CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Projekování, projekce, montáže, dodávka: -vzduchotechnika, klimatizace: -bytová, průmyslová. Zastoupení JANKA ENGINEERING s.r.o. pro Jižní Moravu.

Prodej, e-shop - kancelářské potřeby - školní potřeby - popisovače - výtvarné potřeby. Logistický areál: - adresa: Lhota 82, Lhota u Stříbra.

-Projektování elektrických zařízení -Poskytování technických služeb -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Provozování ...

Kovovýroba: - zámečnické, montážní a svářečské práce - řezání a rovnání kyslíkem - výroba a montáž ocelových konstrukcí. Sklad, výrobní hala: - Boršice, areál bývalého ZD.

Činnost: - služby v oblasti bezpečnosti práce a hygieny práce (BOZP) - požární ochrana - koordinátor BOZP staveb. Prodej: - bezpečností značení - hasicí přístroje, hydranty (revize, servis).

Služby: - hydroizolace - klempířství Prodej, půjčovna, pronájem: - svářecí technika

Slévárna a modelárna. Výroba: -odlitky ze šedé a tvárné litiny formované strojně a ručně do pískových forem při využití bentonitových a furanových směsí -tavení materiálu se provádí ve dvou studenovětrných kuplovnách a elektrické indukční peci ze slitin hliníku - formované strojně a ručně do pískových forem při ...

Zahradnické služby: - návrh, realizace, údržba zeleně - zakládání trávníků - montáž závlahových systémů - výstavba jezírek - úprava ploch pro ozelenění (zemní práce).

Návrh, projekce dodávka, montáž, servis, revize - klimatizace (chlazení, topení) - tepelná čerpadla - systémy požární ochrany.

Kovovýroba, zámečnictví: - ocelové, nerezové svařence - schodiště - vrata, ploty, brány.

Výroba: - dřevěné obaly - bedny - palety - dřevěné nosiče - prokladové hranoly - bednění a podlážky Balení zboží přímo u zákazníka

Prodej, oprava, servis: - gastronomické vybavení

Zakázková výroba, zámečnictví: -kovové ploty, točité schody, zábradlí, světlíky, bezpečnostní mříže, garážová vrata -ocelové konstrukce

- tepelná čerpadla - rekuperace - klimatizace a jiné

Kuchyňské studio Havířov. Výroba, prodej, maloobchod, montáž: -kuchyňské linky, vestavěné skříně -kancelář, obývací stěny -dětské pokoje, školní nábytek. Doprava.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - měřící technika.

TRANSROLL - CZ, a.s. přední výrobce strojů a zařízení pro těžební průmysl. Výroba, prodej, montáž, servis a opravy: -dopravní komponenty pro dopravníky sypkého materiálu, pásové dopravníky a válečkové tratě : -válečky dopravníkové - hladké, kotoučové, pogumované, dopadové, strážní, diskové, spirálové -girlandové stolice, girlandy - horní, ...

Dodávka, velkoobchod: - oleje, tuky, maziva a aditiva - vosky, čistící prostředky, coatingy - automatické mazací systémy.

Společnost GOLD OFFICE s.r.o. je zaměřena na reklamní činnost. Provádíme prodej, pronájem a instalaci velkoplošných LED obrazovek, interaktivních tabulí a také výstavbu školících místností. Jsme dobrá reklama v Olomouci. Reklamní činnost: - venkovní velkoplošná projekce na projekčních LED obrazovkách - pronájem mobilní velkoplošné LED ...

Zámečnictví, kovovýroba: - ocelové konstrukce - kovový nábytek - kovová vrata, mříže.

Internetový obchod, e-shop: - teplomety, topidla - vařiče - hořáky - tlakové láhve, kartuše - grily.

Dodávka, montáž-výtahy: -lanové -hydraulické Rekonstrukce-výtahy v panelových domech Revize, opravy, servis: -hydraulické plošiny. Modernizace, rekonstrukce

Montáže, opravy, rekonstrukce, repase: -stroje, technologická zařízení pro gumárenský a plastikářský průmysl.