CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Zabýváme se zámečnickou výrobou a uměleckořemeslnými pracemi s kovem. Vyrobíme vše z kovu na míru a přivezeme přímo k Vám. Sídlo: Lidická 384/11 Mikulov 692 01.

Výroba: - obalové materiály - plasty a lepící pásky - kartonáž - krabice.

Činnost: - zámečnictví - výroba, montáž ocelové konstrukce - CNC řezání plazmou

Prodej: - pneumatické válce - ventily - regulátory - filtry - šroubení - rychlospojky - hadice - manipulátory - manometry - tlakoměry.

Poradenství, kontrolní a zkušební a inspekční činnost: - povrchová a protikorozní úprava a ochrana kovů (nátěry a kovové žárově stříkané, galvanické a žárovým ponorem získané povlaky) - koroze - provedení ocelových konstrukcí, posouzení návrhu z hlediska protikorozní ochrany, rozměry, povrch, svary - protipožární povrchová ...

Práce: - zámečnické - nástrojářské - broušení pilových kotoučů, vrtáků Servis brusek.

Výroba, dodávka - náhradní díly, komponenty pro důlní stroje a zařízení: - dopravníky - hřeblové, pásové - převáděcí válečky - spojky pásů - třídící zařízení - rošta, síta.

Výroba: - speciální zdvihací zařízení - pedestální jeřáby - námořní systémy pro pokládku a manipulaci s potrubím - zařízení pro ropný průmysl: - vrtné soupravy, vrtná souprava LOC400 - kompenzátory působení vln - součásti větších celků.

Vývoj, výroba, distribuce, prodej, servis, oprava: - malá bankovní technika - detektory pro kontrolu pravosti bankovek (ověřovačky) - počítačky bankovek, mincí - třídičky mincí - UV lampy pro verifikaci pravosti bankovek.

Výroba traktorových nosičů pro : - přepravu - náklad - skládání - vyklápění

Kovovýroba, kovoobrábění. Laserové dělení a CNC zpracování plechů Služby: - svařování - povrchová úprava - tryskání, galvanické zinkování, práškové lakování - komaxi

Prodej zabezpečovacích, poplachových, kamerových, ozvučovacích a elektronických systémů.

Dodavatel profesionálních produktů pro výrobu, údržbu a servis. Introduction. Metallit - Váš partner pro dílnu a výrobu Německá kvalita pro všechny profesionály Profesionálním uživatelům nabízíme od roku 1965 vysoce kvalitní sortiment, rozdělený do oblastí Technická chemie Pomůcky pro bezpečnost práce ...

Projekce, výroba, dodávka, prodej, montáž, servis, oprava: - klimatizace - vzduchotechnika - tepelné čerpadla - výroba rozvaděčů nízkého napětí - NN - elektromontážní, ektroinstalační práce - revize elektro

Vyrábíme brány, ploty, schodiště, zábradlí. pergoly, protihlukové stěny, krby na biolíh.

Dodávky, prodej, servis: -nástroje, servoelektrické ohraňovací lisy, armovací lisy.

Strojně montážní práce - projektová příprava, realizace dodávek, i demontáže Kovovýroba Záruční i pozáruční trvalý servis s prodlouženou záruční lhůtou

- Projektová činnost - Služby v oblasti měření, regulace a řízení technologických procesů Vyvíjíme aplikace laserových systémů, analyzátorů plynu a vážících systémů. Vyrábíme mikrometry, hladinometry, převodníky vah a vlhkoměry. Nabízíme gramážové ventily, optické, rotační a ploutvové konzistoměry.

Prodej: -oděvy, dětské, dámské, pánské -secondhand. Doplňkový sortiment. Nábytek. Bytové dopňky.

Projekční a konstrukční kancelář. Příprava a vypracování konstrukčních technických návrhů a kresličské práce v oboru výrobních strojů a zařízení se zaměřením na manipulační techniku.

Výroba, potisk, prodej: - polyetylénové tašky-LDPE - HDPE sáčky - průmyslové fólie, obaly - role HDPE tašky - trhací HDPE sáčky - fixační fólie, ruční - balící papír - papírové sáčky - celofán, stuhy - toaletní papír - papírové kapesníčky - ubrousky - vata, dětské pleny, dámské vložky. Velkoobchod: - obalový materiál.

Laminátové výrobky pro průmysl a stavebnictví, výroba, prodej: - zařízení pro energetiku, potrubí, rozstřikovací tyče - nádrže pro skladování chemikálií a chemické aparáty - výrobky pro ekologii, velkoobjemové nádrže, čerpací stanice, překrytí, kanalizační trouby - pískové filtry.

Velkoobchod, dodávka: - průmyslové chemikálie - plasty - přepravní nádoby (sudy, kanystry, dózy). Sběr průmyslových odpadů a jejich recyklace - odpady obsahující barevné kovy.

Kovovýroba, výroba: - nástroje - válcování otevřených profilů - tváření kovů za studena - soustružnické a frézařské práce.