CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Výroba: -obalový materiál (obaly) z polyethylenu - LDPE -fólie, pytle, sáčky. Strojní technologie umožňuje vyrábět: -fólie - plochá (jednoduchá), hadice, polohadice -pytle o maximální šíři 700 mm a délce do 1500mm, u pytlů je možná výroba i větších šířek do 1200mm -sáčky v rozměrech od 80mm do 700mm šíře a 1000mm délky -všechny ...

E-shop - espresso kávovary a přístroje značky LELIT - mlýnek (mlýnky) na kávu - káva - šálky na espresso.

Specializujeme se na výrobu náhradních dílů pro zemědělské stroje. Máme rozsáhlé vybavení a vyrábíme součásti nejen pro zemědělský průmysl. Výroba, prodej: - náhradní díly pro zemědělské stroje - nože pro zemědělské stroje - dezénová folie. Kovovýroba: - broušení - ohýbání - stříhání - soustružení.

Poskytuje: -bezdrátové připojení k internetu. Internetová kavárna Prodej, maloobchod: -výpočetní technika -software, hardware -správa sítí, tvorba sítí, Novell, WIN NT.

Výroba, prodej: - úklidový ždímací kbelík - ždímací kbelík z pozinkovaného plechu.

Zámečnictví, zakázková kovovýroba. Výroba, prodej, e-shop - vrata, ploty, brány.

Naše společnost JURIS J.T. Plzeň, s.r.o. se zabývá prodejem a instalací zařízení pro detekci plynu. Prodej, instalace, montáž zabezpečovacích systémů: - přístroje a zařízení na detekci plynu, detektory, hlásiče úniku plynu.

DESTA SERVIS-OBCHOD Oprava, servis: -vysokozdvižné vozíky DESTA, BALKAN CAR, GLIWICE -paletové vozíky. Práce i u zákazníka.

Prodej, e-shop - ložiska - nářadí - čističe, odmašťovače. Služby - dovoz ložisek.

Vývoj, dodávka, montáž, servis - ventilátory - měřící technika - elektronické a mechatronické komponenty - elektronika pro letectví.

E-shop - kapesní, lovecké, vojenské, taktické nože značek: Kizlyar, Zlatoust AiR Company, Mr.Blade - brousky - puškohledy - monokulátory - dalekohledy.

Prodej - plnící sady do inkoustových tiskáren - alkoholdetektory - alkohol tester.

Montáž: - autofólie - bezpečnostní fólie - protisluneční zabarvené fólie

Výroba, prodej, e-shop: - výrobky z expandovaného a extrudovaného polystyrenu - přepravní termo boxy z polystyrenu - polystyrenové dekorace a aranžérské korpusy - polystyrenové hlavy - obalová technika - desky z expandovaného polystyrenu

Služby: - tiskárna - ofsetový tisk - knihařské zpracování - garfické studio Kartonáž, výroba: - krabice

Dodávka, prodej, servis - stroje a příslušenství pro svařování plastů Herz GMBH - ruční přístroje značek Herz, Bak, Dohle a další.

Dodávka, montáž - fotovoltaické elektrárny - tepelná čerpadla - LED osvětlení - zabezpečovací systémy. Činnost - elektroinstalace.

Prodej, e-shop: - nábytek - jídelny - ložnice - obývací pokoje - pracovny

Truhlářství, výroba: - postele - skříně - kuchyně - kancelářský nábytek - dveře, okna

Výroba, prodej: - nastavitelné elastické upínače - kurtny - odpružené zkracovače

Prodej, servis - svařovací technika - nářadí - brusivo - ochranné pomůcky.

Činnost: - CNC obrábění - kovoobrábění

Průmyslové nátěry Tryskání - metalizace

Dodávka, prodej, montáž, servis - regálové systémy - regálové doplňky.