CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Naše společnosti působí v oboru Techniky prostředí staveb. Zaměřujeme se na oblasti vzduchotechniky, klimatizace, odvlhčování a zvlhčování, filtraci a tepelná čerpadla. Provádíme dodávky, montáže, servis i projekci, zakázky provádíme komplexně na klíč. Poradenství, projekce, prodej, montáž, servis: -vzduchotechnika, vzduchotechnické zařízení ...

Prodej: - ložiska - ložiskové komplety - kluzná pouzdra - klínové řemeny, pojistné kroužky.

Prodej: - použitá zemědělská technika.

E-shop: - polystyrénové výrobky - termoboxy - aranžérské výlisky - řezané výrobky

Výroba, zpracování: - molitan, molitan na míru - LDPE, HDPE folie - igelitové pytle.

Kovovýroba: - ploty, oplocení - brány, branky - mříže - ocelové konstrukce - přístřešky. Svářečské práce.

Služby: - autoservis - vozy Ford, ostatní značky - příprava a provedení STK - karosářské práce

Prodej, maloobchod, servis, instalace, e-shop, internetový obchod: - výpočetní, kancelářská technika - pokladní systémy. Velkoobchod, distribuce: - mobilní telefony.

Práce, řemeslo: - stavební zámečnictví - nástrojářství Výroba: - mříže - oplocení

Firma Karel Gába se zaměřuje na zámečnické práce a kovovýrobu. Vyrábíme a prodáváme plechové skříně, ocelové konstrukce, regálové sestavy a podobně. Zabýváme se také stavebním zámečnictvím. Kovovýroba: - plechové skříně na rozvaděče - regálové sestavy - zahradní a vchodové brány a branky - zábradlí - malé a střední kovové ...

Výroba: - přesné díly ze všech obrobitelných a přizpůsobitelných kovů a plastů

Nástrojárna, výroba, opravy: - formy, forem. Práce: - CNC frézování - EDM obrábění - leštění - mikronavařování - broušení - lisování plastů.

Internetový obchod, eshop: - bytový nábytek: - sedací soupravy - obývací stěny - dětské postele a postýlky - stoly, židle - kuchyně - kancelářský nábytek - zahradní nábytek - nábytek 2. jakost.

Prodej, servis - lodní motory - nafukovací a plastové čluny.

Zámečnictví, výroba: - ocelové konstrukce - zábradlí, schodiště Půjčovna, pronájem: - nůžková montážní plošina

Velkoobchod zabezpečovací techniky, alarmy, kamery, CCTV, IP kamery, Vivotek, Luxriot, CNB, Nuuo, Vguard, Geovision, Samsung, Paradox, Jablotron, Arecont vision, Axis, Commax, ACI-Farfisa a mnoho dalšího.

Činnost: - zámečnictví - kovovýroba - svářečské práce

Prodej - výrobní technologie hlubotiskových válců - spotřební materiály, komponenty pro flexotisk - rakle, válce, presery.

Společnost AGRO A.R.W., s.r.o. se zabývá rostlinnou i živočišnou výrobou, produkujeme BIO senáž, chováme masný skot a mezi naše služby patří také zemědělské služby jako je sklizeň obilovin, orba a další. Dále provádíme prodej a servis zemědělské techniky. Sídlíme v obci Stará Červená Voda, okres Jeseník. Zemědělská výroba: Rostlinná výroba: ...

Zámečnictví, výroba: - kovové brány, schodiště.

Prodej: - nábytek - kancelářský a školní nábytek - vybavení ordinací - postele, sedačky, židle...atd. Papírnictví: Mírové náměstí 1389 tel.: 465 525 191

Návrh, dodávka, montáž: - ocelové haly, konstrukce (zateplené, nezateplené) - montované střešní krytiny.

Velkoobchod: - šicí stroje - horská kola - počítače - topné oleje. Výroba pekárenských a cukrářských výrobků kromě trvanlivých.