CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Jsme ryze česká firma vyrábějící špičkové výtahy a výtahové komponenty. Předmětem naší činnosti je výroba: - výtahů - modernizace výtahů - výtahových komponentů - plošin. Poskytujeme výtahy lanové, hydraulické, výtahy bez strojovny a další typy. Dále nabízíme hydraulické zdvihací plošiny LC mini do rodinných domů či firemních sidel.

Kovoobrábění na CNC strojích. Autodoprava, spedice. Silniční doprava nákladní (kamionová): - vnitrostátní - mezinárodní. Prodej: - oleje, maziva - pohonné hmoty. Čerpací stanice. Personální agentura.

Obchodní zastoupení polské firmy. Prodej, on-line obchod: - pojezdová kola, kladky a rolny: - pryžová kola, litinová kola, polyuretanová kola, plastová kola - vybavení pro posuvné brány: - nosné vozíky, vodící rolny, ozubené hřebeny, profily.

Dodávka tepla. Výroba, rozvod, dodávka: - teplo. Práce: - zámečnické - vodoinstalatérské - plynařské - elektroinstalační - topenářské Revize elektro.

Provoz, údržba, servis: - radiokomunikační sítě Služby: - úřední měření elektromagnetického pole - odborné studie a zprávy v oblasti vlivu elektromagnetického záření na lidský organizmus

Výroba: - zdravotnická technika - chirurgické vybavení.

Pan Ing. Čestmír Dittrich provozuje internetový obchod s náhradními díly pro zemědělské stroje. V našem sortimentu naleznete hydraulické díly, hroty na balíky, pouzdra hrotů, přepravní vidle na balíky, osvětlení, kloubové hřídele a mnoho dalších produktů. E-shop: - náhradní díly pro zemědělské stroje - hydraulické díly - hydraulické ...

Prodej: -zemědělská technika -zemědělské stroje -řezačky -traktory -sklízecí mlátičky -závěsná technika.

Umělecké kovářství. Výroba: -ploty, brány, mříže, zábradlí -panty, kliky, dveřní kování -svícny, svítidla.

Služby: - prodej návěsů na mír - přívěsy - lesnická vozidla

Nábytkové kování: - závěsy, výsuvy - výklopné systémy - stolové nohy, podnože - kolečka, nožky, kluzáky - kancelářské a kuchyňské vybavení

Kovovýroba. Výroba, montáž, projekce: - ocelové konstrukce. - nerezové cisterny - trubkové výměníky z oceli i nerezových materiálů - tlakové nádoby - protihlukové tlumiče a kryty. Soustružnické práce.

Výroba, velkoobchodní prodej: - tepelně izolační a obalové materiály EKOflex z pěnového polyetylénu - trubice - šňůry - pásy - desky - dilatace - přířezy - sáčky - PET folie (fólie).

Výroba, prodej: - produktů, produkty pro těžební průmysl - důlní výztuže - třmeny - důlní pásy - válečky na pásové dopravníky - šroubové spoje - důlní lokomotivy - větrací lutny - hutní materiál. Kovoobrábění.

Projekce, montáž, servis, údržba, inspekce, poradenství: - měření a regulace(MAR). Prodej, montáž: - přístroje pro měření průtoku indukční průtokoměry KROHNE - přístroje pro měření tlaku a diferenčního tlaku snímače, převodníky FISHER-ROUSEMOUNT, HONEYWELL - armatury NELES, NAF. Montáž, servis: - programovatelné automaty ...

Výroba, montáž, velkoobchodní prodej: - objímky určené pro vzduchotechniku - kotevní, upevňovací technika - spojovací materiál Kovovýroba.

Výhradní distributor Markem-Imaje pro ČR. Prodej, servis: - technika pro označování výrobků ve všech výrobních oborech. - popisovací zařízení - ink-jet tiskárny, inkjet tiskárny, inkjet tisk, technologie - tiskárny pro termotransferový tisk, termotransferové tiskárny - laserové tiskárny CO2, laserový tisk - inkoustové tiskárny - ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - těsnění - gufera (rotační hřídelová těsnění) - řemeny (klínové, synchronní) - segerové pojistky (segerové pojistné kroužky) - O-kroužky - manžety - řetězy (válečkové)

Prodej, dodávka, výhradní zastoupení: - vstřikovací lisy TEDERIC - vstřikolisy - stroje a zařízení na zpracování plastů Dále nabízíme: - periferie pro vstřikovací lisy - roboty - vyfukovací stroje - extrudery - výroba jednoduchých forem, nástrojárna

Prodej: - elektronické zabezpečovací systémy, elektronické vstupní systémy a autonomní detektor požáru, dálkové ovládání a tíseň Služby: - servis plynových kotlů a spotřebičů.

Prodej - vzduchové filtry - aktivní uhlí pro čistění vzduchu v mnoha průmyslových odvětvích.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, opravy, výroba, renovace, diagnostika, poradenství: - originální podvozkové a otěruvzdorné díly zuby, adaptéry - břity pro dozery a gradery (i v metráži, atypické). - díly pro těžké zemní stroje - stavební technika – rýpadla, minibagry Opravy: - lžic a lopat stavebních strojů - otáčení ...

Velkoobchod, dodávka, prodej, e-shop: Kancelářské potřeby: - kroužková vazba, laminovací fólie, násuvné hřeby, - termodesky - visačky, klipsy, řetízky, děrovače, pořadače na vizitky - fólie pro zpětnou projekci - stroje pro dokončovací úpravu dokumentů: - kroužkové vazače - aminátory - řezačky - skartovače - diktafony ...

Firma ČAJKA - KLIMA s.r.o. zajišťuje servis a prodej pro : - klimatizace - vzduchotechnika - tepelná čerpadla - chlazení