CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
E-shop: - foto filtry - fotografické příslušenství, stativy, filtry - sluchátka

Prodej nové a repasované výpočetní techniky. Servis PC, LCD, notebooků. IT příslušenství, 3D tisk.

Vydavatelství, tisk, polygrafie, vydávání zvukových nahrávek.

Společnost Pronto Říčany spol. s r.o. se zabývá prodejem instalatérského a topenářského materiálu a vybavení do koupelen. Prodáváme čerpadla, tepelná čerpadla, bojlery, kotle na pevná paliva, plynové kotle, sanitárního vybavení, vany, sprchové kouty, umyvadla, wc, vodovodní baterie. Půjčujeme také nářadí pro instalatéry. Prodej ...

Revize: - vyhrazených zdvihacích zařízení, tlakových nádob stabilních, kotlů, plynových zařízení, školení obsluh motorových vozíků a obsluh stavebních strojů, poradenská činnost v uvedených oborech

Komplexní řešení v oblasti požárního zabezpečení. Prodej, montáž, servis a pravidelné kontroly: - kompletních systémů stabilních hasících zařízení (SHZ) - hasící přístroje - vodní clony - hydranty včetně příslušenství a náhradních dílů. Provádění preventivních požárních kontrol - dodržování předpisů o požární ochraně.

Stavební společnost: - stavební výroba - kovovýroba - stavebniny

Velkoobchod - svíčky - dárková keramika a vázy - vánoční a velikonoční dekorace - plastové obaly - umělé květiny - květinářské doplňky

Kovovýroba, zámečnické práce. Sváření hliníku a nerezu, opravy AL disků.

Poradenství ve zdravotnictví se zaměřením na zdravotnické prostředky Nabízím poradenské a konzultační činnosti v oblasti zdravotnických prostředků.

Prodej, oprava, servis, pronájem: - stroje a technologie pro speciální zakládání staveb - vrtné soupravy - vibrační a nárazová beranidla - čerpadla betonových směsí - plovoucí sací bagry a obojživelná rypadla - vrtné nářadí a příslušenství - štípače betonových pilot.

Mezi naše služby patří například výroba kovových vratových konstrukcí, regálů, křídlových bran a vrat, kovového zábradlí, světlíků, balkonových zábradlí, stříšek a zastřešení, pergol a posezení.

Umělecké a řemeslné zpracování kovů: - uměleckořemeslná výroba - restaurování historických předmětů z kovů - zakázková výroba - pokovování drahými i obecnými kovy - galvanoplastická výroba z drahých i obecných kovů.

Správa a údržba bytových nemovitostí. Provádíme opravy nehavarijního charakteru na objektech i v bytech, drobné zednické a zámečnické práce. Nabízíme opravy, výměny, montáže sanitárních zařízení, výměny rozvodů v bytových jádrech a výměnu radiátorů.

Výroba dřevěných obalů -dřevěné bedny -speciální palety. Stavební dřevovýroba: -dřevěné obklady -dřevěné přístřešky, garáže. Prodej: -stavební řezivo -stolařské řezivo - fošny, hranoly, desky -hoblované materiály - palubky, podlahovky, lišty, terasová prkna, plotovky -velkoplošné materiály - OSB desky, překlížky, ...

Maloobchod, prodej, splátkový prodej: -notebooky ACER, HP, ASUS -výpočetní technika -počítače HAL3000, eLink -tiskárny EPSON, HP, MINOLTA, BROTHER -doplňky -diskety VERBATIM, CD-R, CD-RW, DVD + - RW -počítačové sítě -programy -skartovací stroje TAROS -skartovací stroje certifikát NBÚ pro všechny stupně ...

Vývoj, konstrukce a zakázková výroba: -tepelná čerpadla.

Certifikát ISO 9001:2001. Servis, montáž, revize: -vzduchotechnika -klimatizace -elektroinstalace -tepelná čerpadla -stropní chlazení.

Zabýváme se inovací v oblasti svařování. Specializujeme se na potravinářský průmysl a farmacii. Vedle dalších metod svařování se věnujeme především metodě TIG a dbáme na vysokou kvalitu odvedené práce.

Firma ŠIMONEK zastupuje na českém a slovenském trhu zahraniční výrobce a dodavatele strojů a zařízení pro textilní průmysl a výrobu.

Výroba a prodej: -zakázkový a sektorový nábytek -truhlářské práce -kancelářský nábytek -kopletní vybavení interiérů -podlahy, dveře, vestavěné skříně -kuchyně včetně grafického návrhu -schodiště -kompletní dodávka elektrospotřebičů -kuchyně včetně grafického návrhu -schodiště. Kompletní výroba interiérů-nábytku Výroba rybářských a ...

Výroba: -stavební prvky -nábytek. Stavební prvky: -okna, dřevěná, špaletová, euro, zdvojená, jednoduchá -dveře, vnitřní, vchodové -obložkové zárubně -vrata -veškeré truhlářské výrobky z masivu. Nábytek: -kuchyně a kuchyňské linky -kancelářský nábytek -dětský nábytek -skříně, vestavěné skříně, postele -bary a barové ...

Služby: - průmyslové pece (výroba) - tavení, udržování - tepelné zpracování