CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
RENO Zámečnictví, kovovýroba, nástrojářství: - nástrojářské práce - zakázkové zámečnické práce - sváření hliníku a nerezu systémem TIG - práce na excentrickém lisu - stříhání plechů - přetáčení brzdových kotoučů - broušení hlav motorů - dopravníkové řetězy. Prodej: - hutní materiál.

Řemeslo: - truhlář - zámečník. Výroba: - klíče - zámky - kovovýroba.

Prodej: - domácí potřeby Tescoma - chovatelské potřeby - zahradní a komunální technika - postřiky, hnojiva - potřeby pro zahrádkáře. Oprava: - zahradní a zemědělská technika - grily Weber.

Výroba - jednorázové plastové obaly pro potravinářský průmysl

Půjčovna stavebních strojů. Výkopové práce a terénní úpravy vlastními stroji. Kontejnerová doprava - pronájem kontejneru.

Dodáváme moderní technologie pro všechny typy novostaveb. Jde o vlastní systém MAXcomfort - zajišťuje vytápění, centrální chlazení, řízené větrání s rekuperací tepla a ohřev vody. Minimálizujeme spotřebu elektrické energie.

Kalírna. Práce: -chemicko-tepelné zpracování kovů: -kalením -cementováním -zušlechťování -žíháním -karbonitridace s následnou oxidací -iontová nitridace -černění oceli -kontrola tvrdosti, metalografické výbrusy -rovnání -tryskání.

Povrchové indukční kalení malosériové a velkosériové zakázky

Prodej: -zemědělská technika, stroje -JCB traktory, EBERHARDT, BREVIGLIERI, LEMKEN, HAFFIA, MATERMACC, EINBOCK, FELLA, KRONE, ARCUSIN, ELHO, GEHL, INUMA, RAUCH, TIM, GAMBETTI BARRE, WUHLMAUS, ZDT Nové Veselí -náhradní díly -oleje, maziva SHELL -filtry WOODGATE -pneumatiky PIRELLI, GOOD YEAR, MICHELIN, TAURUS -ložiska -SKF -pístní ...

Broušení dřevoobráběcích, kovoobráběcích nástroje. Ostření rozvor a svár pásových pil. Ostření: - frézy - pilové kotouče - hoblovací nože - záhlubníky - nože - nůžky - zátkovníky a sukovníky.

Reklamní tabule. Startovací pistole. Lepící strojky. Zahradní nábytek: -kovový -dřevo. Strojní výroba: -frézování -soustružení.

Reklamné činnosti Zváračské práce Prenájom hnuteľných vecí Výroba oceľových konštrukcií Konštrukčné a kresličské práce Projektovanie v oblasti strojárstva Maloobchod v rozsahu voľných živností Poskytovanie úverov nebankovým spôsobom Veľkoobchod v rozsahu voľných živností Podnikateľské poradenstvo v rozsahu voľných ...

Vývoj, výroba: - automatizované výrobní linky - jednoúčelové stroje a zařízení.

Vybavení obchodu: návrh, vizualizace, stavební práce, výroba atyp-nábytku, montáž interiéru. Celé ČR a SR. Kvalitní praktické řešení až po luxusní vzhled. Prodej obchodního zařízení: regály, stojany, vitríny, pulty, OZAP. Realizace výstavních stánků.

Velkoobchod, maloobchod - velkoplošné, stolařské materiály. Materiál a kování pro výrobu nábytku: -nábytkové kování Häfele, BLUM -laminované desky LTD dyhované, DDL Lukave, Kronospan, Pfleiderer, EGger -ABS hrany, dřevotřísky surové, pracovní desky, MDFdesky -sololaky, sololity, akulity, překližky -kuchyňské pracovní desky MAX, Isovolta, ...

Dodávky, výstavba: -investiční celky na klíč: -studie staveb, zadání staveb -projekt -inženýrink -uvedení do provozu. Rekonstrukce v oborech: -petrochemie, chemie, biotechnologie, ekologie. Rafinerie, zpracování ropy včetně odsíření, mísírny olejů, vakuové destilace mazutu. -závody pro výrobu kapalného plynu PB (propan ...

Společnost Petr Kadeřábek provádí silno i slaboproudé elektromontážní práce. Instaluji elektrické stroje a přístroje. Vyrábím rozvaděče nízkého napětí. Opravuji generátory, motory, kompenzátory a transformátory. Pokud potřebujete elektroinstalační práce, neváhejte se na mne obrátit. Elektroinstalační práce: - výroba rozváděčů nízkého ...

Služby: - autoservis - pneuservis - geometrie.

Sineko Engineering s.r.o. sídlící v okrese Nový Jičín poskytuje již od roku 1994 svým zákazníkům komplexní služby v oblasti řešení odpadních vod pro domácnosti, investiční výstavbu a lehký průmysl. Nabízené produkty navrhneme, vyrobíme a instalujeme přímo pro vás, dle vašich požadavků. Díky dlouholetým zkušenostem v oblasti ekologického ...

Sineko Engineering s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti řešení odpadních vod pro domácnosti i průmysl. Vývoj, výroba, prodej, montáž: - čistírny, čističky odpadních vod: - pro rodinné domy, provozovny, hotely, restaurace, penziony od 2 do 500 ekvivalentních obyvatel - poradenství, projekty, odborné posudky, dodávka na klíč, ...

Služby: - návrhy interiérů - interiérový architekt.

Kovovýroba: -přepravní konstrukce pro převoz a manipulaci -stojany a zakladače pro bedny se sklem -vozíky určené zejména pro manipulaci skel a oken pro sklenáře -technika do hal pro sklenářský průmysl. Dovoz, import, prodej: -těsnící a izolační materiály pro použití v průmyslu.

Zakázkové truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - nábytek do ložnice, koupelny, obýváku - okna, dveře, ploty, podlahy

Umělecké kovářství a zámečnictví. Mříže Brány, ploty Nábytek Zábradlí Regály, stojany, opěry pro popínavé rostliny. Sídlo firmy: - Stojanova 876, Veselí nad Moravou.

E-shop: - tonery - inkoustové náplně - papír do tiskáren