CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prodej, oprava, servis: - lesní a zahradní technika

Autoservis: - servis a opravy automobilů - pneuservis - servis zemědělských strojů.

Instalace systémů: - CCTV - kamerové systémy: - EZS - elektronické zabezpečovací signalizace - EPS - elektrické požární signalizace - EKV - přístupové systémy

Svozu bioodpadů, rostlinná výroba a agroslužby. Prodej strojů, náhradních dílů i zajištěním následného servisu.

Prodej a dodávka: - vybavení pro servisy a prodejny jízdních kol, opravny osobních a nákladních automobilů, pneuservisy.

Výroba a montáž konstrukcí a technologií dopravních cest. Prodej, montáž a servis dojící a chladící techniky včetně ND.

Prodej: - kompletní střešní systémy včetně doplňků, vše pro střechy - klempířské výrobky - půjčovna klempířských a pokrývačských strojů - ohýbání plechu.

Dodání, prodej, servis, chlazení, opravy a zapojení: - chladící a mrazící zařízení - klimatizace - prodej náhradních dílů chladicích zařízení - stálá vzorkovna chladícího zařízení. - průtokové chladiče pro výčepy piva a jiných nápojů - příslušenství k výčepním zařízením - výdejní místo chladiv a potravinářských plynů na výčep piva, vína ...

Prodej: - hasičská výzbroj a výstroj - požární technika - hasící přístroje - pracovní pomůcky a oděvy - náhradní díly Prodejce zn. TOHATSU

Truhlářství. Výroba: - okna EURO 68 - dveře - nábytek - kuchyně - kancelářský nábytek.

Výroba: - vlečky - rozmetalda chlévské mrvy, hnoje. Výhradní zastoupení pro prodej malotraktorů značky AGT v ČR a SR. Prodej, servis: -malá zemědělská technika -malotraktory -přídavné zařízení -kombinátory -návěsy -pluh -vyorávač brambor -radlice -přední mechanická -zadní schrnovací -naviják na ...

Autodoprava, doprava, přeprava: -vnitrostátní a mezinárodní: -sypké materiály ve stavebnictví -stavební stroje -paletizovaný materiál. Stavební práce: -rekonstrukce bazénů -rekonstrukce vozovek -demolice objektů, podlahy. Zemní a výkopové práce: -rovnání, svahování, hloubění příkopů -výkopy stavební jámy -hloubění ...

Komplexní služby prodej, revize, záruční a pozáruční servis - hasící zařízení - požární hydranty.

Výroba, distribuce: - laminátové a kevlarouhlíkové lodě - pádla, přilby pro vodní sporty - plasty a plastové kompozity - florbalové mantinely - výroba desek ke košům na basketbal. Půjčovna: - vodácké vybavení. Poskytování služeb licencovaných průvodců po českých a evropských řekách.

Kovovýroba. Výroba: - jednoúčelové stroje.

Zámečnictví. Výroba, instalace a opravy strojů a přístrojů. Malířství a natěračství, zednictví. Návrhy, studie a realizace zahradních úprav.

CNC i klasické soustružení, zámečnické práce

Práce: - strojírenské a zámečnické operace - frézování, soustružení - broušení na plocho - elektroerozivní drátové řezání.

Prodej autobaterií, motorových olejů a technických kapalin.

Společnost PROSTOR a.s. provádí komunální, úklidové služby a údržbu zeleně na území hlavního města Prahy i v jeho okolí.

Společnost VA Elektronik s.r.o. je organizace podnikající v oblasti elektrotechniky, která navazuje na předchozí úspěšnou živnost jejího zakladatele. Zabýváme se primárně službami pro jiné společnosti a státní instituce, sekundárně službami pro fyzické osoby. Hlavní činnosti společnosti jsou: Zabezpečovací systémy (EZS) Požární systémy (EPS) ...

Výroba: -strojírenství -kovovýroba -strojní zámečnictví

Zemní práce, demolice, autodoprava, odvoz suti a odpadu, pronájem kontejnerů . prodej písku, štěrku, zeminy.

Pronájem: - pásové pracovní plošiny - pásové mini jeřáby - mini rypadla - přívěsy.