CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Výroba: -lehké ocelové a hliníkové konstrukce, veškeré ocelové stavební prvky -dveře, vrata, brány, schody, zábradlí, mříže -kontejnery na Avia a Man, konstrukce pro FVE -zakázková výroba.

KLIMA BLAŽEK, s.r.o. zajišťuje kompletní realizace a servis klimatizací, vzduchotechniky, tepelných čerpadel i bazénových čerpadel! Veškeré práce provádí precizně a s kompletním servisem.

Prodej, oprava, servis, výroba, kalibrace: - měřidla a měřící technika - posuvky, mikrometry - úhelníky, pravítka - vodováhy, délkoměry - kalibrační značky, popisovače, razidla.

Výroba: - ocelové konstrukce - strojní a technologické celky - svařence - kovoobrábění - tvarové výpalky - ohýbání a zakružování profilů - tryskání - pálení plazmou a laserem.

Prodej, oprava, servis: - kancelářská technika: - faxy -tiskárny. Pronájem, půjčovna, oprava, servis, prodej: - kopírky MINOLTA-nové i repasované. Prodej: - cartridge, tonery, papír, spotřební materiál-kopírky - papírenské zboží.

Komplexní služby v oblasti leteckých prací s bezpilotními systémy - drony. Poskytujeme komplexní spektrum služeb od letecké fotografie a videa až po průmyslové aplikace jako jsou inspekce objektů, termální snímkování a 3D modely/mapy terénu, tvorba 3D objekt a mnohem víc.

Společnost 86 design s.r.o. se specializuje na truhlářskou výrobu: - kuchyňské linky - šatny - vestavné skříně - obývací pokoje - komerční prostory - kancelářské vybavení - dětské pokoje - koupelny.

Firma Projekty a průkazy s.r.o.se specializuje na zpracování Průkazů energetické náročnosti budov (PENB), někdy označovaných jako energetické štítky. Nabízí služby pro rodinné domy, bytové domy a administrativní budovy. Kromě toho poskytují odborné posudky pro kotlíkové dotace a program Nová zelená úsporám.

Český výrobce tiskových strun pro 3D tiskárny. Dodáváme PLA, PET-G, ASA 3D.

Český výrobce hliníkového zábradlí, zasklívacích systémů pro balkony a lodžie, altány a zimní zahrady.

Ondřej Vančura se zaměřuje na zámečnické práce, montáže a na zateplování fasád.

Autorizovaný prodej, servis, půjčovna: - stavební stroje - diamantové kotouče, stolové pily - řezače spár NORTON Clipper - vibrační pěchy a desky Atlas Copco DYNAPAC - elektrocentrály - ATS záložní zdroje HONDA, MEDVED - mobilní kompresory a generátory Atlas Copco - kladiva Milwaukee KANGO - rozbrušovací pily a jádrové vrtání Husqvarna - ...

Hromadná výroba, plechových dílů na excentrických a hydraulických lisech do 250t.

Firma se zabývá zakázkovou zámečnickou výrobou, ale také sériovou výrobu a montáží základních i pokročilých souborů podle výkresové dokumentace. Zajišťuje montáž, demontáž a údržbu technologických celků. Výroba a instalace mobilních dřevostaveb.

Návrhy a instalace regálových systému pro sklady. Dodávka manipulační skladové techniky. Prodej obalových materiálů - palety, mars bedny, gitterboxy

Marek Čižmar se zaměřuje na profesionální péči o vozy všech značek - detailing. Cílem je dosáhnout dokonalé čistoty a lesku v každém detailu vozu, jak v interiéru, tak i exteriéru. Tento proces může zahrnovat korekci laku, leštění, voskování a další techniky, které pomáhají udržet vozidlo v nejlepším možném stavu.

Komplexní služby a dodávky v oblasti požární ochrany. Projekce (činnost autorizovaných inženýrů) + konzultace + koordinace + realizace + revize a kontroly v oblasti požárně bezpečnostních zařízení. Dodávka a montáž věcných prostředků požární ochrany. Protipožární ochrana všech typů stavebních konstrukcí. Protipožární ochrana technických a ...

Výroba, montáž, zaškolení, servis: - kompletní vybavení letišť, heliportů - ovládací a monitorovací systémy k zajištění provozu technických zařízení na letišti - regulátory konstantního proudu - kontejnery pro regulátory TCR. Výstavba: - mobilní letiště - heliporty.

Specializovaný maloobchod na prodej kotlů, radiátorů, ohřívačů vody, čerpadel, materiálů na rozvody odpadů, plynu, sanitární keramiky, sprchových koutů, van, vodovodních baterií, koupelnových doplňků a obkladů a dlažeb. Realizace koupelen, topení.

Projekce a poradenství: -vypracování projektové dokumentace -vypracování cenové nabídky z dodaného projektu -návrhy řešení problémů se stávajícím zařízením. Kompletní dodávka a montáž: -vzduchotechnických a klimatizačních souborů pro oblast -průmyslové objekty -občanské stavby -obytné a rodinné domy -kuchyně ...

Výroba: -zámečnická zakázková a maloseriová.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, montáž, e-shop - elektronické zabezpečovací zařízení Velkoobchod, maloobchod, montáž, e-shop - bezpečnostní kamery - alarmy - kabely - LED svítilny - digitální teploměry, meteostanice

Stolařství. Výroba: - nábytek (ložnice, dětské a obývací pokoje) - kuchyňské linky, kuchyně - schodiště - okna, dveře - podlahy - kancelářský nábytek - zimní zahrady.