CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej, montáže: - okenní fólie - bezpečnostní dveře - bezpečnostní systémy - požární systémy - kamerové systémy - domovní telefony, videotelefony - garážová vrata a automatické brány. Elektromontáže.

Výrobní program je zaměřen zejména na oblast výroby aerosolových ventilů a jejich příslušenství, například rozmanitých aerosolových rozprašovačů, aplikátorů a krycích víček k aerosolovým nádobkám. Neméně důležitým je i výrobní program mechanických rozprašovačů pro netlakové balení.

Důsledně se zaměřujeme na vysoce kvalitní maziva a související speciality. Vyvíjíme širokou škálu aplikací. FUCHS vyvíjí, vyrábí a prodává maziva a související speciality již více než 80 let – pro skutečně všechny oblasti aplikací a sektory.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí, zakázková a sériová výroba ocelových prvků, stavební činnost.

Stroje Vlašim s.r.o. se dlouhodobě (od r. 1999) zabývá výrobou strojů a zařízení na zakázku, výrobou strojů pro automotive, automatizací montážní a kontrolních operací, výrobou dopravních systémů a výrobou balících strojů.

6 důvodů, proč jet s námi: Nejlepší dovolená na lodi. Cestujte svým vlastním tempem! Pronájem lodí, hausbótů, bez průkazů! Říční mapa pro oblasti Francie zdarma! Nejširší výběr destinací! Největší výběr lodí!

Prodej laboratorního vybavení - preklinický výzkum.

Provozujeme internetový obchod s nabídkou elektroniky. Najdete u nás počítače, notebooky i tablety. Vybírat můžete také z nabídky tiskáren a skennerů. Nechybí u nás ani kvalitní foto a video technika, drony, dalekohledy či herní konzole.

Zakázková výroba - formy, nástroje, prototypy

Obrábění plastů, měkkých kovů nebo oceli v malých a středních sériích nebo kusového množství. Obráběná plocha max. 350x240x100mm. Standardní obrábění 3osy nebo 5ti osé obrábění. Krátké dodací termíny. Ceny dle dohody.

Jsme firma zabývající se kompletní realizací zahrad - Automatické závlahové systémy RainBird - projekce, realizace, servis. Zpracování návrhů okrasných zahrad a jejich realizace, zakládání trávníků. Výstavba bazénů. Terasy z exotických dřevin. Pokládání dlažeb zámkových, skládaných, zatravňovacích. Výstavba zahradních altánů a domků. Správa a ...

Kovovýroba Primakov nabízí komplexní služby v kovovýrobě, kovářství a zámečnictví. Jsme schopni realizovat zakázku přímo na míru a to včetně dopravy a konečné montáže u zákazníka.

Výroba a prodej: - průmyslová síta - technické a filtrační tkaniny - laboratorní síta a stroje - dopravní pásy - ploty a plotové systémy.

Výroba: - oplocení na klíč. Prodej pletiva, sloupků a příslušenství. Zemní práce minirypadlem. Zámečnické práce.

Půjčovna elektrocentrál a dieselagregátů. Nabízíme služby v energetice. Řešíme plánované odstávky elektrické energie. Provozujeme půjčovnu mobilních zdrojů elektrické energie. Výkony od 10kW do 1000kW. Všechny služby na klíč, dodávka zařízení včetně dopravy a zprovoznění.

Dodáváme a montujeme nejmodernější bezpečnostní technologie. Jedná se zejména o elektronické zabezpečovací systémy, kamerové systémy, systémy kontroly vstupu a všechny prvky s bezpečností objektů přímo související. DŮVODY PROČ S NÁMI -Osobní a korektní přístup -Vysoká odborná úroveň -Vše vyřešíte na jednom místě -Záleží nám na dlouhodobé korektní ...

Naše firma nabízí velké množství speciálních přípravků pro dokonalou aretaci součástí motoru. Specializujeme se především na značky vozů BMW, VW, Audi, Peugeot, Volvo, Citroen, Fiat a další.

Bike-Coffee staví na zakázku speciální kávové kolostánky. Je možné je na přávní upravit i pro jiný účel ať už Food Cart, nebo prezentační vozík.

Další produkty a služby Společnost Lasvik s.r.o. nabízí vybavení do každé prodejny, obchodu či skladu: váhy pro maloobchod, pokladní boxy, etiketovací zařízení, registrační pokladny, automatizační technika

Distributor značek termovizí a nočních vidění pro Český a Slovenský trh. Poskytujeme komplexní servis pro naše obchodní partnery v oblastni podpory prodeje, reklamy a servisního centra.

Prodej a instalace trezorů, archivačních skříní, zazdění trezorů.

O úsporu finančních zdrojů s příznivým dopadem na ekologii se postarají plastové jímky a nádrže na dešťovou a splaškovou vodu, které jsou vyrobené unikátní technologií zpracování plastů v Německu a náš trh distribuovány společností Nádrže 24 s.r.o. Přínosy využívání nádrží a jímek: - Jímání dešťové i splaškové vody - Využití vody k ...

Nábytek a vybavení pro školy, mateřské školy a obce. Největší výběr školního nábytku. V nabídce máme: žákovské lavice a židle vybavení školních dílen nábytek do počítačových učeben nábytek do školní jídelny židle a stoly do mateřské školy vybavení školních laboratoří anatomické modely.

Internetový obchod nabízející Alkohol testery a jejich příslušenství. Alkohol testery pro bezpečnostní služby, soukromé osoby a firmy; kontrola střízlivosti zaměstnanců. Atraktivní ceny; několik let zkušeností. Okamžité odeslání kupujícímu. Pohodlné možnosti plateb online. Staňte se našim zákazníkem. Záruka spokojenosti!