CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Jsme firma zabývající se výrobou plastových jímek, septiků, pískových filtrů, vodoměrných šachet a bazénů se 7 letou praxí v oboru. Díky použití nejkvalitnějších materiálů na trhu a pečlivosti našich pracovníků můžeme nabídnout nejvyšší možnou kvalitu našich produktů.

Dotykačka je přední poskytovatel pokladních systémů pro EET. Nabízíme EET pokladny za velmi dostupné ceny. Více informací získáte na našem webu.

Zakázková kovovýroba - ploty, vrata, dveře, mříže, ... Činnost - řezání, soustružení, vrtání, svařování.

Činnost: - elektromontáže - zemní práce - kovovýroba

Prodej - spotřební materiál do tiskáren a kopírovacích strojů - inkousty - tonery - papíry - plnící sady.

Společnost VÚHŽ a.s. působí jako výrobní a obchodní společnost, která navázala na aktivity bývalého výzkumného ústavu. Veškerou činnost zaměřujeme v oblasti speciální hutní výroby a dodávek automatizačních technologií. Naše produkty a služby nachází uplatnění také ve strojírenském, energetickém a automobilovém průmyslu. Orientujeme se na ...

Dlouholetou tradici ve výrobě, prodeji, montážích a servisech výtahů má společnost VÝTAHY BRNO s.r.o. Působíme na celém území České republiky a na trhu s výtahovou technikou se pohybujeme již dvacet let. V našem programu naleznete výtahy osobní, nákladní, autovýtahy, eskalétory či plošiny. Naši kancelář naleznete na adrese Svatopluka Čecha ...

Truhlářství, výroba: - jídelní, konferenční stoly - police - kancelářská nábytek - noční stolky.

Prodej vojenského materiálu - ARMYSHOP Nabízíme Vám široký výběr z originálního armádního zboží, zboží pro turistiku, camping a volný čas. - vojenský materiál - vojenská výstroj - vojenská technika - vojenské oblečení - blůzy, kabáty, kalhoty, svetry, rukavice, pokrývky hlavy, obuv, kanady, maskáče, batohy, námořnická trička - ...

Činnost - instalatérské práce, vodoinstalace, plynofikace - jádrové vrtání. Montáže - tepelná čerpadla - solární kolektory. Servis a revize kotlů.

Činnost: - termické odhrotování - elektrochemické odhrotování - CNC obrábění

Prodej, Velkoobchod: pojezdová kola, kolečka Zastoupení slovinské firmy LIV Postojna

Velkoobchod: -papírenské zboží -kancelářské potřeby -psací potřeby -obalové materiály, obaly: plapírové, plastové, sáčky, pytle, folie, paletové fixační fólie -balicí a kancelářský papír -svíčky, tašky, kelímky, školní potřeby -a další sortiment.

Dodávka, montáž: - kompresory - chlazení - tepelná čerpadla

Dodávka, prodej - fotovoltaické elektrárny - solární teplovodní systemy - tepelná čerpadla - automatické kotle na tuhá paliva.

Výroba: - plastové obaly pro nápoje, spotřebitelské saponáty, potraviny, průmyslové produkty

Inženýring technologických zařízení. inženýrské činnosti. Kovovýroba, výroba: - zdvihací a manipulační zařízení.

Velkoobchod, dodávky: -nástroje pro obrábění kovů -vrtáky, frézy, závitníky, VBD, upínací kleštiny, pouzdra, tepelné upínače, výstružníky, výhrubníky a záhlubníky, speciální nástroje, frézy na obrábění forem.

Jsme firma specializovaná na kotevní techniku. Dodáváme: -spojovací materiál, ocelové kotvy, chemické kotvení -hmoždinky plastové, natloukací, do sádrokartonu -vruty, šrouby, matice, podložky, závitové tyče, tesařské kování -nerezové kotvy, spojovací materiál nerez -vrtáky do betonu, železa, dřeva, keramiky. Nastřelování nábojkové ...

E-shop - kancelářská technika - audio, video - fotoaparáty - digitální kamery - PC sestavy - notebooky - mobilní telefony.

-Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny Výroba a opravy hudebních nástrojů

Prodej, e-shop, oprava, servis: - zahradní technika - motorové a elektrické pily - křovinořezy - sekačky, foukače - Viking, Stihl