CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
DEPROX s.r.o. se zabývá vývojem, konstrukcí, technologií výroby a zajištěním výroby: - konstrukce kompletních strojů - střižné a lisovacích nástroje - vstřikovací formy a přípravky pro výrobu a měření.

Výroba, prodej, maloobchod: -kancelářský nábytek -kuchyňské linky. Komplexní řešení interiérů.

Servis: - gastronomická technika - zdravotnická technika.

Zastoupení dánské firmy DEVI. Dodávka, prodej, montáže, instalace: -elektrické podlahové vytápění -tepelné čerpadla vzduch-vzduch -klimatizace. Projektování, dodávka, montáže: -měření a regulace MaR, měřící a regulační systémy HONEYWELL -zabezpečovací systémy -protipožární systémy.

Export, vývoz, obchodní činnost: -obráběcí stroje do Ruska (soustruhy).

Prodej železářského zboží, nářadí, nástrojů a spojovacího materiálu. Nabídka elektrického zařízení a potřeb pro zahrádkáře i domácí kutily.

E-shop: - elektronika - počítače, telefony, televize, fotoaparáty a další. Služby: - servis výpočetní a kancelářské techniky - připojení k internetu - levné mobilní volání a mobilní internet.

Prodej, montáž, servis: - garážová a průmyslová vrata, pohony, dveře - brány, branky, toče na popelnici, plotové dílce - parkovací, přístupové, kamerové systémy, EVS, EPS, EIS - ovládání, závory, zábrany, zasouvací sloupy - žaluzie, rolety, markýzy

Výroba, půjčovna, pronájem: - hausboty Výroba: - mola, lávky. Prodej: - motorové čluny - motory - vleky. Zakázkové truhlářství.

Naše firma Bárny agro s.r.o. poskytuje dovoz, prodej, export a servis komunální a zemědělské techniky pro tuzemské i zahraniční zákazníky. V kategorii traktory se zaměřujeme výhradně na traktory značky Ursus. Dovoz, dodávka, prodej, export, oprava, servis: - zemědělská technika: - sekačky - obraceče píce - shrnovače píce ...

Společnost Profitall spol.s r.o. se svojí činností zaměřuje na výrobu a montáž zařízení pro energetiku, strojírenskou výrobu a dále také na výrobu a prodej krbových kamen a krbových vložek. V naší široké nabídce výrobků naleznete ohříváky vody, převáděcí trubky, komory, ohříváky vzduchu, vzduchovody a kouřovody kotlů, ocelové konstrukce a mnoho ...

Výroba: - plastové nádrže - bazény - polypropylenové šachty - jímky. Další služby: - kovovýroba - nákladní autodoprava - komunální a zemědělské služby. Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce.

Internetový prodej výpočetní a kancelářské techniky, elektroniky, spotřebního materiálu, mobilních telefonů, tiskáren a softwaru.

Opravy a údržba zahradní mechanizace.

Práce: -vodoinstalace, topení -materiál pozink, plast, měď, PVC -veškeré vodoinstalaterské. Vodoinstalační materiál: -potrubí pozink, plast, měď, PVC, PE*, PP* -tvarovky z uvedených materiálů -sanitární keramika: -vana, baterie, dřez, koupelnové doplňky, sprchový kout, zástěna, vanička -bojler - elektrický, kombinovaný -masážní ...

Práce: - vodoinstalatérské - rekonstrukce koupelen - topenářské - zámečnictví, zámečnické

Výroba, prodej: - stroje pro recyklaci - recyklační stroje (drtiče, třídiče, dávkovací zařízení, drtiče a třídiče) - ekologická zařízení. Drcení, třídění, recyklace: - stavební odpady.

Projekce, komplexní dodávka, instalace: - elektronické zabezpečovací systémy - požární čidla - domovní videotelefony - kamerové systémy s možností propojení na web - požární systémy - docházkové a přístupové systémy spjaté se stravovacím systémem a ochrana zboží - bezpečnostní a protipožární dveře - systém generálního ...

Služby: - hodnocení radonového rizika ploch zástavby - stanovení radonového indexu pozemku - radonový průzkum - měření radonu. Pobočka: Stráž pod Ralskem, Revoluční 164 tel.: 487 851 492.

Prodej, montáž, servis: - klimatizace - tepelná čerpadla - odvlhčovací bazénové jednotky

Naše společnost MAHO Profi se zabývá prodejem kompletního sortimentu obalového materiálu, který dodává v rámci celé České a Slovenské republiky. Dodáváme obaly vyráběné nejmoderněšími technologiemi, které zajišťují přesné rozměry a lícování krabic. Naše obaly mohou být jak lepené tak i šité. Nabízíme ucelený sortiment přepravních i ...

Prodej, provoz, údržba: - letadla, letadel Služby: - charterové lety - lety na objednávku, včetně leteckého výcviku - poradenství v oblasti letectví - reklamní činnost a propagační lety Provozovna: Letiště Benešov LKBE.

Naše firma N+N Dřevovýroba Hlinsko se zabývá zpracováním a prodejem dřeva. Vyrábíme dřevěné obaly i palety. Naše společnost spolupracuje s mnoha tuzemskými i zahraničními odběrateli. Reagujeme na poptávku atypických palet a obalů.  Naše činnost: - výroba atypických palet a dřevěných obalů - pořez kulatiny dle zakázek - pěstební a ...

Gravírování na zakázku: - mechanické a laserové - CNC frézování - řezání laserem - výroba razítek, štočků

Poradenství, návrhy, prodej, realizace a servis: - solární systémy - tepelná čerpadla - rekuperační jednotky