CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Kompletní servis manipulační techniky. Servis vysokozdvižných vozíků. Náhradní díly pro vysokozdvižné vozíky.

Servis, oprava profesionální a domácí kávovary, gastrotechnika, elektrické odporové pece pro keramiku. Prodej, distribuce, dodávka gastro zařízení a vybavení, kávovary, gastro technologie a chemie pro gastronomii. Servisní zásahy provádíme po celé ČR a SR.

Provádíme práce se strojem JCB 3CX a UNC 060: -technické rekultivace -výkopové práce -bourací a úklidové práce -vrtací práce -zemní práce a terénní úpravy -odvodňování staveniště -odvoz sutě - doprava -práce s paletizačními vidlemi. Opravy: -osobní automobily -zemědělská a stavební technika.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Komplexní zpracování plechu CMC technologií. - výroba mechanických komponentů a montovaných jednotek především z tenkých plechových materiálů - CNC technologie – pálení laserem, vysekávání, ohýbání, včetně dalšího zpracování.

Prenájom hnuteľných vecí Čistiace a upratovacie práce Reklamná a propagačná činnosť Podnikateľské poradenstvo v predmete podnikania Sprostredkovanie obchodu v rozsahu voľnej živnosti Správa nehnuteľností na základe honoráru alebo kontraktu Správa a údržba bytového a nebytového fondu v rozsahu voľných živností Zabezpečovanie služieb ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej - spojovací materiál: - vruty, šrouby, matice, hmoždinky, podložky, závitové tyče, trhací nýty, hřebíky, vrtáky, kotvící technika - brusivo - lepidla a tmely - vrtáky.

Výroba a opravy tramvají, trolejbusů a elektrobusů. Možnosti kovovýroby, dřevovýroby, strojního obrábění, povrchové úpravy apod.

Výroba tlakových lahví - inovace a vývoj nových výrobků

Činnost: - výroba výrobních strojů a kovových dílů.

Lahvárna: -výroba-ocelové bezešvé tlakové láhve Výroba: -mlecí koule -pluhová ostří -tlakové nádrže -láhve pro technické plyny, plyny pro potravinářství, mediciální účely, potápěcí techniku, zemní plyn.

Kovovýroba - kovová vrata, schodiště, zábradlí - železné konstrukce do filmů a reklam, filmové konstrukce a kulisy.

Haba s.r.o. je specialistou na trhu s ocelí, hliníkovými deskami a různého druhu řezání. Jsme schopni dokončit opracovaní dílu dle Vašeho výkresu na bázi našich polotovarů, kde využíváme technologie procesu žíhání a tím ho zbavujeme zbytkového pnutí. Objednávku můžeme realizovat do 48hod od objednání. Neváhejte využít naše odborné znalosti a ...

E-shop: -internetový prodej kvalitních kuchařských nožů GÜDE SOLINGEN a kapesních nožů Victorinox.

Činnost: - zámečnictví - dodávková autodoprava

Činnost - řezání povrchů (asfaltu a betonu) - půjčovna čisticích strojů.

Činnost: - kontrukční kancelář - konstrukce forem a výlisků - konstrukce elektrod - konstrukce a výroba přípravků - konstrukce a výroba JUS - kostrukce a výroba náhradních dílů - konzultace a optimalizace tvorby forem a výlisků - zprostředování výroby vstřikovací formy včetně její kontroly v průběhu výroby

Mobilní svoz, třídění, likvidaci a recyklaci odpadů. Služby v oblasti požární ochrany, služby v oblasti bezpečnosti práce a prevenci rizik.

Průmyslové čištění - čištění studní, bazénů.

Činnost: - sanitace a servis výčepních zařízení - dodávka potravinářských plynů

Činnost: - instalace, montáž tepelná čerpadla IVT - podlahové vytápění

Činnost - vodoinstalatérské práce - rekonstrukce koupelen - podlahové vytápění. E-shop - tepelná čerpadla - klimatizace - boilery.