CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Zakázková kovovýroba - ploty, vrata, dveře, mříže, ... Činnost - řezání, soustružení, vrtání, svařování.

Činnost: - elektromontáže - zemní práce - kovovýroba

Prodej - spotřební materiál do tiskáren a kopírovacích strojů - inkousty - tonery - papíry - plnící sady.

Veľkoobchod s papierom a obalovými materiálmi.

Společnost VÚHŽ a.s. působí jako výrobní a obchodní společnost, která navázala na aktivity bývalého výzkumného ústavu. Veškerou činnost zaměřujeme v oblasti speciální hutní výroby a dodávek automatizačních technologií. Naše produkty a služby nachází uplatnění také ve strojírenském, energetickém a automobilovém průmyslu. Orientujeme se na ...

Dlouholetou tradici ve výrobě, prodeji, montážích a servisech výtahů má společnost VÝTAHY BRNO s.r.o. Působíme na celém území České republiky a na trhu s výtahovou technikou se pohybujeme již dvacet let. V našem programu naleznete výtahy osobní, nákladní, autovýtahy, eskalétory či plošiny. Naši kancelář naleznete na adrese Svatopluka Čecha ...

Truhlářství, výroba: - jídelní, konferenční stoly - police - kancelářská nábytek - noční stolky.

Prodej vojenského materiálu - ARMYSHOP Nabízíme Vám široký výběr z originálního armádního zboží, zboží pro turistiku, camping a volný čas. - vojenský materiál - vojenská výstroj - vojenská technika - vojenské oblečení - blůzy, kabáty, kalhoty, svetry, rukavice, pokrývky hlavy, obuv, kanady, maskáče, batohy, námořnická trička - ...

Činnost - instalatérské práce, vodoinstalace, plynofikace - jádrové vrtání. Montáže - tepelná čerpadla - solární kolektory. Servis a revize kotlů.

Činnost: - termické odhrotování - elektrochemické odhrotování - CNC obrábění

Prodej, Velkoobchod: pojezdová kola, kolečka Zastoupení slovinské firmy LIV Postojna

Velkoobchod: -papírenské zboží -kancelářské potřeby -psací potřeby -obalové materiály, obaly: plapírové, plastové, sáčky, pytle, folie, paletové fixační fólie -balicí a kancelářský papír -svíčky, tašky, kelímky, školní potřeby -a další sortiment.

Dodávka, montáž: - kompresory - chlazení - tepelná čerpadla

Dodávka, prodej - fotovoltaické elektrárny - solární teplovodní systemy - tepelná čerpadla - automatické kotle na tuhá paliva.

Výroba: - plastové obaly pro nápoje, spotřebitelské saponáty, potraviny, průmyslové produkty

Inženýring technologických zařízení. inženýrské činnosti. Kovovýroba, výroba: - zdvihací a manipulační zařízení.

Velkoobchod, dodávky: -nástroje pro obrábění kovů -vrtáky, frézy, závitníky, VBD, upínací kleštiny, pouzdra, tepelné upínače, výstružníky, výhrubníky a záhlubníky, speciální nástroje, frézy na obrábění forem.

Jsme firma specializovaná na kotevní techniku. Dodáváme: -spojovací materiál, ocelové kotvy, chemické kotvení -hmoždinky plastové, natloukací, do sádrokartonu -vruty, šrouby, matice, podložky, závitové tyče, tesařské kování -nerezové kotvy, spojovací materiál nerez -vrtáky do betonu, železa, dřeva, keramiky. Nastřelování nábojkové ...

E-shop - kancelářská technika - audio, video - fotoaparáty - digitální kamery - PC sestavy - notebooky - mobilní telefony.

-Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny Výroba a opravy hudebních nástrojů

Prodej, e-shop, oprava, servis: - zahradní technika - motorové a elektrické pily - křovinořezy - sekačky, foukače - Viking, Stihl

Činnost: - výroba, prodej a pronájem závodních autocrossových speciálů.