CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Společnost ESY s.r.o. nabízí služby na klíč v oboru průmyslové automatizace a robotizace, dále se věnuje vývoji a výrobě software a elektroniky. Dodáváme technologie, které pomáhají zvýšit efektivitu v provozech. Zajišťujeme kompletní dodávky technologických linek, jednoúčelové stroje navrhujeme i tam, kde nelze použít sériově vyráběné ...

Firma František Kužel sídlící v okrese Kladno se zabývá výstavbou dřevostaveb ze Stramitu o užitných plochách od 45 m2 do 200 m2. Domy z tohoto materiálu jsou velice ekonomický výhodné a vysoce ekologické. Provádíme i další stavební práce jako jsou rekonstrukce domů či bytů, zednické a zámečnické práce.

Výroba: -vrata, dveře, mříže, konstrukce na korián, koše na zboží, aj. -ohýbání a stříhání plechů, lísování, svařování, flowdrillování.

Služby: -strojírenská výroba -stavební zámečnictví -stavební činnost -výroba ocelových konstrukcí -opláštění a oplechování -oplocení, brány -zábradlí -schodiště. Zajistíme: -svařování CO2, TIG, MIG, MAG -dodávka hutních materiálů -ztáčení profilů -ohýbání, stříhání plechů -výpalky laser, plasma, autogen -žárové ...

Oprava, servis: - výpočetní a kancelářská technika - spotřební elektronika - TV - satelitní přijímače - audio technika - kamery - mikrovlné trouby

Dřevovýroba Jaroslava Kuboušková se zaměřuje na výrobu a dodávku palet, řeziva a palivového dřeva. Sídlíme v obci Ostřetín, okres Pardubice. Výroba, dřevovýroba, dodávka: - palety - europalety - atypické palety - paletové nástavce - stavební řezivo, řeziva - palivové dřevo, dříví. Pokud shání kvalitní palety nebo řezivo, neváhejte se ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kompletní sortiment -nástroje kovoobráběcí -nástroje pro frézování kalených materiálů (kalené materiály) -nástroje pro výroba, výrobu forem, formy -upínací nářadí pro soustružení a frézování.

Výhradní zástupce německého výrobce průmyslových čerpadel Allweiler AG Radolfzell pro ČR. PRŮMYSLOVÁ ČERPADLA: -čerpací technika ČERPADLA ODSTŘEDIVÁ: -čerpání neutrálních kapalin, chemikálií, teplonosných olejů a médií. ČERPADLA ŠROUBOVÁ: -čerpání mazacích olejů, emulzí, znečištěných kapalin. ČERPADLA JEDNOVŘETENOVÁ: -čerpání ...

Společnost TRIOM, spol. s r.o. poskytuje svým zákazníkům široké spektrum služeb v oblasti kovovýroby. Náš výrobní program se zaměřuje na různé druhy manipulátorů, jednoúčelové stroje a také robotizovaná pracoviště. Dále provádíme kovoobrábění, soustružení, vrtání, broušení a frézování. Sídlíme na adrese Martinská čtvrť 1699, Frenštát pod ...

Výroba: - tlačítkových ovladačů do výtahů - výroba výtahových klecí, protiváhy... - montáže nových výtahů - rekonstrukce stávajících výtahů - servis výtahů - výroba průmyslových digestoří - zakázková kovovýroba.

Výroba nábytku na zakázku: -kuchyní, vestavěných skříní, nábytku z masivu, kanceláří a vybavení komerčních prostor -prodej a montáž elektrospotřebičů.

Společnost VK TECHNIK sídlící v okrese Vysočina existuje již 30 let a již od začátku své existence se specializuje na komplexní dodávky měřicích a regulačních systémů a dodávek technologií jako jsou solární systémy, fotovoltaické elektrárny, tepelná čerpadla nebo kotle na tuhá paliva. Naše činnost: - inteligentní domy, inteligentní ...

Pronájem a půjčovna obytných aut, karavanů, přívěsů, elektrocentrál. Nabízíme karavany Hobby deLuxe, Giottiline Therry 36B, Roller Zefiro 295 a Kondor.

Dodávka a montáž tepelných čerpadel "na klíč": - bezplatné poradenství - technický a cenový návrh zdarma - zajištění projektů - montáž tepelných čerpadel - montáž topné soustavy - záruční a pozáruční servis.

kovovýroba, laserové řezání, laserové svařování, ohýbání, mokré a práškové lakování.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, autorizovaný distributor olejů a maziv.

Zámečnictví. Výroba schody, zábradlí, brány, ploty, zábradlí, ocelové konstrukce.

Montáže a dodávky technologických zařízení pro energetický, chemický a petrochemický průmysl.

Laserové opracování tzv. technických sleev používaných v polygrafickém a technickém průmyslu, včetně poprodejního servisu.

Prodej, internetový prodej a servis čerpací techniky: - čerpadla, vodárny - tlakové expanzivní nádoby - náhradní díly - hadice - PE potrubí a spojky - zavěšení hladiny - ponorné motory

Dárkové obaly v módních barvách a dekorech. Dárkové krabičky, dárkové tašky, dárkové sáčky, dárkové a obalové papíry, vázací stuhy, aranžérské potřeby, obaly na víno - tašky na víno i krabice na víno.