CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Výroba, projekce, montáž, technické poradenství, obchod: -zařízení kamenoprůmyslu, průmyslu stavebních hmot a vodního hospodářství, technologické linky štěrkovny a pískovny -pásové dopravníky samonosné, meziobjektové, podávací, plovoucí, pozemní, radiální pojízdné -podavače dehydrátory, elevátory pro přepravu kamniva a sypkých hmot -náhradní ...

Zajišťujeme výrobu a dodávky: - vodních turbín - zařízení na vybavení vodních elektráren -všech druhů čistících strojů česlí vodních elektráren -veškerých vodohospodářských zařízení - protipovodňových uzávěr -jezových klapek -česlových polí -mobilních protipovodňových zařízení - vybavení vodních cest a přístavů.

Strojírenská výroba: - frézování, soustružení, vrtání - broušení - přesné vyvrtávání - zámečnické práce.

Prodej, montáž, usazení - plastové jímky - plastové i sklolaminátové septiky - nádrže na kapaliny. Provozovna - adresa: Závodní 1798, 735 41, Petřvald.

Prodej, servis - pultová (přenosná) a podpultová výčepní zařízení - výčepní stojany. Zakázková výroba - nerezové stoly a desky - chladící a nechladící pulty, boxy - pracovní desky, odkapávače a jiné.

Nabízíme broušení: - nástrojů na obrábění dřeva a plastu - nástrojů pro restaurační a velokapacitní kuchyně - nástrojů pro les a zahradu - kuchyňských, loveckých, řeznických a keramických nožů - kancelářských, lékařských, krejčovských a kadeřnických nůžek - oboustranných nožů Centrolock, Tersa, Termius a další (do všech typů ...

Tlakové a strojní čištění domovních odpadů tak i hlavní kanalizace. Mytí silnic a sloupků podél komunikace. Prohlídka kanalizačního potrubí kamerou, trasovaní kanalizace.

Zámečnictví. Zakázková kovovýroba.

Stavební činnost, výstavba: - haly - ocelové konstrukce - opláštění stěn a plochých střech. Čerpací stanice TEXACO Mariánské Lázně Plzeňská 378/28 tel.: 777 977 877

Dodávka: - vakuové balící stroje HILUTEC - vakuové balící linky - obaly (vakuové folie, sáčky, misky). Výhradní zastoupení společnosti HILUTEC pro Českou a Slovenskou republiku.

Dřevovýroba: - palety - atypické bedny, palety - dřevěné obaly. Prodej, e-shop: - palivové dřevo - dřevěné brikety.

Distribuce, velkoobchod - pouze distribuční centrum: -oleje -maziva.

Spolehlivé dodávky tepla a chladu, topenářské a instalatérské práce, správa, provoz, výstavba a rekonstrukce kotelen a výměníkových stanic.

Výroba etiketovacích systémů a kompletní dodávka zařízení pro označování a kontrolu produkce. Dále také dodáváme samolepící etikety, detektory kovů, kontrolní váhy, etiketovací váhy.

Velkoobchod, dodávka: - liniové odvodňovací systémy, žlaby - nerezové odvodňovací systémy pro vnitřní, venkovní odvodnění - kompozitní mřížkové rošty - vsakování dešťové vody, odlučovače.

Bazar: - prodej ojetých obytných automobilů, karavanů.

Dodávka, prodej, - audiovizuální a prezentační vybavení učeben, zasedacích místností - digitální učebny.

Prodej, servis - autorizovaný prodej nářadí a zahradnických potřeb STIHL - nářadí - motorové pily - křovinořezy - zahradní nůžky - sekačky - zahradní traktory - držiče, štěpkovače.

Zámečnictví, zámečnické práce: - schodiště, zábradlí - ocelové konstrukce - vrtání, broušení, ohýbání plechů - svářečské práce.

Firma Martin Sýs nabízí komplexní služby v oblasti servisu a údržby průmyslových strojů. Provádíme servis v oboru elektronika, pneumatika, hydraulika a automatizace. Jsme schopni zajistit dodávku náhradních dílů. Dále poskytujeme konstrukční a poradenskou činnost, návrh a stavbu strojů, bezpečnost a opravy strojů. Elektrické stroje, elektrika, ...

E-shop - digitální váhy - kalibrační závaží.

Dodávky, montáže: -filtrační systémy a technologie pro průmyslové odvětví (elektrárny, galvanizovny, filtrace chladící vody, papírenství, filtrace parazitů, průmysl plastů).

Slevovar.cz, e-shop, prodej: - levné zboží se zárukou - autopříslušenství - papírenské zboží - drogerie - baterky, svítilny, žárovky - hračky - úklidová technika......atd.