CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Služby: - správa majetku a obchodních podílů všech dceřinných společností, ale také zajišťování optimálních podmínek, jak v oblasti strategické, tak i v oblastech správních, finančních, pojišťovacích atd.

Výroba, dodávka, servis: - automatické horizontální lisy - třídící linky - drtiče, dopravníky a dopravníkové systémy - balistické separátory

Zpracování - PE pěnové desky různých hustot Návrh, výroba: - lepenka - PE sáčky - komplexní obaly - oběžné obaly - plastkarton.

Montáž, servis - elektronické zabezpečovací systémy JABLOTRON, DSC, HONEYWELL Prodej, montáž, e-shop: - telefonní ústředny - výpočetní technika - počítačové sestavy - příslušenství - softwarové poradenství v oblasti software

Společnost KASEN s.r.o. je rodinná firma zaměřená na dodávky a aplikace široké škály průmyslových armatur pro oblasti plynárenství, teplárenství, energetiku, vodárenství či chemii. V našem rozsáhlém sortimentu naleznete pojistné a regulační ventily, uzavírací ventily, bezpečnostní rychlouzávěry, kulové a kuželové kohouty a další produkty. Sídlíme ...

Společnost K.T.S. - MONTÁŽE, s.r.o. nabízím svým zákazníkům širokou škálu služeb. Zaměřujeme se na výkopové práce pro inženýrské sítě a pro zakládání stavebních objektů, výstavbu a opravy zařízení pro rozvod plynu, montáže vnitřní kanalizace, vnitřních rozvodů vodovodu a zařizovacích předmětů, dodávku a montáž měřidel tepla a další činnosti. ...

E - shop a servis: - pokladní systémy - mobilní telefony - výpočetní technika - pokladní systémy - mobilní telefony

Prodej, e-shop: - renovované tonery - kompatibilní tonery - originální tonery - kompatibilní inkousty - originální inkousty. Renovace kazet, tonerů.

Výhradní distribuce pro ČR - přístroje monitorující spotřebu elektrické nenergie v reálném čase

Bazar - použité vybavení obchodů a skladů Prodej - vybavení obchodů a skladů

firma se zabývá: - návrhem a výrobou vibračních podavačů pro orientaci dílů - podavače pro vynášecí dopravníky, podávací linky a jiná zařízení.

Prodej, montáž, servis: - hydraulické prvky a systémy - hydraulická šroubení, těsnění, ucpávky, manžety Výroba: - hydraulické agregáty - hydraulické hadice, potrubí. Další služby: - transport strojů a zařízení pomocí transportních podvozků až do hmotnosti 100 t.

Prodej vojenského materiálu: - radiostanice - měřící přístroje - náhradní díly - součástky - nářadí - elektronika.

Návrh, prodej, montáž, servis: - tiskárny čárových kódů - snímače čárových kódů - datové terminály - tiskárny plastových karet - průmyslové snímače čárových kódů - spotřební materiál, náhradní díly. Služby: - potisk samolepících etiket, textilních visaček, PVC karet dle požadavků.

Společnost RTH Security s.r.o. poskytuje bezpečnostní služby. Nabízíme zabezpečení objektů, fyzickou ostrahu, kamerový dohled, monitoring osob a majetku, převoz cenin i sledování vozidel. Součástí našich služeb je také dodávka, montáž a servis zabezpečovacího zařízení. Bezpečnostní agentura, služby: - Pult centralizované ochrany (PCO) - ...

Prodej použité výpočetní techniky.

Návrh, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - elektronická požární signalizace - kamerové systémy CCTV - přístupové systémy.

Opravy CNC obráběcích strojů a lisů plastických hmot. Výroba jednoúčelových strojů.

Bazar: - stavební stroje, technika - traktobagry, minirypadla, smykové nakladače - prodej i nové stavební techniky. Zemní, výkopové práce: - výkopy - terénní úpravy zahrad.

Prodej: - produkty pro profesionální diagnostiku automobilů. Služby: - odborná posouzení poškození automobilových elektronických systémů - opravy piezo vstřikovačů SIEMENS - ultrazvukové čištění vstřikovacích trysek všech výrobců - ultrazvukové čištění jiných dílů vedení paliva a vzduchu - opravy řídicích jednotek - diagnostika osobních, ...

Svorníkové svařování. Prodej: - svařovací technika a materiály - servis a poradenství - svařování na zakázku - díly lisované za studena. PRODUKTY: - svařovací agregáty INOTOP - svařovací agregáty INVERTER - svařovací agregáty ELOTOP - svařovací pistole CLASSIC - kondenzátorové svařovací agregáty KST 108, 110 a pistole ESP ...

Kovy-obrábění, lisování. Galvanovna, smaltovna. Vypalovaní barev. Zámečnická práce. Autoopravárenství. Hřbitovní dekorace. Litinová kamna, krbové vložky. Odtahová služba. Broušení a leštění kovů. Stavba strojů s mechanickým pohonem. Půjčovna přívěsů za osobní automobily. Výroba pružin-tažné a tlačné. Výroba na zakázku.

Návrhy a výroba aranžerského zboží, výlohových sestav a pultových plat pro zlatnické prodejny.

Výroba - zahradní nábytek Výroba - odpadkové koše Výroba - městský mobiliář - ozdobné litinové mříže ke stromům - stojany na kola - lavičky (litinové, kovové, betonové) - odpadkové koše - litinové sloupky (ozdobné, s možností připojení řetězů a dalších věcí městského mobiliáře)