CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Česká společnost AGADOS, spol. s r.o. patří mezi přední výrobce přívěsných vozíků nejen v České republice, ale i v Evropě. V naší nabídce najdete přívěsy různých rozměrů a provedení s mnohostranným využitím. Sídlíme ve Velkém Meziříčí na ulici Průmyslová. Výroba, výrobce, prodej, servis: - přívěsné vozíky, autovleky, přívěsy kategorie O1, O2 ...

Služby: Vodoinstalační práce - rozvody vody Plynoinstalační práce - rozvody plynu - topenářské práce - drobné stavební práce - rekonstrukce bytových jader - montáž centrálních vysavačů - montáž tepelných čerpadel

Záruční a pozáruční servis: -autobusy -přípojná vozidla. Opravy: -nákladní a užitková vozidla -retardéry -pneuservis -karosářské práce. Montáž, opravy, ověřování: -tachografy.

Opravy: - autobusy - nákladní a přípojová vozidla.

Opravy: - autobusy - nákladní a přípojové vozidla.

Generální opravy: - autobusy - nákladní a přípojová vozidla.

Oprava, servis, záruční a pozáruční servis autobusů a nákladních automobilů, autoservis, autoopravna: - vozidel KAROSA, SCHMITZ, PANAV, SCHWARZMÜLLER - běžné opravy vozidel - KAROSA, LIAZ, TATRA, AVIA, ostatní značky po dohodě - opravy přípojných vozidel (návěsy, přívěsy) - svářečské a karosářské práce - příprava ...

Záruční a pozáruční servis: -autobusy KAROSA a IRISBUS -přípojná vozidla. Opravy: -nákladní a užitková vozidla -retardéry -pneuservis -karosářské práce.

Vzdělávací a technická agentura. Její činnost je zaměřena převážně do procesu vzdělávání, školení a zajištění zákonných požadavků v kolejové dopravě. Služby: - technické, dopravní a přepravní školení jízdního personálu - výcvik personálu podle jednotlivých odborností - získání kvalifikace "Osoba poučená" - technické školení strojníků - ...

Společnost EUROMOPOS, spol. s r.o. vyrábí a dodává stroje, technologické linky a výrobní závody pro potravinářský průmysl, zejména pro sladovny a pekárny.

Činnost: - zpracování plechů - lisování, ohraňování, vysekávání, odjehlování a svařování plechů - návrh a výroba mechanických dílů

Služby: - revizní technik zdvihacích zařízení - hodnocení technického stavu zdvihacích zařízení - běžné prohlídky ocelových konstrukcí jeřábů mostového typu a jeřábových drah - prohlídky vázacích a závěsných prostředků - školení obsluh zdvihacích zařízení.

Výroba, kovovýroba: - průmyslová kola, kladky, obruče - produkty z Vulkollanu®, Polyuretanu/Topthane® a z pryže - elastik.

Prodej, servis: -náhradní díly, náhradních dílů na zemědělské stroje -rotační brány -provázky, folie, síťovina, silážní plachty -válečkové řetězy, řetězů -kardany, kardanů. Kovovýroba, kovoobrábění, strojírenská výroba.

Prodej, eshop: -materiál vodo-topo-plyn -hořčíkové anody -ohřívače vody -kotle -zdravotní keramika -měření a regulace -filtry -fotovoltaika -solární kolektory pro vytápění a ohřev vody.

Výroba: - sortiment městského mobiliáře: - lavičky, koše, stojany na kola, zábrany vjezdu, plochy pro výlep plakátů - prosklené autobusové zastávky, hliníkové vitríny pro úřední desku i na zakázku.

Autorizovaný prodej a servis Lenovo. Notebooky, počítače, tablety, telefony, servery Lenovo. Zákazníci mohou zaparkovat přímo v areálu R1D1 Office house v Roztylské ulici, je tam monitorované parkoviště.

MagicHair studio. Prodlužování vlasů. Prodej: - prodej vlasů k prodloužení - středoevropské a východoevropské vlasy - příčesky.

Prodej, služby: - výpočetní technika - HW - podnikový SW - průmyslový SW - SW pro mobilní telefony

Zakázková výroba na vstřikovacích lisech: - zahradnické potřeby - instalatérské potřeby - sportovní potřeby - reklamní předměty, které můžeme opatřit potiskem - produkty používané v kosmetickém a elektronickém odvětví Služby: - recyklace plastů - sváření plastů - vakuové tváření - tamponový potisk

Prodej, služby: - stínící technika žaluzie vnitřní, venkovní, rolety, sítě proti hmyzu, těsnění oken a dveří - zabezpečovací technika bezpečnostní kování, bezpečnostní zámky, bezpečnostní dveře