CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Poskytujeme komplexní služby v oboru protipožární ochrany staveb zahrnující montáž požárních obkladů a aplikace protipožárních nátěrů.

Naše společnost se zabývá prodejem a distribucí kvalitního sektorového nábytku. Základ činnosti je velkoobchodní prodej a distribuce přes obchodní partnery, ale jsme aktivní i v maloobchodním prodeji.

Oprava, servis: - agregáty - paletové vozíky. Technické prohlídky. Půjčovna: - vozíky. Prodej: - nové vozíky - použité vozíky - plošinové elektrické vozíky.

Internetový prodej powerbank Anker.

Výroba, dodávka, montáž technologického zařízení ve vodohospodářských odvětvích, dále v oblasti zpracovatelského a chemického průmyslu, teplárenství, energetiky. Dodávka a montáž bazenových technologií.

Zemědělství: -chov zvířat -produkty -plodiny -agrostroje.

Výroba a prodej: - udírny na maso a ryby - teploměry - topné spirály - příslušenství k udírnám

Zabýváme se importem a exportem zboží v rámci EU, USA a Kanady, Asie. Dovoz zboží na zakázku dle požadavků klienta. Přivezeme elektroniku, mobilní telefony, příslušenství, PC, stroje, oděvy, módní doplňky a další. Objednaný sortiment je vždy v rámci přepravy řádně pojištěn.

Společnost TOOL TRADE s.r.o. je výhradním obchodním zástupcem pro CNC obráběcí centra značky BRAY, SAHOS a vláknových pálicích laserů značky UBRA. Produkty představují špičku ve svém oboru nejen na domácím území České republiky, ale i v zahraničí.

Zakázkové kovoobrábění, zejména frézování na CNC frézkách a na klasických soustruzích. Zajistíme kusovou i sériovou výrobu.

Služby: - bezpečnost práce - požární ochrana - školení PO a BOZP - bezpečnost staveb - prodej, servis a revize HP - prodej, servis a opravy hydrantů - instalace a kontroly PBZ - činnost osoby odborně způsobilé v oblasti PO, BOZP a prevenci rizik.

Služby: - kovovýroba - prodej hutního materiálu - prodej palivového dřeva a briket

Činnost: - stavební a montážní - obchodní - doprava a mechanizace - dílčí poddodávky - montáže ocelových konstrukcí apod.

Výroba (i zakázková), velkoobchod, prodej: -obalové materiály: -odpadové (odpadkové) pytle -ventilové pytle -barierové pytle pro chemický průmysl -PP, CAST, sáčky s EU výsekem -kelímky na studené a teplé nápoje -plastové jednorázové nádobí a příbory pro občerstvení -mikrotenové tašky, sáčky, potravinářské fólie HDPE, LDPE, ...

Moderní škola, s.r.o. je významným českým výrobcem a dodavatelem školního nábytku v celé České republice. Jsme moderní, dynamická výrobní společnost, která Vám ráda poskytne veškeré vybavení do škol na klíč od celých učeben až po moderní šatny pro všechny typy škol. V sortimentu našich výrobků naleznete školní lavice, kovové skříně, sklopné ...

Výroba, vývoj, prodej: - schodolezy CLIMBER 1.

Konstrukce, vývojové práce v oblasti strojírenství, nástrojařství a kovoobrábění: CNC obrábění. Přesné strojní součásti. Výroba forem pro přesné lití, vstřikování nebo vakuové tváření plastů. Jednoúčelové stroje, přípravky, díly přístrojové mechaniky, prototypy. Konstrukční návrhy-realizace, příprava, zpracování konstrukční 3D ...

FRESO, spol.s r.o. Ostrava. Strojírenská výroba. Zakázková výroba strojních dílů dle dokumentace. Výroba: - jednoúčelové stroje - zakázková kusová a malosériová výroba: - strojní díly - kompletované části jednoúčelových strojů. K výrobě používáme CNC stroje: - CNC soustruhy na součásti z tyče a přírubové součásti - CNC ...

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Zprostředkování obchodu a služeb -Projektování elektrických zařízení

Velkoobchod: - hutní materiál. Základní materiál pro obchod a výrobu: - plechy válcované za tepla a za studena - kvarto plechy - pozinkované plechy - trubky podélně svařované. Výpalky pálené: - laserem, acetylénem, plasmou (plazma). Služby: - tryskání, pálení, rovnání, ohýbání, opracování na horizontálních frézách, vrtání, ...

Prodej, oprava, servis: - pásová vozidla pro úpravu lyžařských tratí - sněžné frézy - horské traktory