou kvalitu oprav po stránce technické funkčnosti, trvanlivosti a v ...

Stolařství, stolárna. Výroba, dřevovýroba: -nábytek (masiv, lamino): -kuchyně, kuchyňské linky -koupelnový nábytek -ložnice -obývací pokoje -dětské pokoje -kancelářský nábytek -postele -vestavěné skříně -včetně elektrických spotřebičů -bytové doplňky na zakázku -okna a dveře včetně montáže.

Truhlářství: - vestavěné skříně - kuchyně na míru - kancelářský nábytek - psací stoly, postele, knihovny.

Stolařství, truhlářství. Řemeslo, práce: - stolař - truhlář. Zakázková výroba: - nábytek na míru z lamina - zařízení obchodů a barů.

Truhlářství, výroba: - atypický nábytek - kuchyně - obývací pokoje - dětské pokoje - ložnice - kanceláře - restaurace

Stolařství, truhlářství. Návrhy, výroba: -interiéry: -banky, hotely, restaurace -exteriéry. Výroba: -nábytku (nábytek)z lamina, dýhy, masivu (lamino, dýha) -kuchyně, kuchyňské linky, stoly -obývací stěny -dětské pokoje -stoly, vestavěné skříně, komody -věšákové stěny, věšáky -počítačové stolky -interiérové dveře (dveří) ...

Truhlářství. Zakázková výroba : - dřevěná vrata - altány - pergoly - garážová stání - kuchyně - dřevěné schody, zábradlí. Výroba, prodej a montáž: - kancelářský nábytek - nábytek z masivu, dýhy a lamina skříně - dřevěné dveře interiérové, venkovní.

Stolařství, truhlářství. Dřevovýroba. Řemeslo, práce: -stolař -truhlář. Výroba, čalounictví: -čalounění dveří -autočalounění -sedací soupravy, válendy, dvojlůžka -patrové postele, lavice, rozkládací křesla a válendy, kuchyňské jídelní kouty, lavice, matrace, šatní stěny, ložnicové soupravy a noční stolky, taburetky, toaletní stolky, ...

Kontejnerová doprava: - vozem s hydraulickou rukouodvoz - odpady - suť - zeminadovoz - stavební materiály - písky - štěrky - beton. Zapůjčení. - kontejnery. Práce hydraulickou rukou. Stolařství Zakázková výroba - nábytek. Zemní a výkopové práce minirypadlem. Stavební práce. Údržba zeleně.

Služby, práce: Kontejnerová doprava. Demoliční práce Zemní práce Hloubění rybníků, potoků, ... Vodovodní a kanalizační přípojky. Pronájem a půjčovna: - stavební stroje minibagr, smykové nakladače.

Krátkodobý a dlouhodobý pronájem osobních a užitkových automobilů. Půjčujeme minibusy, auta střední třídy a vozy s automatickou převodovkou. Pracujeme NONSTOP. Okamžitě přistavíme automobil v Brně, Olomouci, Zlíně a Uherském Hradišti. Zdarma přistavíme auto na Letiště Brno, za příplatek na Letištích v Praze, Ostravě a Vídni.

Dodávka - technologické celky na klíč pro chemický a petrochemický průmysl.

-Grafické práce a kresličské práce -Velkoobchod -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -Zpracování dat, služby databank, správa sítí

Komplexní služby v oblasti vzduchotechniky, zámečnictví.

Společnost ARU technologies s.r.o. zajišťuje programátorskou činnost, robotizaci, automatizaci a projektování aplikací. Také pravidelnou údržbu a prodej robotů.

Prodej, e-shop: - 3M ochranné pomůcky - respirátory, masky, polomasky, brýle - lepící pásky, lepidla a brusiva.

Prodej, montáž, servis: Ohraňovací nástroje: -razníky, matrice, držáky matric, adaptéry razníků, hydraulické upínače, nestandardní matrice, bombírovací stoly. Manipulační technika vakuové zařízení, manipulátory: -pro zavěšení na jeřábových hácích všech typů materiálů do hmotnost 160 kg -pro manipulaci nepórovitých materiálů od ...

CNC výroba, návrhy, stavba a dodávka na míru stavěných prvků automatizace výroby.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -certifikovaný prodejce kancelářského nábytku HOBIS, EXNER, LENZA -kancelářský a bytový nábytek -kancelářské a bytové židle. -kovový nábytek, plechové skříně a pořadače -stínící technika, garnyže, záclonové tyče Záruční i pozáruční servis, oprava kancelářských židlí. Montáže nábytku. Služby: -návrhy a ...

Dodávané vývěvy: - šoupátkové olejové rotační vývěvy - bezolejové šoupátkové rotační vývěvy, - rootsova dmychadla - suchoběžné vývěvy - šroubové vývěvy - a další. Služby: - kompletní návrhy a realizace - dodávky náhradních dílů - dílenské generální opravy - servisní prohlídky a opravy u zákazníků - údržba ...

Prodej, velkoobchod, maloobchod, e-shop: -autorizovaný prodejce SONY, THOMSON, PHILIPS, JVC, AIWA, ELECTROLUX, BOSH-SIEMENS, LIEBHERR, GORENJE, CASIO, PANASONIC, CONSULTA -televizory LCD televize, plazmové televize, HD projektrory, sety, příslušenství -DVD, Blu-ray, rekordéry, přehrávače, přenosné DVD, blu-ray přehrávače, multimediální ...

Color Centrum Vracov. Míchací centum pro automobily a průmysl, příslušenství pro opravy vozidel, materiál pro lakování. Prodej, e-shop s autolaky, fasádní systémy a interiérové barvy.