CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Je firma prodávající kompletní sortiment malotraktorů i z novějších modelů. Zajišťují také příslušenství : - podkop, štěpkovač, čelní nakladač - mulčovač i za čtyřkolku -pluh, bubnová sekačka, rotavátor i přívěs Mezi jejich produkty také patří: - drtič, peletovací lis a hořák na pelety - kamna, rourová sušička i vibrační deska - ...

Prodej, e-shop, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - foto - televize Služby: - počítačové sítě - tvorba webových stránek

Dodávka, montáž, rekonstrukce, servis: - technologie pro sušení, čištění a skladování nejen zrnin, ale i dalších komodit - posklizňové linky - sklady na obilí - sila, dopravníky

Prodej, servis - kancelářská technika - vazací stroje - řezačky papíru - skartovací stroje.

Služby: - projektová dokumentace v oborech vzduchotechnika a klimatizace - topení, chlazení, rozvody tepla a chladu - kompletní dodávky a montáž vzduchotechnických a klimatizačních zařízení - měření a regulace

Záruční a pozáruční servis, oprava, opravy, opravna: -nářadí BOSCH, SKIL, DREMEL - celý sortiment pro profesionály a kutily: -vrtačky, sbíječky, kladiva, hoblíky, pily - pneumatické, elektrické, vysokofrekvenční, vzduchové, pneumatické, nářadí. -zahradní program: -sekačky -křovinořezy -stroje -spotřebiče pro domácnost: -zn. ...

E-shop - stolní počítače - notebooky - tablety - telefony - pokladní systémy - tiskárny - PC komponenty.

Oprava, servis: - motocykly - lodní motory - lodě - opravy lodních šroubů.

Prodej, servis: - kancelářské, lékařské židle a křesla - dětské rostoucí židle a stolky - pracovní a dílenské židle - vícemístné lavice. Montáže sádrokartonů SDK. Montáže, opravy, revize a zkoušky vyhrazených elektrických zařízení. Výroba, instalace a opravy elektrických strojů a zařízení.

Výroba tiskových válců - hliníkové, kovové a chromované válce - adaptéry - laminátové návleky - jádra pro rastrové válce.

Brusírna nástrojů. Prodej, oprava, broušení: - nářadí - nástroje. Brusičské práce.

Prášková lakovna. Moderní linka pro nanášení práškových plastů. Povrchové úpravy kovů: - práškovým lakováním - tryskáním - otryskávání, pískování - lakování disků kol.

Činnost: - bezpečnost práce - požární ochrana - školení PO, BOZP - koordinátor BOZP na staveništi - revize zdvihacích zařízení, dětských hřišť.

DIPRO, výrobní družstvo invalidů je český výrobce drobných předmětů ze dřeva s dlouho tradicí. Vyrábíme dřevěné kuchyňské potřeby, šatní ramínka, špejle, párátka i nábytkářské kolíčky. Nabízíme také výrobu řeziva a kartonáže. Všechny výrobky si můžete zakoupit v našem internetovém obchodě. Sídlíme ve městě Proseč u Skutče. Naše výrobky, ...

Prodej: -nástroje na ohraňovací lisy -vysoká kvalita nástroje, krátké dodací termíny, velmi dobré ceny. Zastupujeme špičkové italské výrobce Euram a Rolleri.

Obchodní společnosti, prodej: - komponenty pro výrobu rozvaděčů - frekvenční měniče - elektromotory - prvky automatizace.

Prodej, motáž, servis - tepelná technika - solání a sanitární technika - klimatizace - měření a regulace.

Dodávka: - zdravotnická technika, přístroje - instrumenty pro endoskopii.

Služby - revize a zkoušky zdvihacích zařízení - kontroly, zkoušky manipulační techniky, pracovních plošin.

Společnost mmcité 1 a.s. z regionu Uherské Hradiště navrhuje, vyrábí a dodává městský mobiliář jako jsou parkové lavičky, odpadkové koše, zastávkové přístřešky nebo stojany na kola. Převážně působí v lokalitě Zlín, Praha. Vážíme si našich měst a tak je děláme krásnější Návrhy, dodávky, výroba, kovovýroba: - zastávkové přístřešky a ...

Export, import, obchod: - vojenský, bezpečnostní materiál.

Činnost - stavební zámečnické práce. Výroba - vstupní dveře z oceli, ocelové vchodové dveře - stříšky, zábradlí - vrata, brány.

Internetový obchod - zdravotní spotřební materiál Distribuce - zdravotnická technika Výroba - zdravotnická technika Prodej - zdravotní spotřební materiál Výroba - zdravotní spotřební materiál

Dodávka, prodej - minilaby, miniaturní laboratoře, určené pro zpracování fotografií - speciální papír pro tisk fotografií.