CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Svářečské, potrubářské a zámečnické práce na montážích: - praxe v rafineriích, chemičkách, elektrárnách, farmacii, gastru, atp. Svář.zk:E-N 141(TIG), 111, 135, 311, ŘP naVZVozíky, vazačské zk.ŘP sk.B., vlastní dodávkové auto, popř.vl.nářadí.Praxe 38 let.

Zámečnictví, kovovýroba, výroba: - pálení laserem - dělení plechu a pálení tvarových výpalků - lisování - disponujeme hydraulickými a výstředníkovými lisy - vysekávání - stříhání materiálu na tabulových nůžkách - CNC ohýbání - pro ohýbání jsme vybaveni třemi CNC ohraňovacími lisy - svařování - svařování tenkých i silných ...

Firma MP NÁBYTEK vyrábí nábytek pro kanceláře, kuchyně a další interiéry. Součástí firmy je výrobní provoz ve Šternberku (ulice Labutí 6), který je zaměřený hlavně na výrobu sedacího a kancelářské nábytku.

Společnost DRUMEL a Co. s.r.o. sídlící v okrese Ústí nad Orlicí se již více než 20 let zabývá především kovovýrobou. Provádíme například dělení a broušení materiálu dle zadání zákazníka. Dále leštíme nerezovou ocel (např.17241 až 17246 apod., kdy jsou maximální rozměry leštěné součásti 800/1700/1000. Součástí naší činnosti jsou také klempířské a ...

Zakázková kovovýroba: - zábradlí, schodiště, montované haly - lavičky, stoly, židle, madla - rekonstrukce, opravy, montáž

Prodej, servi, oprava, služby: -obráběcí stroje LEADWELL a Pinnacle -náhradních dílů pro stroje LEADWELL a Pinnacle -mechanické otočné stoly TOUCHDEX -školení obsluhy stroje -poradenská a technická pomoc.

Prodej, velkoobchod: - alu misky, tácy - kelímky - potravinářské obaly - folie - pytle, sáčky, tašky - technické obaly - balící technika.

Prodej, velkoobchod: - alu misky, tácy - kelímky - potravinářské obaly - folie - pytle, sáčky, tašky - technické obaly - balící technika.

Společnost SPEDOS je významnou výrobní společností, která nabízí nejširší výběr automatických dveří a průmyslových vrat : - odborné konzultace - projektování konkrétních automatických dveří či vrat - vše řešíme podle potřeb klienta - vlastní výroba, díky niž můžeme snížit cenu a současně urychlit výrobní proces - garance odpovědnosti za ...

Naše činnost: - zámečnictví - klempířství - svařování

Zámečnictví, zámečnické práce, zámečník. Kovovýroba. -kusová i sériová zakázková kovovýroba, výroba z oceli, hliníku, mosazi, mědi i plastů -řezání vodním paprskem -lisování na výstředníkovém a hydraulickém lisu -ohýbání a stříhání plechu do délky 2, 5 m - ohýbáme na ohraňovacím lisu -dělíme materiál na pásové pile -svářečské práce - ...

Lisařské práce: -vysekávání, děrování, ohýbání, profily a plechy do tloušťky 8mm -vybavení dílny lisy o tlaku 6-100tun -ohraňovací CNC lis -nůžky FERMAT 3000/6mm -ohraňovací nůžky v kombinaci s ohýbačkou -ohýbačky plechu -velko i malo sériová výroba velkého počtu výlisků. Kovovýroba: -ve větších zakázkách -hromadná a sériová ...

Výroba. dodávka: - pozemní, zámořská balení - průmyslové obaly

Zakázková výroba: - zámečnictví - ocelové konstrukce - montáž, svařování - povrchové úpravy

Prodej: - barmanské potřeby - gastro zařízení - jednorázové zboží - káva, kávovary - kuchyňské vybavení - nápojové a užitkové sklo - nerezové profi gastronádoby - porcelán, nerez příbory a další.

Eshop, internetový obchod 10W-40, prodej: - autobaterie - motobaterie - motorové oleje. Prodávané značky: - Bars, Bjorn, Fiamm, Novelbat, Paramo, Poweroad, PowerX, Rowe, T.Y.L., Varta.

Opravy, montáže, revize: - elektroinstalace - revize a opravy hromosvodů - měření a regulace.

Strojírenská výroba: - dopravníky - regulační elementy - zařízení čistíren, úpravy vod - obrábění, soustružení, frézování - tváření, svařování.

Služby: - poradenství a školení v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce.

Služby: - vzduchotechnika - klimatizace - odtahy tepla a kouře - technologické odsávání - servis

Revize vyhrazených tlakových zařízení: - zásobníky vzduchu, expanzomaty, bojlery, akumulátory a další tlakové nádoby stabilní. Školení obsluhy tlakových nádob.

Prodej a distribuce: - klimatizace - ohřívače, vysoušeče.

Dodávka, montáž, servis: - klimatizace - mobilní klimatizace - odvlhčovače, vysoušeče. Značky: - Mitsubishi, Sinclair, Daikin a LG. Zajišťujeme služby pro Zlín, Brno, Moravu.

Držitel certifikátu jakosti: Chladící a klimatizační technika. Prodej, dodávky na klíč, montáž, servis, technické poradenství, návrhy, studie, rozpočty, nabídky: -klimatizační zařízení CARRIER -průmyslové a komerční chlazení vody, výrobníky ledové vody -výrobníky chladící vody chillery -zvlhčovače vzduchu -teplovzdušné, vratové a dveřní ...