CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Dodávka, prodej - automatické kotle na uhlí, pelety, tuhá paliva - tepelná čerpadla - akumulační nádrže - ohřívače vody. Centrální sklad - adresa: Orlice 170, 561 51 Letohrad - tel. 733 142 576.

Prodej, e-shop - kancelářský nábytek - křesla pro manažery.

Činnost: - poradenství v oblasti nanotechnologií - ochrana povrchů polymerními aplikacemi na bázi nanotechnologií (stavebnictví, potravinářství, zdravotnictví, lodě...) - odstraňování špíny, mastnoty, graffiti.

J.M.Trade spol. s r.o. CAMPING CITY je výhradním zástupcem obytných vozů, karavanů a přívěsů světových značek Pilote, LeVoyageur, ARCA a Phoenix. www.pilote.cz/ www.campingcity.cz/

Služby v oblasti protipožární ochrany staveb - protipožární ucpávky, nátěry, nástřiky, omítky, obklady - dodávka, montáž protipožárních uzávěrů.

Prodej - holandský nábytek - sedací soupravy - konferenční stoly - ložnicek, postele - křesla - jídelní stoly, židle.

Výroba, kovovýroba, prodej: -hliníkové, plastové, nerez, mosazné štítky -samolepící etikety. Sítotisk a digitální tisk na: -hliník -umělé hmoty -samolepící fólie -nerez, měď, mosaz. Povýrobní úpravy štítků - stříhání, děrování, kulaté rohy -Grafické práce Gravírování mikroúderem

Nástupce firmy TESLA. Vývoj, výzkum, projekce, výroba, montáž, servis, poradenství, prodej: -průmyslová elektronika -elektrická požární signalizace: -konvenční ústředny MHU* 106, 108 -konvenční hlásiče tepelné, ionizační, opticko-kouřové, plamenné, tlačítkové, lineární -těžké hlásiče pro prostředí SNV* ...

Odborně způsobilá osoba v prevenci rizik. Odborně způsobilá osoba v požární ochraně.

Opravy šicích strojů, overlocků - autorizovaný servis Singer. Prodej, e-shop, půjčovna - nové i použité šicí stroje a příslušenství.

Kovovýroba, export: -ocelové kontejnery.

Zámečnictví. Zakázová i sériová výroba: - kovové prvky pro nábytkářské firmy i atypické - nábytek v interiéru bank, restaurací a hotelů - výroba bankovní techniky.

Činnost: - kovovýroba - svařování - zámečnictví - kovoobrábění

Výroba, výrobce: - komunální, průmyslové kartáče.

Zámečnická výroba: - z nerezu a klasické oceli. Výroba: - zábradlí, mříže, přístřešky - stavební konstrukce - posuvné brány s pohonem - balkony - ocelové terasy, ocelové schodiště - hydraulické nádrže - výroba na přání zákazníka.

Prodej - kancelářské židle, křesla, nábytek - pracovní a konferenční stoly - návrhy interiérů.

Prodej: - bezpečnostní dveře - kování - zámkové vložky - okenní fólie

Dodávka, servis - zdravotnická technika - tlakoměry - gynekologické stoly - odsávačky - elektroléčebné přístroje - injekční dávkovače - infuzní pumpy - EKG.

MG ITALY CZECH DIVISION s.r.o. je česká výrobní firma zaměřená na vyfukování fólií, výrobu sáčků a stretch. Sortiment: - LDPE, HDPE, PP fólie, hadice, polohadice - LDPE, HDPE, EVA sáčky, pytle a přířezy - Ruční a strojní stretch fólie - Tepelně smrštitelné fólie - nízko-tavitelné fólie - laminační fólie - bariérové fólie s vrstvou ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Zámečnictví, kovovýroba: - schodiště, zábradlí (nerez, ocel) - kovaná zábradlí - balkony - mříže, ploty, brány - výstavní expozice.

Výroba, projekce, montáž, technické poradenství, obchod: -zařízení kamenoprůmyslu, průmyslu stavebních hmot a vodního hospodářství, technologické linky štěrkovny a pískovny -pásové dopravníky samonosné, meziobjektové, podávací, plovoucí, pozemní, radiální pojízdné -podavače dehydrátory, elevátory pro přepravu kamniva a sypkých hmot -náhradní ...