CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Činnost: - ostření a broušení nástrojů, pilových kotoučů, hoblovacích nožů i kuchyňských nožů

Činnost - povrchová úprava povlakování titanem a nitridem titanu pro dekorativní účely.

Činnost: - výuka francouzského jazyka

Dodávka, prodej - obalové materiály - pytle, sáčky, přířezy - fólie, obálky - vlnitá lepenka - kartonové krabice - lepící pásky - gumičky.

Truhlářství. Výroba - zakázková výroba nábytku - kancelářský nábytek - kuchyně - vestavné skříně.

Výroba, oprava, servis: - dentální nástroje, přístroje - zdravotnické potřeby

Procesní a průmyslová automatizace. Nabízíme pneumatické prvky, elektrické pohony, pneumatické válce a ventily, ventilové terminály a ostrovy, vakuum, přísavky, šroubení, hadice, rychlospojky, čidla, snímače, senzory, kamery, krokové a servomotory, programovatelné automaty a PLC. Mávrh, montáž rozvaděčů a manipulátorů. Měření kvality, úniku ...

Projekce, realizace, rekonstrukce: - průmyslová automatizace.

Návrh, realizace: - průmyslová automatizace - výrobní linky - strojní zařízení.

Obchodní, výrobní a logistická firma. Prodej: -kompletní sortiment valivých, kluzných ložisek a příslušenství: -kuličková -ložiska Y -naklápěcí kuličková -kuličková s kosoúhlým stykem -válečková -jehlová -CARB. Ložiska značky SKF, INA, FAG, NACHI, ZVL, KINEX, vlastní značka AZ Díly průmyslových pohonů firmy DESCH: -výhradní zastoupení ...

Činnost - topenářské práce - vodoinstalatérské práce. Montáž - tepelná čerpadla - podlahové topení - průmyslové kotelny.

Práce: -instalatérské: -topenářské -plynařské -výměna: -stupačky -rozvody - vody, odpady, plynu Dodávka, montáže: -kotle -ohřívače -podlahové vytápění -sanitární technika -čerpadla Montáže: -potrubí - vodovodní, odpadní, plynové.

Prodej, e-shop - sponkovací a balicí systémy - spony - sešívačky - sponkovačky - hřebíkovačky - páskovačky

Prodej: - vše pro lakovny - práškové barvy -silikonové krytky, ucpávky, pásk - oleje - měřící přístroje Prodej, oprava, servis: - stříkacího zařízení ZEUS - technologie pro práškové lakovny

Výroba z plastu - bazény - čistírny odpadních vod - jímky - šachty - nádrže - odmašťovací boxy.

Prodej - počítače - PC sestavy - mobilní telefony - elektro.

Práce: - návrhy, realizace zahrad - údržba zeleně - montáž závlahových systémů.

Činnost: - služby v oblasti BOZP, PO - školení bezpečnost práce, požární ochrana.

Výroba, montáž - boxy a jiné vybavení pro koně - krmelce - ohrady.

Dodávka: - snímače proudu a napětí značky LEM

Prodej, servis: - zahradní techniky MTD, CUB CADET. Velkoobchod, prodej: - pilové kotouče - pásy na kov.

Dodávka, montáž, práce: - zavlažovací, závlahové systémy - automatické závlahy - čištění studní - vrtané studny - měření radonu.

Práce: - kovoobrábění - frézování, soustružení, lisování - závitování - CNC obrábění. Ubytování: - ubytovna - levné ubytování - tel.: 777 890 756

Služby - údržba a realizace zahrad - péče o zeleň - závlahy.