CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Činnost - povrchová úprava hliníku a jeho slitin anodickou oxidací - eloxování.

Strojírny - výroba náhradních dílů - výroba stavebnicových dílů a polomontáže - výroba a vývoj prodejních stojanů - výroba školního a počítačového nábytku.

Agrobazar, prodej: - použitá i nová zemědělská technika - kombajny zn. Claas - náhradní díly na kombajny zn. Claas.

Zámečnictví, výroba: - betonářské vibrační lisy.

Společnost LUHA zemědělská, a.s. se zaměřuje na rostlinnou a živočišnou výrobu. Zabýváme se pěstování obilnin, řepky, trav na semeno i na výrobu krmiv. Další činností, které se věnujeme je chov skotu a produkce mléka. Provozuje vlastní biolynovou stanici. Zajišťujeme opravy zemědělské techniky pro rostlinnou i živočišnou výrobu a nabízíme ...

Montáž - regálové systémy - průmyslové regály.

Pronájem - manipulační technika - nůžkové plošiny - vysokozdvižné vozíky.

Služby v oblasti BOZP a PO - školení zaměstnanců - kontrola a revize technických zařízení - kontroly hasicích přístrojů, hydrantů a suchovodů.

Firma Nazet, s.r.o. ve Vikýřovicích nedaleko města Šumperk, se zaměřuje na prodej a servis zahradní, zemědělské, lesní techniky a obchodní zastoupení značkových výrobků firem Stiga a VARI. Prodej, eshop a servis: Zahradní technika - křovinořezy, vyžínače - vysavače, foukače - drtiče zahradního odpadu - postřikovače - rozmetadla - ...

Výroba: - broušení pod chrom na centerlesu - výroba nábytkového kování - výroba stavebního kování - broušení-leštění kovů - rotační obrábění - odmašťování ultrazvukem - omílání - renovace kovových částí. Zajistíme: - pomosazení - chromování - niklování - zinkování - titanování - nikl - satén - ...

Kovovýroba: - strojní součásti - montované strojní celky - jednoúčelové stroje Práce, služby: - CNC frézování - CNC soustružení - ohraňování plechů - dělení materiálů - svařování metodou MIG/MAG, TIG (ocel, nerez, hliník)

Služby: - projekční činnost v oboru technického zařízení budov - projekční práce v oborech vytápění, plynoinstalace, vzduchotechnika, zdravotechnika

Prodej, e-shop, montáž, servis - automatizační technika - vrata, brány, vjezdy, pohony, parkovací systémy.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - ložnice - kancelářský nábytek - dveře, vrata

Prodej, oprava, servis: - motorové pily - sněhové frézy - sekačky - křovinořezy

Truhlářství, výroba: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - dětské pokoje

Nabízíme registrační pokladny Optima a EURO, počítačové pokladní systémy a počítače. Poskytujeme ekonomický software ÚČTO. Prodej - kopírky - pokladní systémy Prodej - faxy - telefony Prodej - počítače - tiskárny Školení - výpočetní technika

Stavební společnost, výstavba: - dopravní stavby, komunikace - mosty - rekonstrukce mostů - inženýrské sítě - letní, zimní údržbu silnic.

Prodej, e-shop - hygienický program - autoskosmetika - hygiena, dezinfekce - úklidové stroje - pracovní oděvy - zdravá výživa, doplňky stravy.

Prodej, oprava, servis: - stomatologická technika

Výroba zakázkový nábytek : - kuchyně - obývací pokoje - ložnice - dětské pokoje - koupelny - kancelářský nábytek. Dřevostavby.

Společnost Xtek Europe, s.r.o. je výrobce komponentů pro průmyslová odvětví, kde dochází ke zpracování hliníku, oceli, či minerálů. V našem výrobním sortimentu naleznete jeřábová kola, vodící kladky, kolové soupravy, zubové spojky a také ozubené válce. Provádíme servis na veškeré produky Xtek, ale i zařízení jiných výrobců. Naše firma sídlí na ...

Prodej, montáž, servis: - klimatizace (i digitální) - tepelná čerpadla - čističky vzduchu