CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Bazar: - stavební stroje, technika - traktobagry, minirypadla, smykové nakladače - prodej i nové stavební techniky. Zemní, výkopové práce: - výkopy - terénní úpravy zahrad.

Prodej: - produkty pro profesionální diagnostiku automobilů. Služby: - odborná posouzení poškození automobilových elektronických systémů - opravy piezo vstřikovačů SIEMENS - ultrazvukové čištění vstřikovacích trysek všech výrobců - ultrazvukové čištění jiných dílů vedení paliva a vzduchu - opravy řídicích jednotek - diagnostika osobních, ...

Svorníkové svařování. Prodej: - svařovací technika a materiály - servis a poradenství - svařování na zakázku - díly lisované za studena. PRODUKTY: - svařovací agregáty INOTOP - svařovací agregáty INVERTER - svařovací agregáty ELOTOP - svařovací pistole CLASSIC - kondenzátorové svařovací agregáty KST 108, 110 a pistole ESP ...

Kovy-obrábění, lisování. Galvanovna, smaltovna. Vypalovaní barev. Zámečnická práce. Autoopravárenství. Hřbitovní dekorace. Litinová kamna, krbové vložky. Odtahová služba. Broušení a leštění kovů. Stavba strojů s mechanickým pohonem. Půjčovna přívěsů za osobní automobily. Výroba pružin-tažné a tlačné. Výroba na zakázku.

Návrhy a výroba aranžerského zboží, výlohových sestav a pultových plat pro zlatnické prodejny.

Výroba - zahradní nábytek Výroba - odpadkové koše Výroba - městský mobiliář - ozdobné litinové mříže ke stromům - stojany na kola - lavičky (litinové, kovové, betonové) - odpadkové koše - litinové sloupky (ozdobné, s možností připojení řetězů a dalších věcí městského mobiliáře)

Montáže, rekonstrukce, opravy: - mostové jeřáby - otočné sloupové jeřáby. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce.

Stavební firma: - výstavba inženýrských sítí - zpevněné plochy - zemní práce - výkopy rýh - terénní úpravy - demoliční práce. Pronájem: - stavební mechanizace.

Poradenství, školení, dokumentace: - bezpečnost a ochrana zdraví při práci, bezpečnost práce - požární ochrana - prevence závažných havárií Revize, kontroly: - vyhrazená technická zařízení (zdvihací, elektrická, plynová) - žebříky, regály.

Obchodní zastoupení: - zařízení pro měření charakteristik pružin - zařízení pro automatické měření, třídění, oddělování pružin - tvrdokovové nástroje pro hřebíkové automaty. Obchodní zastoupení firem Böhm a Hamex v České a Slovenské republice.

Skupina SMOM funguje v Evropě a Asii. Technické a výrobní centrum se nachází ve Francii, poblíž atlantického pobřeží. Výrobní centrum je v České republice ve městě Písek. Výroba: - lisovací nástroje převážně pro automobilový průmysl. Náš okruh znalostí se vztahuje na oblasti: - skelet - sedačky - mechanické díly Pracujeme převážně s ...

Firma POLÁČEK P+M s.r.o. se zabývá prodejem, servisem lesní, zahradní a stavební techniky, prodejem, broušením a servisem kotoučových a pásových pil. Naší zásadou je, že stroje, které opouštějí naší firmu, musí být zákazníkovi řádně předvedeny a vyzkoušeny. Jsme autorizovaným prodejcem významných světových značek pro Vsetínsko, např. STIHL, ...

Firma NEREZ CIDLINA s.r.o. se zabývá zámečnickou výrobou, výrobou strojů a zařízení z nerezových materiálů pro potravinářský, farmaceutický a chemický průmysl. Naším stěžejním produktem je zakázková výroba mini pivovarů, s jejichž návrhy a instalacemi máme bohaté zkušenosti. Mini pivovar vyrobíme přesně podle Vašich potřeb a požadavků tak, aby ...

Společnost BONO sort s.r.o. se specializuje na prodej nářadí a nástrojů pro řemeslníky a kutily. Dále v naší nabídce naleznete spojovací materiál, tesařské kování, brusivo, frézy, elektromateriál a nátěrové hmoty. Sídlíme na adrese Karlovarská 277, Velká Dobrá. Prodej: - nářadí a nástroje pro řemeslníky a kutily - železářství - spojovací ...

Servis a prodej výpočetní techniky.

Výroba: - brzdové destičky a tlumiče pro přední světové výrobce automobilů a vlakových souprav.

Činnost: - zámečnictví - opravy technologických celků - zemní práce

Kovoobrábění, výroba: - hydraulické komponenty - nízkotlaké koncovky, nátrubkym, převlečné matice.

Služby, prodej: - nádrže na naftu - postřikovací trysky pro plošnou aplikaci - navigační systémy - pneumatické dopravníky nasávací i tlačné - elevátory, redlery, šnekové dopravníky - kombinované čističky obilovin - sušičky obilí - provzdušňovací kanály - váhové systémy, ventilátory, fukary - kompletní automatické a poloautomatické linky ...

Konstrukční činnost a technické kreslení. Technické kreslení: - návrhy - tisk výkresů, export do DWG, DXF, PDF - vytvoření kusovníků na výkresech nebo v samostatných souborech XLS, PDF - zpracování podkladů pro cenové nabídky. Konstrukce: - návrhy jednoúčelových strojů a zařízení - výrobní dokumentace strojních dílů - výrobní ...

Konstrukce vstřikovacích forem pro společnosti zabývající se výrobou forem a vstřikováním plastů. Služby: - externí zpracování 3D a 2D dokumentace vstřikovacích forem podle požadavků výrobce a odběratele - zpracování změnové dokumentace forem - tvorba 3D modelů podle stávající 2D dokumentace.

Vývoj, výroba, prodej a servis: - obráběcí stroje

Stavební a nábytkové stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - nábytek na míru - kancelářský nábytek - šatní a vestavěné skříně - ložnice - dětské pokoje - designový nábytek - jídelní stoly - dveře - pergoly a zahradní domky - schody.