CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Jsme jednou z největších a nejvýznamnějších zahradnických firem v Moravskoslezském kraji a své služby poskytujeme našim zákazníkům již od roku 1992. Naše společnost se věnuje návrhům a realizacím zahrad na klíč. Provádíme kompletní servis ohledně údržby, realizujeme okrasná i koupací jezírka a potůčky. Při realizaci rodinných zahrad ...

Společnost O.G.T.S. s.r.o. se zabývá prodejem v oblasti průmyslu, drogerie, papíru a obalů a gastro zařízení.

Prodej: - filtrační vložky - hydraulické oleje - turnínové oleje - mazací oleje.

ASSA ABLOY je globální lídr ve výrobě a dodávání kompletních systémů pro zamykání dveří. Naše produkty a služby přispívají k vytváření bezpečnějšího a přístupnějšího světa.

Výroba: - díly lodních vrátků - ocelové konstrukce, případně včetně montáže - speciální ocelové a hliníkové konstrukce. Strojní opracování - soustruhy, karusely: - výkovky, odlitky, svařence.¨ Vodorovná vyvrtávačka WHN13-8: - opracování svařenců - svařovací aprobace GK, BV, ABS.

Průmyslové čištění. Čištění kanalizace. Sací bagr. Frézování a monitoring kanalizace. Environmentální služby. Vysokotlaké čištění.

Rekonstrukce: - přidružené technologie pro skladování a výdej ropných látek. Sběr, převoz a zneškodnění: - odpady mimo výbušnin a jedů. Elektroinstalační práce. Čištění technologických zařízení a skladů ropných látek. Vysokotlaké čištění: - plochy. Projekční činnost. Výstavba: - rekonstrukce. Dodávka: - řídící systémy pro ...

Maloobchod, prodej, dodávka, instalace, oprava, servis: -tonery -kancelářská technika -registrační pokladny -kopírky, kopírovací stroje -faxy, faxová zařízení -tiskárny -kalkulačky -spotřební materiál-papírové kotoučky, barvicí pásky, papír, tonery). Služby: -recyklace-tonerové kazety -instalace softwaru do PC na ...

BS-Elektrik s.r.o.: Elektrikářské služby na míru Od svého založení v roce 2020 se BS-Elektrik s.r.o. zaměřuje na poskytování prvotřídních elektroinstalačních služeb. S důrazem na spokojenost zákazníků, kvalitu a spolehlivost, naše firma nabízí širokou škálu služeb od oprav elektroinstalací po instalaci kamerových systémů. Naše služby ...

Europe Automotive Holding a.s. je jedním z lídrů na trhu v oblasti průmyslových montáží, stěhování a transferů strojních zařízení a instalace energetických a technologických rozvodů. Společnost byla založena v roce 2008 a od svého vzniku se specializuje na poskytování vysoce kvalitních služeb v oblasti servisu, instalací energetických a ...

Prodej, výroba: -přesné, kvalitní plastové produkty a komponenty. -obrábění pomocí moderních CNC strojů.

WURsystems s.r.o. se zaměřuje na výrobu jednoúčelových strojů, programování řídících systémů a robotů a na servisní služby.

TKV-Group s.r.o. je velkokapacitní lakovna specializující se na povrchovou úpravu kovů. Realizuje práškové lakování, tryskání a fosfátování.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, oprava, servis: - vodoinstalační materiál - čerpadla, čerpací technika - domácí vodárny - ruční pumpy - zahradní hadice - náhradní díly k čerpadlům, vodárnám.

Výroba, prodej spirálově vinuté papírové kartonové dutinky.

Společnost Schoeller Allibert s.r.o. se zabývá vývojem a výrobou přepravních obalů, které jsou navíc vratné. Díky více než 50-ti letům zkušeností a inovací patříme mezi evropskou elitu na celosvětovém trhu. Vyrábíme plastové a paletové přepravky, palety, kontejnery, skládací boxy, krabice i nápojové vratné obaly.

Společnost M.G.P. byla založena v roce 1991 jako jedna z prvních privátních organizací, která získala povolení k distribuci radioaktivních preparátů. Výhradní distribuce GE Healthcare: -průmyslové zářiče pro gama radiografii -diagnostické kity -nukleární medicína - léky: -radioaktivní preparáty, radiofarmaka. -dodávky kontrastních ...

Zemědělská činnost: -rostlinná výroba -živočišná výroba. Autodoprava: -nákladní doprava vnitrostátní. Výroba, autoopravna, servis: -zemědělské stroje -lesnické stroje.

Úprava pitné a užitkové vody: -dezinfekce vody UV zářením -změkčování vody -filtrace vody -odstraňování železa a manganu z vody -úprava vody v bazénech. -poradenství v oblasti úpravy vody.

-papírnické zboží -hospodářské tiskopisy -tabelační papír -etikety -etiketovací kleště -grafické papíry -obalový materiál -hygienické potřeby -čistící prostředky. Výroba: -tisk, polygrafické výrobky -hospodářské tiskopisy -vizitky -datumovky -číslovačky -grafické návrhy -razítka samobarvící.

Prodej, e-shop, montáž, servis: -kancelářské, výpočetní techniky, sítě -počítače, PC, notebooky, tiskárny, periferie -diskety, tabelační papír, další spotřební materiál -kopírky, faxy, záznamníky, telefony, mobilní telefony -pokladny, váhy, etiketovací kleště, pokladní systémy -psací stroje mechanické, elektronické -kalkulačky, elektronické ...

Pronájem, půjčovna: - autojeřáby s nosností od 20-ti do 120-ti tun. Kvalifikovaná obsluha. Autojeřábnické práce.

Společnost STP Group, s.r.o. se specializuje na stavebně technické průzkumy. Provádíme a zajišťujeme stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. Zákazníkům jsme schopni také poskytnout další vzdělávání ve stavebnictví prostřednictvím praktických kurzů. K průzkumům ...

Maloobchod, prodej, servis, oprava: -zahradní technika -bubnové sekačky -rotavátory -travní traktory -lehké travní sekačky tuzemské výroby. Oprava, servis: -travní sekačky -VARI systémy -pily, křovinořezy. Půjčovna, pronájem: -vertikutátor (provzdušňovač, odmechovač). Služby: -možnost splátkového prodeje ESSOX.