CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Výroba na zakázku - obaly: - blistrové obaly, krabičky - potravinové obaly. Vakuové lisování plastů: - zakázková výroba - kryty pohyblivých částí strojů - papírová a plastová kartonáž. Kartonáž z KARTONPLASTU. Sítotisk.

Prodej, servis zahradní a lesní techniky Husqvarna. Prodejna Prostějov Západní 52/74, 796 04 Prostějov Telefon 582 330 554 Prodejna Račice Račice 277, 683 05 Račice Vyškov Telefon 728 021 213

Tuzemská i zahraniční stavební autodoprava - valníky a hydraulická ruka pro celou oblast Moravy Pro okolí Hranic: Provádění zemních prací, terénních úprav. Prodej štěrku a písku. Zpracování stavebního odpadu. Půjčovna kontejnerů na odpad a suť.

Komplexní sortiment produktů a služeb: - hardware a software - komunikační systémy - internet a datacentrum - datové sítě - zabezpečovací systémy.

Výroba a prodej: - LDPE folie - HDPE folie - pytle

Maloobchod, prodej: - eshop a výdejna zboží - kancelářský, školní nábytek - kancelářské, školní židle a křesla - kovový nábytek - trezorové a archivní skříně, regály - jídelní stoly a židle - sedací nábytek - koberce, žaluzie, paravany.

Výroba, dodávka, prodej, oprava, servis. Zemědělské stroje: - sazeče brambor, pluhy, půdní frézy - plečky, oborávačky, smyky, vyorávače brambor - brány, obraceč a shrnovač píce, kypřiče - akumulační vozíky, talířové brány.

Stavební huť. Doprava, zásobování. - výroba ocelových hal - výroba zámečnických výrobků - práce autojeřábem - revize elektrických zařízení

Výroba, velkoobchod, maloobchod: - školní nábytek: - lavice - skříně do učeben - školní tabule. Vybavení: - posluchárny - jídelny - vestibuly - nábytek do mateřských škol - lavice školních šaten.

Kovovýroba, práce: - kovoobrábění, obrábění kovů. Služby: - projekční, projektování - konstrukce, konstruktérská činnost. Výroba, oprava, rekonstrukce: - formy pro penumatikářský průmysl.

Obráběčství, zámečnické práce a výroba: - stroje na zakázku - haly, hangáry a buňky nejen pro stavební firmy - ocelové konstrukce, kontejnery, regálové systémy, stožáry, přístřešky, vrata, brány.

Výroba: - školní nábytek - kancelářský nábytek.

Vývoj, výroba, prodej: - armatury pro: - energetiku - chemii a petrochemii - jadernou energetiku - vodárenství a plynárenství - potravinářství - ventily: - uzavírací - regulační - zpětné - odkalovací, odluhovací - vlnovcové - rychločinné - solenoidové rozvaděče - šoupátka - šoupátka měkkotěsnicí - kulové kohouty ...

Společnost KOVSTA s.r.o. Zlín je zámečnická dílna, jejíž hlavním oborem je řezání, vypalování laserem a ohýbání výpalků ohraňováním. Provádí i svařování metodou TIG, MIG MAG. Zaměřuje se na zpracování a povrchové úpravy nerezových, hliníkových a ocelových dílů. Vyrábí nerezové zábradlí a samonosné schodiště z kvalitní oceli a nerezu dle přání ...

MagicHair vlasové studio. Prodlužování vlasů: - keratinem - clip in - micro ring. Prodej: - příčesky - vlasy - středoevropské a východoevropské

Výroba, maloobchod, prodej: - galanterní, kufrové kování - lisování kovových dílů - ražení, sekání, lisování - autodíly (dveřní výplně, zadní plata) - výrobky z plastů - vstřikování, lisování plastů. Vývoj, konstrukce, výroba, poradenství: - střižné nástroje - lisovací formy - formy (na plasty, na tváření kovů za ...

Zakázková výroba - atypická: - bankovní přepážky - bankovní nábytek - vybavení kaváren - vybavení restaurací - hotelové interiéry - vybavení veřejných budov - náročné privátní interiéry. Export - Slovensko, Rakousko, Francie, Rusko.

Činnost: - výrobky a služby technické podpory v oblasti vláknové optiky, monitorovacích systémů a projekce přístupových sítí Dodávka: - monitorovací systémy Servis, kalibrace: - měřicí přístroje

Naše firma dodává a vyrábí českých nábytek do vašich domácností jako jsou postele, kuchyňské linky, knihovny, vestavné skříně, šatny, knihovny, nábytek do koupelen, ale také zajistíme nábytek do vašich kanceláří, ordinací, škol nebo autosalonů či jiných prodejních prostor a obchodů. VOCH NÁBYTEK, výroba: -obývací stěny -ložnice -postele ...

FERRAM STROJÍRNA s.r.o. je členem skupiny FERRAM a.s. a má pevnou pozici na tuzemském trhu i na trhu mezi zahraničními partnery v oblasti strojírenské výroby a kovovýroby. Svou kvalitou, spolehlivostí, tradicí a zkušenostmi získala řadu spokojených klientů a dlouhodobých partnerů, s kterými spolupracujeme již ve stádiu vývoje a ve stádiu výrobní a ...

Výroba: -dvanáctitrubicový vakuový solární kolektor SV 12, celoroční provoz -umístění na rovnou i sedlovou střechu, na fasádu domu. -pro ohřev teplé užitkové vody, pro přitápění, pro ohřev vody v bazénu -montáž pro novostavby i starší domy.

Maloobcho, e-shop: - motorové a převodové oleje - profesionální autochemie - startéry a alternátory - napínací a vodící kladky - řemeny a hadice - těsnění motoru - elektrosoučástky, snímače - díly zapalování a elektropříslušenství.

Návrh, projekce, konstrukce, výroba, servis: - elektromotory - trojfázové a jednofázové asynchronní motory typu TM a JMC - asynchronní třífázové motory s brzdou - čerpadla, čerpadlo - ponorná elektročerpadla 3COA - ponorná čerpadla vyšších tlaků COV - zubová elektročerpadla 4 CZ.

Výroba: - zemědělské zařízení, stroje.

Výroba, velkoobchod: - diamantové nástroje - stroje pro diamantové vrtání, řezání a broušení: - diadex - diamantové řezací kotouče, diamantové brusné nástroje, diamantové korunky pro jádrové vrtání, diamantová lana - Braun - stěnové pily, lanové pily, vrtací stojany, hydraulické jednotky, kombinované stroje, specializovaná zařízení ...