CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Povrchová úprava kovů. Lakovna: -otryskání kovů -nanášení práškových barev-komaxit. Základní typy aplikovatelných práškových barev, barva: -epoxidové, epoxi - polyesterové -polyuretanové aromatické, alifatické -všechny typy s přísadou těžkých kovů -základové barvy s přísadou Zn** -silikonové barvy pro vysoké teploty. Výrobky ...

Autorizovaný dovozce AL-KO do ČR. Velkoobchod, velkosklad, distribuce, servis, prodej výrobků AL-KO: - zahradní technika a mechanizace: - sekačka travní, sekačky trávy - zahradní traktory - travní fréza, frézy - křovinořezy - benzínové a elektrické řetězové pily - vysavače listí - půdní kultivátory - drtiče větví ...

Prodej, maloobchod: - zařízení pro čištění a úpravu vody - chemické výrobky pro čištění a úpravu vody - potrubní a systémové oddělovače - filtrace - iontoměniče - membránová technika - odsolovací zařízení - dávkovací technika - UV-dezinfekce - kontrolní a měřící přístroje

Projekce, výroba, montáž, servis a prodej výtahů a výtahových komponentů. Dispečink pro opravu výtahů - nonstop: 800 888 966.

Průmyslové chlazení Výroba, montáž, instalace, repase, projekce, servis, opravy, poradenství, velkoobchod, prodej: - technologie chladíren a mrazíren od malých boxů v zázemí prodejen a kuchyní až po chlazené velkosklady - technologie pro přichlazování výrobních prostor, přípraven, bouráren atd. - technologie pro zchlazovací a zmrazovací ...

Stavební firma: - klempířské, tesařské, pokrývačské práce - rekonstrukce a novostavby střešních plášťů - dodávka a montáž živičných šindelů - rekonstrukce památkových objektů - výroba a montáž vzduchotechnických zařízení

Návrh, výroba, prodej, import, export do zemí EU, dovoz, vývoz: - plastové domovní čistírny odpadních vod, plastové septiky, jímky na vyvážení - pro průmyslové účely - hranaté, válcové nádrže určené k osazení pod terén nebo nad terén, atypické kanalizační a čerpací šachty, potrubí, odlučovače ropných látek, lapoly.

Provozovna. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nábytek - čalouněné sedací soupravy - kuchyně, kuchyňské linky - kancelářský nábytek, kancelářské židle a křesla - konferenční stolky - jídelní stoly, židle - ratanový nábytek - postele, válendy - ložnice - obývací stěny - skříně, komody. Sídlo firmy: - Kosmonautů 670/68, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, - nábytek - čalouněné sedací soupravy - kuchyně, kuchyňské linky - kancelářský nábytek, kancelářské židle a křesla - konferenční stolky - jídelní stoly, židle - ratanový nábytek - postele, válendy - ložnice - obývací stěny - skříně, komody.

Maloobchod, prodej, e-shop, oprava, servis: - počítače, PC - notebooky - výpočetní a kancelářská technika - spotřební materiál - tonery, cartridge Počítačové služby.

Centrum ložisek - sortiment od českých, evropských, japonských i asijských výrobců: - ložiska - lineární technika - pojistné kroužky - těsnění - řemeny - řetězy a příslušenství.

Prodej: - náhradní díly na traktory.

Výroba a prodej: - doplňků k secím strojům a počítadel hektarů.

Výroba: - hydraulické hadice - hydraulické šroubení a příslušenství - komponenty pro rozvod vzduchu Velkoobchodní a maloobchodní prodej hutního materiálu.

Montáž, prodej: - vzduchotechnika - klimatizace - chlazení - výroba a montáž ALP potrubí - stavební činnost, TZB - inženýring, projekce

Výroba - svářecí technika - svařovací zdroje - přídavné svařovací materiály.

Výroba, prodej: -obalový materiál pro bezpečný transport mincí, bankovek a dokumentů.

Prodej ultrazvukové sonografy ECHO BLASTER 64 a ECHO BLASTER 128

Nápojová technika. Dodávka: - kompletní investiční celky (pivovary, lihovary a jiné potravinářské provozovny). Výroba: - zařízení pro plnění nápojů do lahví a plechovek.

KOVOFINIŠ KF, s.r.o. zabezpečuje komplexně v oboru povrchových úprav následující oblasti : - zařízení pro předúpravy povrchů - lakovací linky a kabiny - hutní úpravárenské linky - služby spojené s realizací provozů povrchových úprav - rekonstrukce dříve dodaných technologických zařízení - řešení ekologických problémů - ...

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - montážní technika, materiály - spojovací materiál - brusný a řezný materiál - ruční, pneumatické a elektrické nářadí - servisní a stavební chemie - měřící technika - elektromateriál - ochranné pracovní pomůcky.

Maloobchod, prodej: - železářství - hutní materiál - záhradkářské a chovatelské potřeby - pletivo - brusivo - ochranné pracovní pomůcky - nářadí - domací potřeby.

Maloobchod, prodej: - železářství - hutní materiál - záhradkářské a chovatelské potřeby - pletivo - brusivo - ochranné pracovní pomůcky - nářadí - domací potřeby.

Delta nářadí: Prodej - servis - půjčovna - E-shop. Prodej nářadí a nástrojů zejména pro stavebnictví a nastřelování . Z mnoha nabízených značek nabízíme například výrobky firem Paslode, Flex, Spit, Bosch nebo Makita.

Jsme společnost poskytující havarijní službu napříč všemi obory nonstop po Praze a Středočeském kraji.